Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    b-b-k
    06. Rujan 2018. 12:57

Priljepak - meni je limun pomogao tj. limunada bez secera 😊 
    Beba - brzo ce proci tih tjedan dana da dode rezultati i bit ce sve super sto posto 😊
    Curke trbusi su vam 😍😍😍😍 meni se nesto malo nazire najvise navecer. 
    Mi smo kupili neku robicu, nas ceka uredenje spavace sobe prije namjestaja bas se i ne veselim 😂

Kristina 30
    06. Rujan 2018. 12:58

Kak je dekica slatka a joooj😍 
    I ja pikiram na komodu za presvlacenje isto je na snizenju al jos razmisljam
    Imam jos od svoje curke di je nutra i kadica ali nekak hocu novu di su samo ladice i gore za presvlaciti jer bude puno oblekica i pelena a i u uspravnom si polizaju kada bebu presvlacis sto jako puno znaci☺️

b-b-k
    06. Rujan 2018. 12:58
    Evo mojih cuvara cipelica za sada 😍😍
    Evo mojih cuvara cipelica za sada 😍😍
    Kristina 30
    06. Rujan 2018. 13:00

Ovo je ta komoda..al cekam da sjednu pare jer sam previse potroslila na skolu i knjige i odjecu za curku 😒lopine

Kristina 30
    06. Rujan 2018. 13:03

Hahahaha kak su slatki psici, nesto su ozbiljni ovi lijevi dva kao “jos cemo dobit jednog clana”? A ovaj desni..”decki samo smireno”😂 

• Wonderland19
    06. Rujan 2018. 13:04

Joj sto su vam krasni ti trbuscici! 😍

• Wonderland19
    06. Rujan 2018. 13:05

Kristina 30

Hahahaha kak su slatki psici, nesto su ozbiljni ovi lijevi dva kao “jos cemo dobit jednog clana”? A ovaj desni..”decki samo smireno”😂

Ahahaha da, bas tako 😂

b-b-k
    06. Rujan 2018. 13:08

🤣🤣🤣 vidjet cemo kako ce reagirat vec me sad oblijecu 🤣 pitamo ih tu i tamo di je beba pa nas cudno gledaju

tata_me_zove_zlato
    06. Rujan 2018. 13:13

Bbk divni su Boze ☺️☺️je li to staford? 

url=https://lilypie.com]

b-b-k
    06. Rujan 2018. 13:16

Da stafford najveca maza na svijetu 😍😍 i jos je tu ludi beagle i jos ludi terijer-mjesanac😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.