Leukociti su malo poviseni u trudnoci to ti je normalno. Stitnjaca ti je isto ok,bolje da je tak nego da ti je povisena.
Hvala cure, sad mi je malo lakse. :)
Ja otkad sam ustala samo mi se zijeva i oci sklapaju..😴
Beba iscekujemo s tobom i bit ce sve super 😘
Stomačići su vam divni, hoću i jaaaa :)). Meni još nije počeo da raste, a jedva čekam da imam stomačić, sada mi samo grudi rastu, kao da sam plastičnu operaciju radila, svaki dan se iznova iznenadim veličini. Sad kako su mi mučnine prošle počinjem polako uživati u trudnoći, mučnine su me iscrpile maximalno, danima sam kao mrtvac bila, nos mi je pritisak jako nizak bio ali srećom sad je prošlo. Jedva čekam da saznamo spol pa da mogu da se bacim na shopping. U listopadu se selimo u veći stan, radujem se najviše opremanju sobe za bebu.
Ja se grozim tih uređenja ,to je vječita borba sa mm,ja bi kupila sve novo i lijepo,a on uvijek skuplja neke stare stvari kad se neko seli i sl ,te bi on tako uređivao i dj.sobu jer eto "ormar je ormar". Imamo tu sobu koja nam je do sad služila kao ostava i sad to sve treba izvaditi i preurediti,čisto mi muka dođe kad se sjetim.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bea i ja iscekujem da saznam spol da mogu u sopinga☺️ Al jos moram cekati 2 tjedna do pregleda😑ja bi svaki dan isla na ultrazvuk da si vidim bebiku❤️😍jedino kaj sam kupila kinderbet..i cekam da dragi dojde doma da pokreci sobu jer ja to nemrem a i necu ima on da radi..tako da si konacno namjestim sobu kak hocu i da uzivam..imam oblekica od prve curke i to poprilicno al moram jos toga nakupovati sve mi slatko🤗
Beba, odlicno, dobijes rez i uzivas maximalno onda Sad ce i trbuscic za koji dan vec ☺️
Mala Tajna, dobra krv. Dobar je i tsh,a leukociti normalno sasvim. ☺️
Evo ja cu vam pokazati cebence koje mi je stiglo 🤗😍
url=https://lilypie.com]
Bok drage mamice i buduće mamice.
Evo i mene nakon mnogobrojnih pokušavanja prijava
Čitala sam malo vaše komentare i eto mislim da će mi bit lakše sve proć sa vama ovdje
Inače moj priljepak je star oko 11 tjedana i sad vodim borbe sa mučninama. Još sam na poslu ali mi je sve teže i teže iako je uredski tip posla. Imate li možda savjet kako ublažiti te mučnine?
Probala sam sa mentol i pepermint bombonima ali mi baš ne pomažu.
Hvala svima :)
https://lbdf.lilypie.com/9rbQp2.png
Beba ja sam htjela novi ormar za nas da bude oko 3-3,5 m pa sam predložila suprugu da naša dva ormara stavimo u djeciju sobu a mi sebi kupimo novi, to mi je super došlo hahahaha da iskoristim situaciju. Ostalo srećom se nadopunjavamo, cak sam ja ona koja govori ma ne treba nam to, što će nam. Kupili smo komodu za presvlačenje pelena mada sam ja mišljenja da je ona totalno bespotrebna, ali MM je htio.
Kristina mi još nismo kupili krevetić jer se selimo pa da ne moramo nositi još i njega, kad se preselimo onda, kupili smo samo komodu za presvlačenje jer je bila na sniženju i maramu u kojoj se nosi beba (ne znam kako se točno kaže). Jedva čekam uređivanje, slaganje odjeće za bebu, čak se i glačanju radujem.
Zlato preslatka je dekica. I meni isto puno znači ovo ovdje, njemački forumi nisu ovako ne znam kako da se izrazim, nekako “hladno” .
Priljepak dobrodošla, želim ti školsku trudnoću i da te mučnine brzo prođu. Ja sam imala problem sa njima, ništa nije pomoglo. Još su bile strašne vrućine, ne želim se niti prisjećati na taj period. Moj savjet ti je da se strpiš i da će proći negdje do drugog trimestra. Eventualno ako tvog posla ne možeš da trpiš više jer je iscrpljujuće, traži od svoje doktorice tablete za ublaživanje mučnina.
Pa vi ste se već naveliko primile šopinga, ja sam mislila pričekat negdje do 6.mjeseca, nekak me strah prije išta kupovat.
Zlato dekica je preslatka ☺️
Priljepak probaj s bademima, meni su pomogli 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji