Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    05. Rujan 2018. 19:03

Kristina 30

Moj M je isto panicar, joj nemoj ovo nemoj ono pa daj si lezi..nedaj Boze da idem sama u ducan😒sva sreca pa je na terenu😂

Budi sretna što je tako, ja imam osjećaj da moj uopće nema doživljaj da sam trudna. On je fino od petka na moru s frendovima, uživa i baš ga briga. 

Kristina 30
    05. Rujan 2018. 19:33

Malac sta i ti nisi otisla s njim?

malac_28
    05. Rujan 2018. 20:25

Motor mu je ostao pa je išao po njega i usput ostao "par" dana, a ja bi se onda trebala vraćat autobusom, a to mi se nije dalo. Otići ću ja bez njega par dana pa da vidi kak je to 😀

tata_me_zove_zlato
    05. Rujan 2018. 21:09

Malac, bas mi je zao, ja mislim da bih ga  sahranila vec veruj mi 😔 moj muz bas danas komentarise kako mu sav zivot(izlasci, cuga, drustvo) pre nas deluje besmisleno i da nikada ni za sta na svetu ne bi menjao ovo iscekivanje roditeljstva, rasplakao me... Inace mu je 33,prvu bebu ceka i zaista je savrsen. Pre njega imala sam brak i muza koji je bio i ostao klinac i redovno me ostavljao trudnu i izlazio, ali tad smo imali 18...da li ste vi tako mladi? 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    05. Rujan 2018. 21:15

Cure, poceli smo tacno dobijati formu okruglastu, ne znam vidi li se. Kakvi su vam stomacici, vide li se?? 😍❤️💜

Kristina 30
    05. Rujan 2018. 21:20

Moja busika prosli tjedan u 15om tjednu😇

Kristina 30
    05. Rujan 2018. 21:23

Zlato trbuscic ti je bas sladak😇vidi se lijepo☺️

Kristina 30
    05. Rujan 2018. 21:33

Moj M je meni odlican, zna skuhati, pocistiti, oprati mislim sve radi uvijek sam mu znala govoriti nikad ne znas danas sutra kaj se moze dogoditi da ostanes sam pa si neces znati ni caj skuhati,tako se malo po malo naucio kuhati i sve ostalo. Super funkcioniramo i sve rijesavamo razgovorom. Imamo strategiju nejdes ti nekud nejdem ni ja. Da mi tak otide na more i ja bi ga sahranila tj pozalil bi dan kad je krenul nekam. Muskarci se vecinom promjene kad dode beba. Moj je u inozemstvu i vecinom sam sama s svojom curkom dojde mi doma na evo sve skupa 8 dana u mjesecu. Najdulje kaj smo sad bili skupa je godisnji 3 tjedna. A sta ces😑

malac_28
    05. Rujan 2018. 21:50

Ajme cure bas su vam vec lijepi trbuscici, meni se jos nista ne vidi, jos je valjda rano.
    Nismo tako mladi, oboje imamo 28. Najgore od svega je sto ga ja ne prepoznajem jer se inace nije odvajao od mene i stvarno bi mi sve pomogao, voli kuhati tako da najcesce on kuha, ako mu kazem da opere podove, objesi ves, pa cak i spegla sve ce napravit. I istina je da me pitao jel smije ic, odnosno trebao je ic ionako po motor posto ga je ostavio kad smo bili zajedno da ja ne vozim sama pa me pitao jel smije par dana ostat s frendovima i ja sam rekla da smije, tako da ne mogu ni svu krivnju na njega svalit i htio je da idem s njima pa da se vratim busom. Ne znam, vjerojatno ja i moji hormoni malo pretjeruju. Danas nam je dosao krevet i moj tata ga je morao slagat pa me valjda tu opalilo da imam muza koji je na moru, a tata mi slaze krevet. Svasta sam mu danas rekla, vjerujem da ce se popravit kad se vrati

tata_me_zove_zlato
    05. Rujan 2018. 21:56

Hoce, malac, dovedi ti to u red, samo jako 💪💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.