Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    04. Rujan 2018. 19:41

Lena sad mi je lakše onda...hvala ti... 
    Beba sretno sutra, neka sve prođe kako treba, javi nam se 

Ivana.28
    04. Rujan 2018. 19:56

Hej curke , 
    Ja imam ultrazvuk 11.9 i tada ce mi biti 18 tj.. Dali je neka od vas saznala spol tako rano ili da se ne veselim previse 🤨

• vallyv
    04. Rujan 2018. 20:11

Pozdrav i ja pozdravljam! Ja sam 15+2 :) 
    Idem na kontrolu 18.9 da ssznamo spol iako smo vec dobili hint da je deckiccccc. 
    Misla sam kad prode famozni 12ti tjedan da ce me manje bit paranoja svega ma nista.ja sam dobila 2 kg. Iako sam u 7om tjednu i 13om imala isto kila. 
    Ali sam imala i uzasne mucnine pa kaze dr da zato :)

• vallyv
    04. Rujan 2018. 20:13

Pozdrav i ja pozdravljam! Ja sam 15+2 :) 
    Idem na kontrolu 18.9 da ssznamo spol iako smo vec dobili hint da je deckiccccc. 
    Misla sam kad prode famozni 12ti tjedan da ce me manje bit paranoja svega ma nista.ja sam dobila 2 kg. Iako sam u 7om tjednu i 13om imala isto kila. 
    Ali sam imala i uzasne mucnine pa kaze dr da zato :)

b-b-k
    04. Rujan 2018. 20:24

Bok curke! Evo i ja prijavljujem svojih 14+4 😁 kod nas je sve super. Radili smo nifty test i mini anomaly scan i sve jenu najboljem redu 😁😁😁 i da se pohvalim da nam raste mali decko i bas sam si happy radi toga 😍😍 

Kristina 30
    04. Rujan 2018. 20:36

Beba puno srece i strpljenja ti zelim i drzim 🤞🏼Da bude sve u redu samo se nemoj nervirat,opusti se i samo smireno❤️

tata_me_zove_zlato
    04. Rujan 2018. 20:47

Ivana, ja sam evo 18+2 i vec 5 nedelja znam da je devojcica. Tako da ako beba ne okrene guzu i ne prekrsti nogice, sigurno cete znati, iskreno meni je to i kasno. Kad sam pre 12 god bila trudna, saznala sam u 16oj nedelji, a tad je tehnologija bila losija mnogo. 😊

url=https://lilypie.com]

Kikiriki
    04. Rujan 2018. 20:54

Beba-sretno i javljaj nam se! Drzim palceve da sve bude u redu. ❤
    Ivana28- moguce je da ces saznati spol,meni su isto dali hint predzadnji put da je mozda decko (po spolnoj kvrzici),ali zadnji put se bebica vrtila i vrtila i guzu non stop okretala pa nisu mogli nis potvrditi. Na sljedecem cu uzv bit skoro 18 tt pa su mi rekli da ce nam tada reci. 
    Vallyv i Bbk -dobrodosle i uredne skolske trudnoce zelim! 😊❤
    Ja sam napokon ovaj tjedan dobila pola kile koje stoje! Nikako da vratim izgubljenih 2 kg koje sam izgubila radi mucnina. Valjda ce to sad  polako krenuti.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kristina 30
    04. Rujan 2018. 21:49

Blago vama koje ste saznale kaj nosite..Ja sam bila svojeg M zeznula,napisem mu por znam kaj nosim,a on kaj,sav znatizeljan ceka a ja napisem ma bebu😂😂😂 ja sam s prvom u 16 tjednu saznala kaj nosim sad jos nista ne vidi kad stalno guzu kaze il ima nogice skupa😂

Ivana.28
    04. Rujan 2018. 21:51

Aaaaa bas ste me razveselile 😁 Ali sada ce mi jos sporije dani prolaziti ... 
    Setam po ducanima i sve je toliko slatko... Najrade bi sve pokupovala, a neznam spol pa mi je glupo sve neutralno ... 🤨 Inace imam deckica 9.god i voljeli bi dobiti seku ... pa drzite fige🤣 Mada je najvaznije da je zivo ibzdravo, ali braco bi jako htio seku 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.