Kristina30 ma sve znam, ponekad i ja tako ispitujem sve a ponekad sama skuzim kako mi je najbolje :) pijem i ja za stitnjacu tablete, a bilo je perioda kad bi i po 4-5 u danu pila svega i svacega. Huh ali dobro trenutno sam na dvije 😂😂
Mene je glava pocela rasturati preksinoc i doslovno ne prestaje.popustilo sinocnalo i nocas opet uhvatilo. Popila sam dva lupoceta (to znam da smijem piti)od jucer ali uvijek istim tempom boli 😭😭
Bea cestitke na curici, uzivaj i cuvaj se 😊😊😊
Probaj si držati hladni oblog cca 20 min po čelu, glavi, očim, potiljku. Ja bih si zaledila vodu u maloj vrecki za zamrzavanje, umotala bih to smrznuto u neki tanji rucnik i držala 20ak minuta. Svaki put je upalilo, glavobolja bi nestala. 🤗
Da se javimo i mi smo danas obavile pregled, curka od 280 grama, sve se razvija kako treba! 😊👶😍
Kristina ja čekam da se preselimo u listopadu i smjestimo, da mogu početi sa baby shoppingom a već vidim da ću nas u bankrot odvesti 😂 što ću kad sam luda za stvarima posebno za curice 😂.
Netko je pitao za kolica, mi smo se bili odlučili za ABC Design, prekljucer smo vidjeli ova
Cloud evo isprobala sam hladni oblog po cijelom licu i glavi i zaspala nakon toga ali jedino sta sam dobila su crvene fleke po licu valjda od tog leda a glava rastura i dalje 😭😭 opet sam Lupocet popila, ne znam ni koliko ih smijem u danu popit, danas mi je doduse to prva tableta ali zbilja bih htjela ne piti nista ali doslovno ne mogu funkcionirati. Makar mi ni tableta ne pomogne. Jel moguce da mi u 17-18tt se sad pojavila ta boljka tj da ce me sad drzat glavobolje 😭😭 doslovno mi je mucno doslo valjda od boli i svega u jednom trenu 😕
Sto se spavanja tice mene isto kukovi bole po noci pre strasno, rostiljam se s lijevog boka na desni sa kusinom medju nogama. Dobit cu onaj jastuk za trudnice ali nece mi on pomoc da me bokovi ne bole😕 i dok hodam onako ko da mi iz lijeve strane negdje kod trtice udari u lijevu nogu pa malo cudno hodam 😰 jao, samo se zalim 😬😬
Ja sam malocas osjetila prvi udarac preko koze taman sam drzala ruku tu di me boc boc🤗
Čestitke na curici Bea,izgleda da ima samo par dečkića -ja,Tamsi,ne znam da li neko još.
Šta se tiče glavobolja čula sam da nisu rijetkost u trudnoći,mene do sad boljela 1 x ,ako ne računam ono kad mi je umnjak rastao,a taj jedan put bio je od vratne kralježnice.
Pratiš li inače od glavobolja ili to povezujem sa trudnoćom?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bas sam i ja danas pocela razmisljat o spolu bebe, do sada mi stvarno nije padalo na pamet! Iduci pregled ce bit u 15tt i naravno pomislila sam da bi se moglo mozda vidjet... iako su mi sve moje prijateljice rekle da su saznale oko 20t... vidjet cemo! 😊
Sto se glavobolje tice, stvarno se nadam da ce brzo proc, ja sam ju imala u par navrata, uglavnom kad bi jako lose spavala... tablete nisam pila jer kad se sjetim da mogu popit samo lupocet/lekadol doslo mi da placem... inace uvijek pijem puno jace tablete u tim situacijama a ovaj lupocer doslovce na mene nema nikakav ucinak...
Wonder ja sam u 19om tjednu pa jos ne znam😆dr tjedan idem na kontrolu pa cu valjda znati jer bi vec htjela kupiti nesto bebici❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji