Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    25. Rujan 2018. 19:01

Ja sam na proslom pregledu znaci 16tt po kalendaru a 15 racunamo saznala spol, djecak je. Kaze da se nebi trebalo promijeniti to da nece otpasti😂😂 a vidis vama jos ne mogu vidjeti ni sa 19tt, bice se nece pokaze smradec mali drzi u neizvjesnosti hihihi 😆

Kristinaj bas lijepo kad si osjetila bebaca 💙💙 

Inace ne patim od glavobolja rjetko kad bi me glava zabolila zato mi sad i je ovo sok, da me dva dana drzi ne mogu doci sebi.evo sad mi je trenutno lakse valjda Lupocet djeluje koliko toliko i isla sam prosetat i to bome dobra 4km po ovoj buri da me malo raspuse,milina 😬  rjetko sam inace pila tabletu za glavu ako bi me i zabolila prosla bi sama ili brufen neki rjesi stvar. Nadam se da ovo nece potrajati, dosta mi je bilo cjelodnevnih mucnina 16 tjedana zelim malo i uzivati 😇

Timi95
    25. Rujan 2018. 19:25

Antonija185

Ja sam na proslom pregledu znaci 16tt po kalendaru a 15 racunamo saznala spol, djecak je. Kaze da se nebi trebalo promijeniti to da nece otpasti😂😂 a vidis vama jos ne mogu vidjeti ni sa 19tt, bice se nece pokaze smradec mali drzi u neizvjesnosti hihihi 😆

Kristinaj bas lijepo kad si osjetila bebaca 💙💙

Inace ne patim od glavobolja rjetko kad bi me glava zabolila zato mi sad i je ovo sok, da me dva dana drzi ne mogu doci sebi.evo sad mi je trenutno lakse valjda Lupocet djeluje koliko toliko i isla sam prosetat i to bome dobra 4km po ovoj buri da me malo raspuse,milina 😬 rjetko sam inace pila tabletu za glavu ako bi me i zabolila prosla bi sama ili brufen neki rjesi stvar. Nadam se da ovo nece potrajati, dosta mi je bilo cjelodnevnih mucnina 16 tjedana zelim malo i uzivati 

E ja sam ti imala 4 puta migrenu u mjesec dana, al to jos tamo od 8-13 tjedna. To je uzasna bol, i povracanje i trnula mi je glava i ruke i sve i sa aurom, uzas. Inace me jednom godisnje migrena, a sad od hormona.. meni nisu pomagale tablete nikad, jednostavno mrakbi tisina bar par sati i popustilo bi i onda bi mr boljela do drugog dana jos malo i prestala.. 

Župčica
    25. Rujan 2018. 19:34

Ja bila na prvom pregledu sa 5 +2 tt.. Vidi se zumancana vrecica.. Kaze da je to normalno za toliki trudnocu... Narucila me za 2 tj i dala da vadim krvnu sliku i urin..

Tonka185
    25. Rujan 2018. 20:13

A ne lici mi ovo na migrenu, onko celo i do pola glave samo bol i tumbanje onako u glavi koma koma..

Župčica čestitaaaaam 💛💛💛

Aosijek
    25. Rujan 2018. 20:24

Vas koje boli glava jeste probale tlak izmjeriti tijekom glavobolje?

Aosijek
    25. Rujan 2018. 20:25

Bea

Kristinaja čekam da se preselimo u listopadu i smjestimo, da mogu početi sa baby shoppingom a već vidim da ću nas u bankrot odvesti 😂 što ću kad sam luda za stvarima posebno za curice 😂.
    Netko je pitao za kolica, mi smo se bili odlučili za ABC Design, prekljucer smo vidjeli ova
    I ona mi se više sviđaju pa se sada dvoumimo.

Bea koja su ti to kolica ? 

Timi95
    25. Rujan 2018. 20:37

Antonija185

A ne lici mi ovo na migrenu, onko celo i do pola glave samo bol i tumbanje onako u glavi koma koma..

Župčica čestitaaaaam 💛💛💛

Te boli jedna strana glave? I onako duboko? Neke su jace, a neke slabije migrene hmm 

Timi95
    25. Rujan 2018. 20:50

Aosijek

Vas koje boli glava jeste probale tlak izmjeriti tijekom glavobolje?

Da, meni nizak, al uvijek mi je nizak, a s glavoboljom jos nizi

Župčica
    25. Rujan 2018. 20:59

Antonija185

Župčica čestitaaaaam 💛💛💛

Hvala 💋

Kristina 30
    25. Rujan 2018. 21:23

Zupcica❤️Cestitam normalno da se vidi jos vrecica za 2 tjedna ti se bude videl plod kad se ja sjetim bila je mala sitna ko tockica😇
    Meni je tlak nizak 100/60 ponekad 90/50 takav mi je i prije trudnoce bil tak da sam niskotlakas..al mi se zna i podici dok sam zivcenjaca😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.