Curke jel ima jos netko da mu nije sjela naknada? Dobila sam poruku na egradane al od love nista.
😅 Baš sam škicnula tu da vidim dal je koja komentirala... Baš čudno, obično bude oko 17.
💙👶 07.12.
Jedva se naviknem da naknada dolazi kasnije nego mi plaća, al ovo šetanje datuma je užas. Kao da je porodiljna naknada bonus na stalno primanje pa je ne čekam za platit račune 🙄🙄
3 MPO postupka
💜 01/22.
Nema para ni kod mene.
Bibi, i dalje je puno stolica, ali na kućnoj vagi mi se čini ok d težinom, imamo sistematski za 9 dana pa ćemo vidjet što kaže ped.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bok cure! Bome sam i ja cekala da sjedne hzzo, vidim da je sjeo napokon, s tim da je uplata nesto veca nego prije, ohoho
Da i ja sam primjetila razliku, neka je😂. Meni je prosli mj bila nesto manja.
Curke, mi se bas mucimo s ovim refluksom pa daj mi recite jel ima jos koja da joj beba apsolutno uvijek kad je na trbuhu baci van hranu, slinu kajgod? Ajde tu i tamo, al kod nas je to uvijek.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
bibi i meni prosli mj bila manja, vec sam pomislila da hzzo nesto reze, sad vidim veca pa ne kuzim izracun, ali dobro, bolje da raste...kad vec nisu povecali drugih 6 mjeseci kako je pompozno bilo najavljivano prosle godine
Sto se refluksa tice, mogu ti reci da se zadnjih dana bas pitam jel moj mali ima refluks ili sto je to s bljuvcima...zadnjih dana bljucne tijekom nekoliko hranjenja, onda jos malo nakon hranjenja uz podrig, jedan dan mu cak i na nos izaslo jer je podrig bio jaci. Sve vise slini. Dok je na busi vecinom zaslini, no ovi bijeli bljuvci me zacude ako se tipa vise puta nakon hranjenja podrigne, ne znam je li to jednostavno visak hrane ili da se zabrinem. E da, i u vecini bljuvaca kao da vidim prozirni slajm, ne znam je li to slina, onako sluzavo bude
Cure naknada je veća jer je mjesec imao je 184 radna sata pa zato. Tako da ovo je maksimum koliko možemo dobiti, za travanj će opet biti dosta manja naknada.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Iznos ovisi o broju radnih dana/sati u mjesecu. Mislim da ce se ovaj iznos ponoviti tek za kolovoz, u rujnu 😁
Davno sam sebi radila projekciju primanja 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ja sam u kolovozu na onoj manjoj naknadi vec tak da nis od toga. Ali iskreno se jos uvijek nadam da ce ipak povecati drugih 6 mjeseci.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji