Hej, da vam se i ja pridruzim, tek neki dan sam saznala za trudnoću, trenutno sam 5+5 i cekam kontrolu. Pa da se malo podruzim s vama 😊
Zdravo Anna i dobro dosla u veselo drustvo❤️🤗 zelim ti ugodnu i bezbriznu trudnocu🍀
Lena-ne brini mozes napraviti kada god budes mogla,ili ako zeli koja druga cura isto ok. Ako ne moze nitko ja cu nije problem sve se da dogovoriti 😊
Anna-dobrodosla i zelim ti skolsku trudnocu! 😊❤
Hahaha-moj se samo raspekmezi kada vidi slike bebica u katalozima i kaze ajme pa mi smo trudni,i imat cemo isto takvo malo stvorenjee. 🤣 Neki dan je rekao sav ozbiljan da ce se morati poceti malo ozbiljnije oblaciti i to. Ipak ce biti tata. 🤣😂 ja se pocela smijati,kazem mu pa ok se oblacis i sada. Neznam sta to posebno nose tate da bi izgledali ozbiljnije i kao tate.🤣😂

Daddy's girl and mommy's world! ❤
Cure, super ste 👍😊
Ja evo ustala za posao naspavana. Inace sam desetak noci unazad imala problem, kako dodje 3 sata, probudim se i nema ssnse zaspati do 5.evo sad nisam hvala Bogu, osvezenje se lepo oseti i valjda mi to pomoglo.
Ja imam 29, radila sam merenje nuhalnog, a double test sam odbila zbog toga sto su me u zadnje dve trudnoce isprepadali i slali na hiljade dodatnih analiza, a sve je bilo uredno. Verujem da je i sada ❤️
I moj ce muz prisustvovati porodjaju ako mi budu dali priridno, a samo molim Boga da ne moram na carski, apsolutno nikakvu pomoc sem muza koji mora raditi nemam posle operacije.

url=https://lilypie.com]
tata_me_zove_zlato Oboje si rodila carski? I ja sam prvu rodila carski a sad bi voljela i imam toliku neopisivu zelju da rodim prirodno da to nemrem opisati. Nadam se da nekak bude proslo da nam se ostvare zelje😇
Ciao cure. Ja sam 14+3 i meni je termin 3.3.2019. I jucer sam bila na pregledu kromosoma i sve je u redu ☺ i doktor kaze da je dečko 😍

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cure evo mene s pregleda...pogledala nalaze, vaganje tlak...kaže nećemo dns uzv nego za mj dana... A ja😱 pa jel se vi šalite ne mogu ja vam ja čekati do tad...kaže ajde ajde onda lezi al nećemo onda idući put...jel to tako normalno da radi svaka 2 mj uzv?
Ugl nalazi su svi super, tlak isto, kg nisam dobila nista za sad...a beba se mrduljii 🙂

Cure evo mene s pregleda…pogledala nalaze, vaganje tlak…kaže nećemo dns uzv nego za mj dana… A ja😱 pa jel se vi šalite ne mogu ja vam ja čekati do tad…kaže ajde ajde onda lezi al nećemo onda idući put…jel to tako normalno da radi svaka 2 mj uzv?
Ugl nalazi su svi super, tlak isto, kg nisam dobila nista za sad…a beba se mrduljii 🙂
Ja sam pročitala da Američko udruženje ginekologa preporuča 3-4 uzv u toku uredne trudnoće. Ja kad sam bila neki dan na hitnoj dr mi 100* stavila onaj uzv jer nije mogla izmjeriti bebu,pa je probala preko trbuha,pa na kraju smo išli na dr uzv aparat jer je kao bolji,ma poludila sam.Ja isto imam popodne ,da nemam za mjerit nuhalni rekla bi joj da ne treba uzv.

DANTE
Ajde dobro...al ono sutra ću 13 tt nije me slala nigdje...izvadila sam krv i urin to sam joj dala nalaze danas i to je to...ovo sve što vi spominjete kod mene ništa...ništa mi nije jasno...

Ajde dobro…al ono sutra ću 13 tt nije me slala nigdje…izvadila sam krv i urin to sam joj dala nalaze danas i to je to…ovo sve što vi spominjete kod mene ništa…ništa mi nije jasno…
Koliko imaš godina? Kombinirani se preporučuje od 28.god,a nuhalni mjeri gin

DANTE
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji