Curke pomagajte. Jel su krenule vasima zadnji zubi i jel ima kakve drame?
Kod nas u pon i uto temp do 38,5. Nece jesti, stalno govori da ju buba i trlja usta, sad popodne je i plakala dosta. Cak su joj dva, tri ‘kao pristica’ izbila oko ustiju koje stalno trlja i cupa. Bila sam uvjerena da je pokupila neku upalu grla u pon, al danas je eskaliralo s tim buba, buba. Kod dr je opsadno stanje, ne mogu ju dobit na tel a dvoumim se da li ju takvu jadnu voditi medju bolesnu djecu, hripavce i sl.
Jel moguce da je to sve od zubiju? Do sad nikakvih problema sa zubima nismo imali..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Mome je probila prva gornja petica taman kad je napunio dvi godine otprilike-i to ga muci jedan zub mjesec dana, par dana ga boli,par ne i tako ukrug. Al u nas grozno podnosi rast zubi od pocetka.
Mi smo cesto palili bateriju na mobu pa bi pogledali kakvo je stanje oko zuba ako nismo sigurni sta ga muci, da vidimo jel se napuhalo meso, jel se bijeli zubno meso dje treba izbit il se vec pojavila rupica il komadic zuba.
Mateo 30.11.21
bibi a da ppsaljes mail? ako ima
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Tnx cure. Bili rano ujutro nakon teske noci. Ima virusnu upalu desnih s aftama. Kazu sestra i dr da to bas jaaaako boli. Dobili gel i neofen sirup za bolove svakih 6 sati. Lijeka nema. Na zalost 7-10 dana to traje. Rekla je da joj dajemo jogurte, sladolede i tak to.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Uh baš i zvuči bolno, držite se bibi proći će to sad. Kod miša srećom trenutno ne idu nikakvi zubi, jer je bebi izlazio zubić pa smo imali 2 malo teže noći. Ali samo 2 u pet i pol mjeseci stvarno se ne smijem žaliti.
Miš mi je postao strašno ljubomoran, ne smijem starijeg ni
pomazit odmah ga gura i dere se. Na bebu nije ljubomoran zasad.
Želim vam lijepe i mirne blagdane.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
bibi drzi se....bas mi je žao mini bibi 😔
Joj, bibi, jadna mala miska.... nemam pametan savjet, imala sam afte kao dijete al se ne sijecam sta je pomagalo. 😔 al sladoled ne moze bit losa ideja da ohladi dok ne prođe.
-
Kod nas veselo. Par dana proljeva, skoro sama voda i kiseeeelo smrdi. Ona super volje, apetita, sve. Pa se osula po trbuhu (dobila aerius par dana). Pa pocela odbijat hranu. Pa 1 dan lagana temperatura. Mislim da je izbijanje petica muči. Ne mora značit da će sad izbit, zna se to ponavljat dugo, al nije joj lako. Iako je ona super strpljivo dijete i uglavnom i bolesti dobro podnosi.
Zbog pada imuniteta joj se razbuktao dermatitis, noge izgledaju izranjavano. Trackamo La roche posay balzamom par puta dnevno i ok je.
-
Najveca drama trenutno je sta je u toj aferi "zubi" pregrizla i zadnju dudu i sad je odbija ali jos ne zna zaspat bez nje. Pa se snalazimo. Ne smijemo spomenuti dudu, ne smi je vidjeti jer vodi rupu pa place, al ono najtuznijim izrazom lica. Prvo slomljeno srce sa skoro 2 god 🥺🥺🥺
Novu bih trebala narucit (i to najvj iz amerike) pa sam odustala. Kad tad se morala odviknut
3 MPO postupka
💜 01/22.
Joj kako su jadni, tako mali i nemocni. Mi smo imale bas tesko popodne, stalno place, takne bocu pa skoci od boli, uzas..
Drzite se svi i neka nama blagdani budu mirni i sto zdraviji.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ojoj mala bibi, bas mi zao, kako ju negdje buba malenu uf :( Nek to sto prije prodje i nek joj brzo bude bolje!
Cure sve najbolje za blagdane, puno zdravlja i veselja zelim
Sretan Božić svima !!!!
Cure držite se..
Mene je opet copilo, nos, sinusi glava..kašalj. Imam dojam da cu se srusit.
Mala ima nesto malo temp...ali iz uha joj curi/ lagano se zatvara.
Idemo na hitnu.
Sortiraj odgovore
Najstariji