Tatino zlato-nadam se da cu i ja tako moc.
AOsijek-dobrodosla nam nazad! Nadam se da si nam se nauzivala 😊 Nema nista pretjerano novog. Bebice i trbuscici rastu,a mi se druzimo 😊
Tim-gdje si nam ti? Ima novosti?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ps.imam pitanje znaci od sinoc osjecam oko pupka ko povremeno blago skakljanje izunutra. Je moguce da je to bebica ili je to nesto drugo? 🤔
Ja od pocetka uzimam elevit tablete i od nedavno heferol zbog anemije 😑 ponekad popijem i magnezij jer mi olaksa probavu.
Kikiriki hmm ne znam, meni je ovo prva trudnoca i jos nisam osjetila nista pa ne znam prepoznat kakav je osjecaj kad se bebica javlja
Kikiriki, ako si kao sto kazes malo sitnije gradje i mrsavija, moguce je 😇ja sam svoju prvu bebu osetila u 16oj nedelji, tad sam imala 50kg 😊 uzivaj, oslusni telo, ako je ucestalije dok lezis i posle jela, posle case hladne vode, to je tvoja mrvica ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, evo da se i ja javim i u ovu temu... Do sad sam pisala u temi o potpomognutoj. Naime, sutra sam punih 12tt, nosim jednojajčane blizančeke. Moje bebice su nastale ivf-om tako da smo od prvog dana na crinone gelu i novalacu. Povracala sam svega 3tjedna ali to se sad vec stabiliziralo. Od ostalih simptoma imam samo nabrekle grudi koje vise niti ne bole kao u samom pocetku i lice puno pristica.Tu i tamo me bole kriza i kukovi i osjecam bockanje u maternici. Zelim svima sretne i skolske trudnoce ..
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
ja moram da vam pokazem u sta gledam dok pijem kafu sad. Juce smo kupili, moja deca nikako nisu htela cuclu, ja im stavim u usta, oni izgurnu jezikom, a nadam se da ce ova smizla hteti jer mi je to preslatko 😍
Inace, ja sam sve svoje bebece stvari podelila misleci da vise necu radjati. Kako zivot okrece sudbine☺️i sad moram sve ispocetka, a kako pomoc nemamo, vec smo poceli polako kupovati. Uzela sam cebence, par stramplica, malo baby kozmetike, i eto cuclu. Pa polako... 💜
Da i meni je pa bas zato gledam. Mozda sam i napuhana,mada cudno. Full blago skakljanje ono kao kad ti netko prodje po sitnim dlacicama na vratu. Ma neznam kako opisati. Google nista ne nalazi. Mozda sam i zabrijala. Sinoc me poskakljalo dok sam spavala i probudim se svrbeci trbuh,i kad se razbudila skuzim ma to me kao izunutra skaklja pa prestalo. I jutros opet pa prestalo. Neznam vise sta mislit 😆🤔
Da da, divno je cuti takvu pricu i da se duplo isplatio vas trud! ☺️ Ja inace imam jedan jajnik, a muz stalno govorio:zamisli kad bi bili blizanci, zamisli. . Ali ne verujem da je to sa jednim jajnikom i prirodno bas izvodljivo.
Da i meni je pa bas zato gledam. Mozda sam i napuhana,mada cudno. Full blago skakljanje ono kao kad ti netko prodje po sitnim dlacicama na vratu. Ma neznam kako opisati. Google nista ne nalazi. Mozda sam i zabrijala. Sinoc me poskakljalo dok sam spavala i probudim se svrbeci trbuh,i kad se razbudila skuzim ma to me kao izunutra skaklja pa prestalo. I jutros opet pa prestalo. Neznam vise sta mislit 😆🤔
Ma i meni je to cudno jer meni nema npr skakljanja ali ima stipkanja... Kao da se bebice vec polako vrte pa me ustipnu da mi kazu da su tu :D
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Sortiraj odgovore
Najstariji