Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    03. Rujan 2018. 20:27

Vidim da pricate o nuhalnom pa to se mjeri u 12om tjednu trudnoce i na to obavezno ginekolog obraca pozornost kod mjerenja. Tak da ne kuzim kakve veze ima s godinama zivota nas majki?

Beba
    03. Rujan 2018. 20:39

Hvala ti Kikiriki,svakako ću pogledat.
    Kristina ,nuhalni nabor se mjeri od 11-14.tj i ako se pokaže neka anomalija ide se na kombinirani probir ili kasnije amnio ili nifty ili harmony. Preporuča se za starije trudnice - u tu skupinu ja pripadam,ali ti sve te testove možeš i odbiti.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beaa
    03. Rujan 2018. 20:40

Kikiriki mozda jer sam imala goste, pa sam se  preforsirala, a držala sam od rodice bebu koja je malo teža, dugo sam stajala na nogama. Pa može biti u jednu krajnost u drugu (ležanje). 

Kristina 30 točno, ali također pročitaj na netu posebno ginekolozi obraćaju pažnju kod trudnica koje su starije od 35. 

Beba
    03. Rujan 2018. 20:44

Šta se tiče kombiniranog koji se svakako preporuča starijim trudnicama,to je samo statistika,znači kolike su šanse da vaša beba ima neku od tih bolesti.

DANTE

MalaTajna222
    03. Rujan 2018. 20:45

Beba, tnx. Na kraju je sve to ispisala mi i nijeme ni pitala sta pise. Sto kazes, odmah je znala ☺
    Kikiriki, ovaj mi je pojas ludilo. Pogotovo za zimske mjesece(kad trbuscici budu veliki 🙏).neko je spomenio za  ledja, ja iman isto taj problem. Sad me i jutri  malo boli kad se probudim, nezz bi li stogod nabavila za spavanje.
    Lena super ideja 😍

Kristina 30
    03. Rujan 2018. 20:48

Zanimljivo..imala sam 18 kad sam bila trudna i onda su mi to mjerili sad imam 30 isto tako. Nema mi smisla da odbijam. Bez obzira dal je sve ok il nije ok imam pravo znati ako nedaj Boze nesto nije u redu. Bar ja tak mislim a sad kak ko hoce.

MalaTajna222
    03. Rujan 2018. 20:51

Bea, Kristina blago vama sta je u vas svjezije. U nas stalno sunce😏a ja volim jesen i zimu ☺

Kristina 30
    03. Rujan 2018. 20:51

A da moram na kombinirani probir to bi definitivno odbila.

Kikiriki
    03. Rujan 2018. 20:58

Da i ja sam mjerila nuhalni u 12.tt. i isla na kombinirani probir (nije bio obavezan,ali su mi preporucili jer imam 28.god, da nisam isla, znajuci sebe, mozgala bi cijelu trudnocu).

Bea-moze biti da,i ja dosta lezim otkad ne radim pa kad jedan dan preforsiram odma to osjetim u msternici i nogama navecer.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Beba
    03. Rujan 2018. 20:59

Moram vam ispričati nešto smiješno,ja pitala muža da li želi bit na porodu,a on kao nije nešto oduševljen ,ali kao bit će ako želim.Onda ja krenem pričat o depilaciju i kao ako nisi depiliran onda te sestre tamo na suho izdepiliraju- ja govorila o sebi,a kaže on"ma onda ću se ja doma izepilirat"😂😂😂

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.