Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beaa
    04. Rujan 2018. 14:04

Drage moje ja pijem Folgamma tablete sa fiksnom kiselinom koja sadrži i vitamin B12, Magnezijum (ne svakodnevno), ferum ne pijem jer mi je bio visok pa je doktorica rekla da mogu jednom-dva puta tjednom popiti ali ne češće jer je lošije previsok ferum od onog nižeg. Još što ono baš moram pijem je L-Thyrox 25 Migrogramma zbog štitne, mada mi je to skroz konfuzno jer na prvom ultrazvuku i vađenju nalaza tsh je bilo 5,52 i doktorica je rekla da je pri tako visokom tsh gotovo nemoguće ostati u drugom stanju, a mi iz prve uspjeli. Odem odmah kod specijaliste, na uzv štitne se ne vidi ništa sve ok, nalaz krvi tsh 1,71 najnormalniji ali mi je ipak iz mjera sigurnosti prepisao dva mjeseca da pijem tablete. Ali još uvijek nejasno kako se u par dana tsh mogao sniziti bez ikakvih medikamenata. 

tata_me_zove_zlato
    04. Rujan 2018. 14:11

Bea, i meni je u planiranju trudnoce tsh bio 3,6,dr odmah trazila ponovni, 1,3 msm... Ona je rekla da nije dob9ro uradjeno prvi put i ja nista ne pijem za to. Pijem metildopa, za regulisanje krvnog pritiska. 

url=https://lilypie.com]

Kristina 30
    04. Rujan 2018. 14:16

Bea i ja ti imam problema s stitnjacom pijem tablete evo ide vec drugi mjesec,ni ja ne kuzim kako ti se tako smanjio bez lijekova,mozda je kakva greska bila kod prvog tsh,ali bolje da pijes zbog opreza pa budes vidla kako bude. Ne mora nuzno znaciti da zbog stitnjace nemozes zatrudniti. Nakon trudnoce hormoni podivljaju pa tako i kod nekih stitnjaca..

• Wonderland19
    04. Rujan 2018. 14:25

Evo i mene napokon! Pregled danas obavljen 11t sve je u redu, hvala Bogu! Nekako me bila prosli tjedan lovila panika! Eto I ja sam napokon vidjela razmahane rukice i nogice! ❤

Kristina 30
    04. Rujan 2018. 14:36

Wonderland19

Evo i mene napokon! Pregled danas obavljen 11t sve je u redu, hvala Bogu! Nekako me bila prosli tjedan lovila panika! Eto I ja sam napokon vidjela razmahane rukice i nogice! ❤

Cestitam❤️☺️

Dreams
    04. Rujan 2018. 14:37

Ajme meni koliko stranica samo od jutros...neka neka...dobro došle i nove cure... 
    U vezi tog mog pregleda nznm što bih rekla... 
    Beba, imam 26 god uskoro ću 27, misliš da me zato ne šalje nikuda?
    Bea mislim da si ti pisala da ne radi ako je sve s t u redu... Ali kako to može znati kad sam zadnji put bila sa 8 tt... I sad kad je konačno prošlo to ajmo reći najgore razdoblje kako ona ako me ne pregleda zna da je sve kako treba biti...:/ ništa mi nije jasno ali ajde neću dramiti super se osjećam od prvog dana pa nema razloga da sad brinem previše no svejedno mi je čudno da sam dns 12+6 i da ću na idući uzv ići sa 20 tt za 2 mj...

Što se štitnjače tiće nalaz mi je bolji nego ikad prije trudnoće...moguće da vam je bila neka greška a moguće i da vam trudnoća paše pa se to reguliralo...problemi nastupe obično nakon trudnoće kao što Kristina kaže no treba ih svakako kontrolirati sada i piti tko god ima terapiju. 
    Wonderland divnooo 😍

MalaTajna222
    04. Rujan 2018. 14:54

Wonderland divne vijesti 😍😍
    Dreams, to je stvarno puno vremena , za 2 mj.tek.....zao mi je da tako malo ides.jesi u te gin dugo vremena ? Jer znam po sebi ja sam jako nestrpljiva osoba inace, a svaka trudnica je nestrpljiva jos 100x vise ...☺

Beba
    04. Rujan 2018. 15:07

Evo i mene s pregleda,sve ok osim šećera, iskreno nije neočekivano jer imam u obitelji,a i starija sam trudnica ,uglavnom moram u bolnicu sutra da vidimo šta s tim.Beba je ok,cuclala je prst 😃 za vrijeme pregleda.
    Wonderland super za pregled.

DANTE

Beba
    04. Rujan 2018. 15:11

Dreams- vjerovatno ti je izmjerila nuhalni i bio je dobar i ništa drugo nije potrebno u tvojim godinama.
    Meni je isto nuhalni ok,ali kaže da jedino sigurno je ambiciozan ili nifty ili harmony

DANTE

tata_me_zove_zlato
    04. Rujan 2018. 15:28

Beba, joj sigurno je preslatko videti tu scenu 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.