Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beaa
    25. Rujan 2018. 10:37

Pozdrav svim curkama. Mi smo jutros bili na pregledu, sa bebom je sve super. Saznali smo spol bebe, u martu očekujemo Emu 🤗🤗 ne mogu vam opisati koliko sam sretna. 

Tonka185
    25. Rujan 2018. 10:41

Kristina30 ma sve znam, ponekad i ja tako ispitujem sve a ponekad sama skuzim kako mi je najbolje :) pijem i ja za stitnjacu tablete, a bilo je perioda kad bi i po 4-5 u danu pila svega i svacega. Huh ali dobro trenutno sam na dvije 😂😂

Mene je glava pocela rasturati preksinoc i doslovno ne prestaje.popustilo sinocnalo i nocas opet uhvatilo. Popila sam dva lupoceta (to znam da smijem piti)od jucer ali uvijek istim tempom boli 😭😭

Bea cestitke na curici, uzivaj i cuvaj se 😊😊😊

Mommy to be 🤗
    25. Rujan 2018. 10:53

Kako je vama sa spavanjem zene moje? Mene muci uzasna nesanica, tesko mi je spavati na lijevom boku ( a trebala vi zbog cirkulacije) , znam se probuditi u strasnim bolovima u kuku. Cijelu noc se okrecem s boka na bok. Narucila sam banana jastuk pa cemo vidjeti hoce li pomoci. 

God know my heart needed you...❤

Kristina 30
    25. Rujan 2018. 11:02

Mommy ja sam ti na lijevom boku od pocetka trudnoce i toliko su me vec boljeli kukovi cak i lijevo uho od stalnog lezanja na toj strani inace volim desni bok al fuckaj ga..tu i tam se probudim na desnom pa se prebacim na lijevi🤗u pocetku sam spavala ko beba  a sad u ovim tjednima ne mogu spavati nikak😕

rosita
    25. Rujan 2018. 11:14

Antonija- bas sam i ja neki dan pisala o tim strahovima i bas zna biti gadno u glavi. Nasa curka je sad pocela biti aktivna kroz cijeli dan pa mi lakse kada ju osjetim ❤
    Sto se tice spavanja nemam problema, tu i tamo neku noc malo losije ali stvarno dobro spavam. Curke zasto spavate samo na lijevom boku? Pitala i u bolnici i kod privatnika i rekli mi da mogu spavati u svim pozama koje mi odgovaraju a poslje 30-og tjedna da izbjegavam na ledima. Meni najvise po danu pase na leda a po noci neki bolu bok.
    Bea-cestitam na curici ❤ jel mi se cini ili cure prevladavaju?

Aosijek
    25. Rujan 2018. 11:28

Bea - koji si tjedan ?
    Ja u četvrtak idem i nadam se da ću saznati spol....

Kristina 30
    25. Rujan 2018. 11:54

Ja idem dr tjedan na kontrolu i jedva cekam da to prode..mozda onda i uspijem saznat spol☺️Jer nikak i nikak a vec dolazim u napast s malim oblekicama ..koje velicine budete kupovale? Ja sam jucer vidla neke bodice minijaturni su rukavic ima valjda 4cm..ja sam prvi put rodila debeljucu 4100 tak da pol stvari koje su bile bas mini mini nije ni nosila tak da opce ne znam..🤔

Beaa
    25. Rujan 2018. 12:34

Hvala Antonija i Rosita, ne znam što bih od sreće. 
    Aosijek termin je 9.03 po tome sam 16+4 a po zadnjoj menstruaciji 17+4. Sad konačno mogu da idem u shopping, jedva čekam. Ja isto ne znam za veličinu, računam da bi beba trebala biti 3-3,5kg pa ću se prema tome orijentirati a bolje je kupiti malo veće jer nakon tjedan dana prerastu, nakon dva tjedna kupuje se 2 veličina pampasa. One svakako prvih tjedana budu u bodiću i dekicama.

rosita
    25. Rujan 2018. 12:57

Bea- mi sno saznali u 21tt i nekako su svi govorili da je sigurno decko a željeli si curu. Odmah sam narucila preslatke stvari za frajericu, mozda nisu praktične ali ... 😄
    Nisam pametna dal krenuti kupovati odjecu ili cekati snizenja na pocetku prvog mj 🤔 temin je kraj prvog pa mozda nebudem vise u formi za soping 🤰 i jos me vise muče kolica. Jeste se odlucili koja cete?

Timi95
    25. Rujan 2018. 13:26

Bea cestitam na curici 😍 da, curica je u vecini, a nas 2-3 imamo deckice jel tako? 
    Za spavanje, meni se samo stalno piski, i bole me noge pa imam taj banana jastuk i super je..
    Od drugog mjeseca cu pocet kupovat stvari za bebu 😊 jer mislim da kad budem s trbusinom da mi se nece dat ici nigdje ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.