Mene su na hitnoj neki dan pitali da li sam to obavila,ja imam 37
url=https://lilypie.com]
DANTE
Jutro cure! Meni su uvz pregledi svako cetiri tjedna, mislim da je samo pred kraj trudnoce nesto cesce. Nuhalni nabor mi je mjerila u 13 om tjednu i bio je u redu, a kombinirani test nisam radila.
Jutro svima! :)
Nove cure dobro došle i želim vam urednu i školsku trudnoću. :)
Dreams ja bi isto reagirala kao ti, čula sam da neki kažu da nema potrebe svaki put raditi uzv, ali meni je to nepojmljivo. Jedva čekam pregled da vidim bebu i onda da mi kaže nećemo raditi uzv, užas! Mislim da bi otišla privatno da mi moj ginekolog ne želi.
Inače, ja tek sad 13.-og idem prvi put kod svog ginekologa jer je do 10.-og na GO i baš me zanima šta će mi reći, pretrage krvi i urinokulturu sam obavila, a na kombinirani sam već odlučila da neću ići.
Dreams mislim da je normalno da ne radi uzv, ako je sve uredu. Samo mi idemo na uzv da vidimo bebicu pa nam je nepojmljivo da ne radi uzv :). Kao što je Beba napisala za američke ginekologe u Njemačkoj zdravstveno osiguranje aka KK plaća samo 3 uzv jer su mišljenja da ne treba češće ako je sve ok sa bebom, dok kod rizičnih trudnoća mislim da plaćaju više pregleda. Ja lično nisam po prirodi skroz smirena osoba posebno sada pa ne bih mogla da u 9 mjeseci samo 3 puta vidim bebu, stalno bih si umišljaja da nije nešto ok. Prema tome svaki mjesec radim uzv :). Da smo žive i zdrave i mi a i naše bebice!
Bea slazem se, meni je i ovo premalo
Sta koristite od dodataka prehrani, samo prenatal ili jos nesto dodatno?
Kristina, ne, oboje sam rodila prirodno i prilicno brzo i lako. Sad mi je dioptrija veca, malo kuburim sa pritiskom, ali nadam se da nece insistirati na carskom.
Tamsi-cestitke na deckicu! 💙
Dreams-ne znam meni je to isto ne pojmljivo da nece raditi svaki put uzv,meni rade svaki put. I da ne zeli inzistirala bih jer bi rekla da cu biti u stresu mjesec dana ako sad ne vidimo da je sve ok i nebih izasla dok mi ne naprave uzv. Mislim gluposti. Nek stede na drugim stvarima,a ne na nasim bebicama.
Pukica-uzimam prenatal (Femibion 2) on ima i dodatak kao omege3. To je to za sada. Citala sam da je dobro uzimati magnezij i cink ali ne zelim nista dodatno na svoju ruku.
*I ja zelim prirodno bas iz razloga da se prije oporavim jer smo i mi sami. I nema mi tko pomagati. Nadam se samo da cu moc prirodno jer sam sitnije gradje,a dragi mi je jako visok pa ne znamo kolika ce biti bebica.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Cure slazem se , malo je ne otic jednom mjesecno na uzv . A i to jedva docekamo ☺
Ja uzimam novalac , gynositol i glucophage .novalac kad progutam ko da mi izaziva mucninu , a i gynositol u vodi jedva progutam. :/ ali et sve sta treba.
Ja pijem femibion 2 od 13e nedelje isto, pre toga, i 6 meseci pre zaceca samo folnu. Uzimam sumece gvodje, magnezijum i kalcijum, i bas se trudim oko ishrane.
I ja svaki put dobijam slicicu sa uzv😊bila sam 10.8,sad tek 3.10,mislim da cu poludeti do tad. 😔
Kikiriki, meni su pred prvi porodjaj rekli da nece nikako moci prirodno zbog preuskih kukova, ali sve glatko proslo. 👌
Pozdrav svima, novima i starima. Nisam vas par dana citala jer sam bila u pripremama, sad jos uzivam neko vrijeme kao prava nova gospodja ♥ inace sam ok, pregled je bio prosli ponedjeljak, 3 cm smo veliki bili i sve uredno... kako ste mi vi, osim sto imamo novu temu ima li sto bitno i novo?
Potrudit cu se procitati sve ...
Sortiraj odgovore
Najstariji