Evo i mene napokon! Pregled danas obavljen 11t sve je u redu, hvala Bogu! Nekako me bila prosli tjedan lovila panika! Eto I ja sam napokon vidjela razmahane rukice i nogice! ❤
Cestitam! Bas mi je dragoo!! ❤❤
Dreams-mozda zato jer si tek u 27.god? Neznam ali opet ja cu kad rodim imat 28 pa ono. Tu smo si. Si ti u Hr,znam samo da u nekim drzavama rade manje tih ultrazvuka nego u hr,ti ih upisuje u trudnicku knjizicu sta ti tamo pise koliko je obaveznih pregleda? Ja sam u austriji pa imam drugaciju knjizicu pa zato neznam za hr vise.
Gle,ako imas mogucnosti odi ako zelis privatniku na jedan uzv izmedju.
Beba-ajj preslatkoo 😍😍
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Mala tajna kod nje sam nekih dvije godine i super je ovako napravila je ona meni danas taj uzv kad sam rekla da mi je to dugo ali ono...ko zna za idući put...ali ajde neću sr previše brinuti jer stv se dobro osjećam i svi nalazi su mi super.. Da nije tako već bi bila luda od brige...u bilo kojem slučaju mogu privatno ako zatreba ali nadam se da neće....
Beba ideš li samo na pretrage ili? Javi svakako kako će to proći i što ti kažu...sretno
Kikiriki u Hr sam i rodit ću s 27 da...dosta smo blizu ali svugdje valjda drugačije...baš ću pogledati u knjižicu za te obvezne, sad nisam doma...
Jutro cure! Meni su uvz pregledi svako cetiri tjedna, mislim da je samo pred kraj trudnoce nesto cesce. Nuhalni nabor mi je mjerila u 13 om tjednu i bio je u redu, a kombinirani test nisam radila.
Meni su isto mjerili nuhalni nabor i sve je normalno.. samo sto sam to isla mjerit u Sloveniju kod doktora, jer oni imaju bolje aparate, posto mi je Slo blizu.. ostalo radim kod svog gin 😊
Ajme meni koliko stranica samo od jutros…neka neka…dobro došle i nove cure…
U vezi tog mog pregleda nznm što bih rekla…
Beba, imam 26 god uskoro ću 27, misliš da me zato ne šalje nikuda?
Bea mislim da si ti pisala da ne radi ako je sve s t u redu… Ali kako to može znati kad sam zadnji put bila sa 8 tt… I sad kad je konačno prošlo to ajmo reći najgore razdoblje kako ona ako me ne pregleda zna da je sve kako treba biti…:/ ništa mi nije jasno ali ajde neću dramiti super se osjećam od prvog dana pa nema razloga da sad brinem previše no svejedno mi je čudno da sam dns 12+6 i da ću na idući uzv ići sa 20 tt za 2 mj…
Što se štitnjače tiće nalaz mi je bolji nego ikad prije trudnoće…moguće da vam je bila neka greška a moguće i da vam trudnoća paše pa se to reguliralo…problemi nastupe obično nakon trudnoće kao što Kristina kaže no treba ih svakako kontrolirati sada i piti tko god ima terapiju.
Wonderland divnooo 😍
Dreams ja sam isla na prvi uzv sa 11 tjedana ( nije moja volja ) i sljedeci uzv mi je tek 02.11. Znaci proci ce vise od 2 mj do sljedeceg pregleda. Ali ja nisam u Hr i kad sam dramatizirala svima na poslu kako to nije tako u Hr svi su mi rekli da ne brinem i da je to sasvim ok ako je beba u redu. I niti su me vaginalno pregledali nego abdominalni uzv. A u Hr koliko znam dosta kasnije krenu s tim.
Lena-ne brini mozes napraviti kada god budes mogla,ili ako zeli koja druga cura isto ok. Ako ne moze nitko ja cu nije problem sve se da dogovoriti 😊
Anna-dobrodosla i zelim ti skolsku trudnocu! 😊❤
Hahaha-moj se samo raspekmezi kada vidi slike bebica u katalozima i kaze ajme pa mi smo trudni,i imat cemo isto takvo malo stvorenjee. 🤣 Neki dan je rekao sav ozbiljan da ce se morati poceti malo ozbiljnije oblaciti i to. Ipak ce biti tata. 🤣😂 ja se pocela smijati,kazem mu pa ok se oblacis i sada. Neznam sta to posebno nose tate da bi izgledali ozbiljnije i kao tate.🤣😂
Onda u redu 😊 pokusat cu cim prije
Ja sam dosta rano na pocetku isla na pregled i na ultrazvuke jer mi je beta bila povisena a gin nist nije vidjel na ultrazvuku pa sam vise puta bila da nebi bila vanmaternicna,nakon toga se samo vidjel mali mjehuric ko tockica,preduhitrila sam bebu i radili smo na bebi neko vrijeme i svaki put kad bi se ponadala nista,nego mi je bas stigla kada sam bila pod najvecim stresom i kada sam je se najmanje nadala😇zjenica oka moga😇tako ja svoju bebiku zovem jer sam ju preduhitrila☺️ Vaginalno me pregledava svakih 3 tjedna da nebi bila otvorena a prvi ultrazvuk preko trbuha smo radili sad prosli tjedan s 15 tjedana. Nekima rade odma na pocetku preko trbuha,zavisi kako koji ginekolog. Ja imam starog ginekologa koji je porodil moju mamu i moju sestru kad smo se mi rodile, stari ali mi je zato najdrazi jer je bas pedantan,objasni mi apsolutno sve,pogotovo kad radi ultrazvuk na sve obraca paznju i meni objasnjava a slikica imam ko u prici dok sa prvom trudnocom imam valjda dvije slikice koje mi je jedva
Evo i mene napokon! Pregled danas obavljen 11t sve je u redu, hvala Bogu! Nekako me bila prosli tjedan lovila panika! Eto I ja sam napokon vidjela razmahane rukice i nogice! ❤
Cestitam❤️😇 ginekologinja jedva dala😒
Lena-ne brini mozes napraviti kada god budes mogla,ili ako zeli koja druga cura isto ok. Ako ne moze nitko ja cu nije problem sve se da dogovoriti 😊
Anna-dobrodosla i zelim ti skolsku trudnocu! 😊❤
Hahaha-moj se samo raspekmezi kada vidi slike bebica u katalozima i kaze ajme pa mi smo trudni,i imat cemo isto takvo malo stvorenjee. 🤣 Neki dan je rekao sav ozbiljan da ce se morati poceti malo ozbiljnije oblaciti i to. Ipak ce biti tata. 🤣😂 ja se pocela smijati,kazem mu pa ok se oblacis i sada. Neznam sta to posebno nose tate da bi izgledali ozbiljnije i kao tate.🤣😂
Onda u redu 😊 pokusat cu cim prije
Dreams- idem sutra u bolnicu vidjeti šta će reć,vjerovatno će me primit endokrinolog ,a ako je potrebno preko noći ću ostat da mi mjere šećer 6x.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji