Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    26. Rujan 2018. 20:58

Antonija da bila sam u 18om tjednu na pregledu i sad cu drugi tjedan opet na pregled u 20om tjednu,rekla mi sestra da dodem za dva tjedna a i jedva cekam jer na proslom pregledu nisam vidla bebu nit dobila kakve informacije o bebi osim da je sve ok(nije bil moj ginekolog pa je taj drugi napravil pregled tak reda radi,bitno da je on sve videl i izmjeril al ja ne trebam videti ne?) uzas..

Tonka185
    26. Rujan 2018. 22:02

Lordan pricekaj onda jos bar malo, cisto radi svog mira, barem ja bi. Bit ce vremena za sve 😊

Kristina, koma, prvi put cujem nesto takvo 😦 cudan neki doktor.  Ja idem na svaka 4 tjedna, i ta 4tj mi se cinu kao 4mj, nikako docekati 😰 sretno na pregledu, bit ce sve super i sad ce ti sve lipo moci viditi i organe i sve 😊😊

Kristina 30
    26. Rujan 2018. 22:13

Ja sam isto hodala svaka 3/4 tjedna,nije bil moj doktor,imala sam neku upalicu dole pa nisam htjela cekat svog jer moj radi srijedom,cet i svaki dr petak htjela sam da me se cim prije pregleda i da mi da vaginalete,a kaj se tice ultrazvuka je grozan i nikad nisam bila razocarenija ko onda dok mi je on obavil ultrazvuk a cekala sam 4 tjedna😒cak sam mislila reci sestri s kojom sam si dobra da dodem kad bude moj dr samo da mi ultrazvuk napravi al sam mislila nebum necu nekoga podcjenjivati..budem zdrzala sad do dr tjedna..

Tonka185
    26. Rujan 2018. 22:23

A istina, ne bi ni ja sigurno nista govorila koliko god ogorcena bila ali nije u redu sta je je.. no dobro, prosla i ova dva tjedna bit ces sad mirnija 😊

Dreams
    26. Rujan 2018. 22:28

Kristina izdrži još malo do novog pregleda, vjerujem da si bila razočarana...ova moja gin radi uzv svaka dva mj... Bila sam 5.9. I iduci uzv u 11 mj :/
    Idem u drugi petak  na pregled, ali valjda samo vaganje, tlak i to...baš bzvz... 

Kristina 30
    26. Rujan 2018. 23:43

Hvala Dreams i Antonija izdrzat cu jos tih nekoliko dana..
    Dreams mogu si mislit kako je tek tebi..
    Iz prve trudnoce imam od curke 3 ultrazvucne slicice,onda sam imala doktoricu bila je super al stedljiva ta nije dala sliku pa da se na trepavice postavis😏
    Meni je to bezveze i nervira me to,nosis dijete 9 mjeseci i ides na preglede redovno il ti bebaca ne pokaze na monitoru il ti neda slicicu Boze dragi koda da to kosta milione il pak ti ne napravi ultrazvuk od kud im pravo!? Mislim svasta,samo se znerviram,zato ides sad skoro ce ponoc jest kiwi i bananu,odma sam ogladnila☺️ Treba ih sve pljus pljus🤨😁

Aosijek
    27. Rujan 2018. 07:36

Dreams

Kristina izdrži još malo do novog pregleda, vjerujem da si bila razočarana…ova moja gin radi uzv svaka dva mj… Bila sam 5.9. I iduci uzv u 11 mj :/
    Idem u drugi petak na pregled, ali valjda samo vaganje, tlak i to…baš bzvz…

Dreams pa kod kojeg ti to gin ideš da to tako ? Meni bome moja radi uzv svaka 4 tj :)
    danas idem i jedva čekam :) 

Timi95
    27. Rujan 2018. 07:50

I moj radi svaka 4 tjedna i uvijek mi pokaze bebu i pojasni sta je sta i dobijem slicici. Imam puno slicica ☺ sutra imam pregled i jedva cekam vidjet bebu svoju bebu 😍🤗

Beba
    27. Rujan 2018. 08:21

Jutro cure,ma normalno je to svugdje na zapadu da se uzv ne radi tako često kao kod nas,potvrditi će cure koje su vani,naravno ako je trudnoća uredna .
    Meni moj dr u TA,do sad sam bila 2 puta kod njega ,samo na sekundu pogleda bebu,pogleda posteljicu,plodnu vodu,da li beba odgovara po tjednima ,da li se miče i da li srce kuca.Kaže on da je prerano za vidjet bilo šta drugo .
    Sličicu od njega nisam nikad dobila,samo u Ri kad su mi potvrdili trudnoću te od moje gin.
    Ja zadnjih par dana nakon šta se probudim za pipi ne mogu nikako više zaspati,noćas sam se probudila već u 01.30😲

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Dreams
    27. Rujan 2018. 09:04

Mislim čak da nije ni toliko štednja u pitanju nego kaže kako nema potrebe stalno ako je uredna trudnoća raditi uzv, da nije dobro...ako je sve u redu naravno...prvo sam se živcirala oko toga a onda sam shvatila da valjda zna što radi i od cura ovdje pročitala da vani stvarno je praksa sto manje raditi uzv... slicicu sam dobila oba puta kad je radila uzv..u utorak smo bili 4 mj 🙂 tj 16 tj...
    Kristina ja sam neki dan navečer pojela bananu, breskvu, jabuku i narancu... Bilo je divno no brzo sam požalila kad sam krenila na pi pi svakih pola sata hahaha... 
    Danas vidim mandarine po svim prospektima i moram ih probati da vidim kakve suu, iako je možda za one slatke malo rano, no vidjet ćemo. 
    Aosijek javi kako je prošao pregled i sretnooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.