Ida držim fige da bude sve ok.
Cure koje vi brojeve mislite kupovat? Ja sam neki dan kupila odjelce 56 ,ne bi voljela nagomilati puno stvari,a opet ne znam ni šta mi treba.
Meni je sada vrijeme super,čak se i bura smiruje pa se veselim šetnjama.
Šta se tiče muža u šoping u,to je čisto mučenje i za mene i za njega,jer po njegovoj filozofiji dijete ne treba ništa pa nekako mislim da ću sve osim namještaja kupit sama,ali ne još,nekako želim najprije srediti sobicu.Sad je i mene nekako ulovilo to kupovanje iako sam do sad kupila samo odjelce,čarapice i dekicu😊
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja ne planiram u skorije vrijeme kupovati nista jos za bebu 😕 termin mi je krajem 2.mj pa sve nekako mislim ima vremena za sve..
Al ne znam ni ja koje velicine odabrati za obleku itd, uglavnom znam da zbilja ne treba previse stvari gomilati za pocetak. Uvijek se u hodu moze dokupiti ako stokod skuzis da zatreba 😊
I ja sam danas kupila 2 dude 😂 htjela sam i bocicu haha jedva cekam drugi mjesec da idem kupit nesto vise 😁 joj cure ja sam danas isla na depilaciju bikinija, koliko to boli 😖 uzasno, inace se ziletom, al ovoo, al izdrzala sam, smijala sam se od muke haha dobro da mi je dobra poznanica ta cura koja to radi hh
Ste vidjele da imamo novi dizajn stranice 😍
Ja sam vidjela da je novi link za stranicu i forum da, da :)
prespavala sam noć u komadu... od 11 navečer do 6 ujutro, bez pi pi na 2x :) jako sam sretna hahah
moram vam napisati što mi se sinoć dogodilo da se malo smijete :) prije nekih mj dana kupila sam si neke gaćice crvene, nosila sam ih već i prala i sve je bilo ok, gaće ko gaće. Jučer poslje posla, otuširam se, namažem sa onim svojim uljima i obućem te gaćice nebi li mi / nam se posrećilo u međuvremenu smo dobili goste koji su se zadržali dosta kasno navečer. Kad su napokon otišli krenem ja u akciju, a kad ono moj dragi počeo panično vikati da šta mi se dogodilo, a moja guza crvena kao u pavijana
na rubovima gaćica jače crvena koža, okolo slabije... moderne gaćice se stopile s uljem i pustile boju
Nakon nekog vremena kad smo se uspjeli prestati smijati ko luđaci otišla sam ponovo pod tuš, da ni ne govorim da sam to jedva izribala sa sebe :)
Zaključak priče : pazite kakve gaćice kupujete :)
Ja sam vidjela da je novi link za stranicu i forum da, da :)
prespavala sam noć u komadu… od 11 navečer do 6 ujutro, bez pi pi na 2x :) jako sam sretna hahah
moram vam napisati što mi se sinoć dogodilo da se malo smijete :) prije nekih mj dana kupila sam si neke gaćice crvene, nosila sam ih već i prala i sve je bilo ok, gaće ko gaće. Jučer poslje posla, otuširam se, namažem sa onim svojim uljima i obućem te gaćice nebi li mi / nam se posrećilou međuvremenu smo dobili goste koji su se zadržali dosta kasno navečer. Kad su napokon otišli krenem ja u akciju, a kad ono moj dragi počeo panično vikati da šta mi se dogodilo, a moja guza crvena kao u pavijana
na rubovima gaćica jače crvena koža, okolo slabije… moderne gaćice se stopile s uljem i pustile boju
Nakon nekog vremena kad smo se uspjeli prestati smijati ko luđaci otišla sam ponovo pod tuš, da ni ne govorim da sam to jedva izribala sa sebe :)
Zaključak priče : pazite kakve gaćice kupujete :)
Hahahhaah okej, ne kupujem gace u boji 😂 to je taj danasnji materijal 😅😅
Hahaha Aosijek,meni se to znalo da trapericama dogodit,ono plave noge od koljena gore😵
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja bila na prvom pregledu sa 5 +2 tt.. Vidi se zumancana vrecica.. Kaze da je to normalno za toliki trudnocu… Narucila me za 2 tj i dala da vadim krvnu sliku i urin..
I ja bila danas (7+1), al ne na uzv, obican pregled kod dr opce prakse (tako je to tu u Danskoj). Urin, vaganje, tlak i ispunjavanje papira. Ovdje prvi besplatni uzv tek od 11-og tjedna, osim ako imas kakve indikacije za ranije. Ja trazila zbog prethodnog spontanog. A i da nisu dali, isla bi kod privatnika. Tako da sad moram zvat par ginekoloskih klinika, sve je u sistemu samo se moram naruciti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Aosijek bas smijesno😂nasmijala sam se sad onak..😂😂
Ja imam tangica,boxerica ma svacega al sad samo pamucne kupujem jer mi to sad najbolje odgovara,imam i crvene pamucne al jos nisu boju pustile🤣bas sam neki dan bila u Kiku pa sam si pokupovala donji dio pidama i gaca..inace pidamu nikad ne nosim al sad mi je super da stavim pidamu al bez gaca😇
Da se javimo i mi smo danas obavile pregled, curka od 280 grama, sve se razvija kako treba! 😊👶😍
Koji ste tjedan? Mi imamo 210 grama..😀
Curke..vidim da kupujete stvari za bebice.. Ja sam 17+2. Sve mi to još rano..pogledam stalno nešto..al ne planiram još kupovati. Jeste li vidjele one kindiće close to me ili next to me? Fora stvar..ima li netko iskustva ili kakvih informacija o tome?
Sortiraj odgovore
Najstariji