Mala tajna-meni bole malo kukovi pa drzim jastucic izmedju koljena na boku,cekam da vidim negdje trudnicki jastuk na akciji pa da ga uzmem. Mozda on pomaze i kod ledja neznam.

Daddy's girl and mommy's world! ❤
Beba- hahahaha 😂🤣😂🤣😂 morat cu ja to svom dragom prodati 😂🤣😂🤣 njemu cu rec da mu je bolje da ga iscupam voskom 😆😂😂
Jadni-i mog je malo frka,ali koliko sam skuzila vise ga je strah od toga da ce vidjeti mene da me boli,a ne moze mi pomoci nego od krvi i toga svega.🤷🏻♀️

Daddy's girl and mommy's world! ❤
Beba bas sam se ismijala, hvala ti što si podijelila sa nama. Moj suprug će prisustvovati porodu jer on to želi a nema strah jer je doktor a kao student je radio u bolnici treću smjenu pa je prisustvovao porođaju više puta. Zbog toga me mnogo zanima kako će da se ponaša kada su njegova žena i dijete u pitanju, hoće li ostati pribran ili će kao većina muškaraca početi paničariti. Već sad kada me boli počne paničariti pa se onda pribere. Uglavnom mnogo su mi zanimljivi muškarci u trudnoći posebno sa svojim slatkim besmislicama :))
😂bas sam se nasmijala do suza☺️ moj m ima trudnicke simptome pa mu slabo pa ga uvijek nest boli a najsladi mi je kad se place na nekom filmu ili seriji😂nikad do sad to nije radil. Nesto se raspekmezil💕
Bea- ajoj pa sta si se ukocila,kako tako odjednom? Drago mi je da ti je bolje!
Beba-kad ti trbuh bude velik,i u slucaju da ti treba za kraljeznicu,imas za kupiti kao neke pojaseve izgledaju kao steznici, koji se stave ispod ili iznad robe pa navodno pomazu raspodjeliti tezinu. Pa u slucaju da ti treba imas jeftinih na Alyexpressu i Wishu.
Ajme ovaj steznik je super 😮 to ce mi trebati svakako kad trbuh naraste, ja cu morat pocet nositi i kompresivne carape, ne znam kako vama, ali meni vec sad pucaju kapilare na listovima, tako da ce i vene najvjerovatnije iskociti.
Voljela bih rado voditi tu tablicu i htjela bih da ju imamo, ali iskreno sumnjam da cu ju moci trenutno, recimo sutra sam slobodna, ali idem do bolnice i do svoje dr, a onda 3 dana radim po 12 h, pa sub imam za ucenje i na kraju ned imam ispit. 😪 nakon toga bih mozda i mogla, ali ako ima koja od vas koja bi drage volje to napravila prije, slobodno :D 😘

Moj je dosta dlakav,pa je odmah počeo odmjeravaju šta mora depilirat😂.
Bea dr su još veći paničari zbog svega šta znaju.
Kristina baš je slatko šta tvoj m ima simptome,moj nikako da skuži da sam trudna,ja kad kažem da sam umorna on pita od čega,jer kao nisam nešto baš radila🤔🤔🤔😱😱😱🤦🤦

url=https://lilypie.com]
DANTE
Zenske a da vidite moje kapilare/vene po nogama ponekad mi smjesno koda imam poseban dezen najlonki u raznim bojama i oblicima😂
Pridruzujem se ekipi s kapilarima, imala sam ih i prije trudnoce tako da sam ih ocekivala u jos vecem broju 😅

Hej, da vam se i ja pridruzim, tek neki dan sam saznala za trudnoću, trenutno sam 5+5 i cekam kontrolu. Pa da se malo podruzim s vama 😊
Beba baš si me nasmijala... Čim se njima spomene depiliranje već se ježe pogotovo vosak
Cure pozdravljam vas, laku noć
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji