Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    03. Rujan 2018. 21:02

Mala tajna-meni bole malo kukovi pa drzim jastucic izmedju koljena na boku,cekam da vidim negdje trudnicki jastuk na akciji pa da ga uzmem. Mozda on pomaze i kod ledja neznam.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    03. Rujan 2018. 21:09

Beba- hahahaha 😂🤣😂🤣😂 morat cu ja to svom dragom prodati 😂🤣😂🤣 njemu cu rec da mu je bolje da ga iscupam voskom 😆😂😂
    Jadni-i mog je malo frka,ali koliko sam skuzila vise ga je strah od toga da ce vidjeti mene da me boli,a ne moze mi pomoci nego od krvi i toga svega.🤷🏻‍♀️

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Beaa
    03. Rujan 2018. 21:15

Beba bas sam se ismijala, hvala ti što si podijelila sa nama. Moj suprug će prisustvovati porodu jer on to želi a nema strah jer je doktor a kao student je radio u bolnici treću smjenu pa je prisustvovao porođaju više puta. Zbog toga me mnogo zanima kako će da se ponaša kada su njegova žena i dijete u pitanju, hoće li ostati pribran ili će kao većina muškaraca početi paničariti. Već sad kada me boli počne paničariti pa se onda pribere. Uglavnom mnogo su mi zanimljivi muškarci u trudnoći posebno sa svojim slatkim besmislicama :))

Kristina 30
    03. Rujan 2018. 21:19

😂bas sam se nasmijala do suza☺️ moj m ima trudnicke simptome pa mu slabo pa ga uvijek nest boli a najsladi mi je kad se place na nekom filmu ili seriji😂nikad do sad to nije radil. Nesto se raspekmezil💕

Lena08
    03. Rujan 2018. 21:33

Kikiriki

Bea- ajoj pa sta si se ukocila,kako tako odjednom? Drago mi je da ti je bolje!

Beba-kad ti trbuh bude velik,i u slucaju da ti treba za kraljeznicu,imas za kupiti kao neke pojaseve izgledaju kao steznici, koji se stave ispod ili iznad robe pa navodno pomazu raspodjeliti tezinu. Pa u slucaju da ti treba imas jeftinih na Alyexpressu i Wishu.

Ajme ovaj steznik je super 😮 to ce mi trebati svakako kad trbuh naraste, ja cu morat pocet nositi i kompresivne carape, ne znam kako vama, ali meni vec sad pucaju kapilare na listovima, tako da ce i vene najvjerovatnije iskociti. 

Voljela bih rado voditi tu tablicu i htjela bih da ju imamo, ali iskreno sumnjam da cu ju moci trenutno, recimo sutra sam slobodna, ali idem do bolnice i do svoje dr, a onda 3 dana radim po 12 h, pa sub imam za ucenje i na kraju ned imam ispit. 😪 nakon toga bih mozda i mogla, ali ako ima koja od vas koja bi drage volje to napravila prije, slobodno :D 😘

Beba
    03. Rujan 2018. 21:36

Moj je dosta dlakav,pa je odmah počeo odmjeravaju šta mora depilirat😂.
    Bea dr su još veći paničari zbog svega šta znaju.
    Kristina baš je slatko šta tvoj m ima simptome,moj nikako da skuži da sam trudna,ja kad kažem da sam umorna on pita od čega,jer kao nisam nešto baš radila🤔🤔🤔😱😱😱🤦🤦

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kristina 30
    03. Rujan 2018. 21:47

Zenske a da vidite moje kapilare/vene po nogama ponekad mi smjesno koda imam poseban dezen najlonki u raznim bojama i oblicima😂

Pukica
    03. Rujan 2018. 21:56

Pridruzujem se ekipi s kapilarima, imala sam ih i prije trudnoce tako da sam ih ocekivala u jos vecem broju 😅

anna88
    03. Rujan 2018. 22:06

Hej, da vam se i ja pridruzim, tek neki dan sam saznala za trudnoću, trenutno sam 5+5  i cekam kontrolu. Pa da se malo podruzim s vama 😊

• Marilina
    03. Rujan 2018. 22:19

Beba baš si me nasmijala... Čim se njima spomene depiliranje već se ježe pogotovo vosak
    Cure pozdravljam vas, laku noć

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.