Da.da čekala sam kad ćeš se javit,ja još uvijek pratim mpo temu,a i ovdje sam.Do kada si na crinone,ja sam se bila počela skidati pa sam imala neki smeđi iscjedak i išla na hitnu ,pa su rekli da nastavim.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Kikiriki ja ti bebiku osjecam od 14og tjedna al ne cesto. I ja pijem Novalac a tak nesto ima neki miris ko smjesa za kokosi bar meni😑 ultrazvuk mi radi svaki put kad dodem na kontrolu pa mu vrat zafrknem da mi ne napravi,ali pa Boze moj to mi nije jasno pa mora vidjeti srce i posteljicu i bebu,sva sreca pa moj ne komplicira,odlican mi je ginekolog. Ja u 16om tjednu al nije videl spol nikak😂 i pijem kapsule za zeljezo jer sama trudnoca iscrpljuje to s tim da jedem skoro sve voce i povrce koje sadrzava zeljeza i to u vecim kolicinama al nije dosta..
Da da, divno je cuti takvu pricu i da se duplo isplatio vas trud! ☺️ Ja inace imam jedan jajnik, a muz stalno govorio:zamisli kad bi bili blizanci, zamisli. . Ali ne verujem da je to sa jednim jajnikom i prirodno bas izvodljivo.
Nama su vratili samo jednu stanicu i kad smo saznali da sam trudna to ushicenje nije bilo tako jako jer smo ipak podsvjesno ocekivali... Ali jednojajcani blizanceki, e to je bio sok... Vristala sam, plakala, zahvaljivala se bogu i narodu na podrsci i nagradi koju sam dobila... Tako da blizanceki mogu tj jednojajcani nastaju od jedne stanice... S tim da mi u obitelji apaolutno nemamo niti ja niti muz niti jedan par blizanaca
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Da da, zaista mi je drago, to je takva sreca posle tih procesa koje ste sigurno prosli ❤️❤️
Kristina, 🤭🤭
Da.da čekala sam kad ćeš se javit,ja još uvijek pratim mpo temu,a i ovdje sam.Do kada si na crinone,ja sam se bila počela skidati pa sam imala neki smeđi iscjedak i išla na hitnu ,pa su rekli da nastavim.
Beba❤️ u cetvrtak sam narucena kod dr pa cemo raspraviti o crinoneu... Mada je moja pristasa utrica pa ce me vjerojatno samo prebaciti.. Kako ti ide shema za skidanje?
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
3x svaki drugi dan,pa 2 x svaki treći,ja idem sad kod dr pa ćemo vidjeti šta kaže.
DANTE
Dada-dobrodosla i urednu i skolsku trudnocu zelim!! Ajme blizancekii 😍😍 predivnooo!!!
Tatino zlato-da i ja imam sad 50 kg. Mozda i je onda bebica,a bo. Vidjet cemo kroz naredne dane 😀
Cucla je preslatka-jedva cekam da krenemo i mi u shopping, cekat cemo bar 18 tt pa onda kao i ti pomalo. Jos sam malo u strahu da sta ne bude pa ono,sve gledam po internetu sta nam treba i tako ali se ne usudim jos kupiti. Ali nadam se uskoro!
Kristina-hahah,e tako je i moja mrvica zadnji put. Vrtila se vrtila i stalno guza kad stane,a ja molim gin da proba viditi spol jer sam znatizeljna. 😂
Daddy's girl and mommy's world! ❤
3x svaki drugi dan,pa 2 x svaki treći,ja idem sad kod dr pa ćemo vidjeti šta kaže.
Drzim fige da sve prode ok. .. Ja se jedva cekam rijesit tog gela jer mi je odvratan vec
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Kristina, istina novalac je bas gadljiv. A kapsuletina ima kilo hahhaah. Jos kad ti je mucno pa on reagira...aaaa... slika je vrh :))
Da, da cestitam na blizancekima.predivno!!
Tata bas je slatka dudica, cak i tako zapakovana:) joj bas sam slaba na te baby stvarcice 😙
Ako ima ko nov jos , dobrodosle nam 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji