Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    30. Studeni 2023. 21:39

Cak i ako zanemarim cinjenicu da za drugu trudnocu trebam puno para i vjere u uspjeh, nisam sigurna. Jedan dan želim, drugi ne želim. Bilo bi mi žao ne proći trudnoću još jednom i nekako mislim da bih drugi put više uživala u prvim danima s bebom (ok, ovu sam doma donijela tek nakon 20 dana).  Bilo bi mi žao i da je jedinica mada mi jedinci govore da je njima bilo ok i da ne brinem, okruže se prijateljima 😁
    Onda se ona razboli ili imamo familijarno loš dan i budem sretna da nemam više djece. Nezz....
    Ako slucajno ostanem trudna, ok. Al nekako oboje vjerujemo da nista od toga pa se neobavezno zabavljamo 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    01. Prosinac 2023. 16:03

Upitnica_Split

Cak i ako zanemarim cinjenicu da za drugu trudnocu trebam puno para i vjere u uspjeh, nisam sigurna. Jedan dan želim, drugi ne želim. Bilo bi mi žao ne proći trudnoću još jednom i nekako mislim da bih drugi put više uživala u prvim danima s bebom (ok, ovu sam doma donijela tek nakon 20 dana). Bilo bi mi žao i da je jedinica mada mi jedinci govore da je njima bilo ok i da ne brinem, okruže se prijateljima 😁
    Onda se ona razboli ili imamo familijarno loš dan i budem sretna da nemam više djece. Nezz….
    Ako slucajno ostanem trudna, ok. Al nekako oboje vjerujemo da nista od toga pa se neobavezno zabavljamo 😂

Nikad se nezna, mozda se od zezancije desi čudo🥰.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    01. Prosinac 2023. 16:04

Melani  od tvog pokusaja da ne dobijete bebz u 2024 bas si me nasmijala od srca. 

melani32
    10. Prosinac 2023. 17:20

Kako ste cure, jesu bebe dobro? Mi smo obavili sistematski, sve je ok, a za govor kaže ped da ćemo još malo pustit da vidimo kako će ić i da guglam "sindrom srednjeg djeteta" jer se kao i uvijek derao od parkinga pa dok nismo došli nazad u auto😂.
    Djeca u čekaoni nas gledala prestrašeno kad smo izlazili valjda su mislili tko zna što su radili tom malom da tako vrišti. A čak se nije ni cijepio to ima tek za 2 mjeseca.
    Inače, kaže ped da je dijete njegove dobi treba znati 18 riječi. Zašto baš 18 a ne 15 ili 20 ne znam😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    10. Prosinac 2023. 17:26

Bibi, nema te već dugo☹️

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    10. Prosinac 2023. 20:29

melani32

Kako ste cure, jesu bebe dobro? Mi smo obavili sistematski, sve je ok, a za govor kaže ped da ćemo još malo pustit da vidimo kako će ić i da guglam "sindrom srednjeg djeteta" jer se kao i uvijek derao od parkinga pa dok nismo došli nazad u auto😂.
    Djeca u čekaoni nas gledala prestrašeno kad smo izlazili valjda su mislili tko zna što su radili tom malom da tako vrišti. A čak se nije ni cijepio to ima tek za 2 mjeseca.
    Inače, kaže ped da je dijete njegove dobi treba znati 18 riječi. Zašto baš 18 a ne 15 ili 20 ne znam😂

Super su mi te brojke, 18 rijeci  😂😂
    -
    Miška zdrava, hvalabogu. Slinav nos al pomirila sam se s tim da je to standard. U vrtic ide rado. Spava cijelu noć u komadu ili se ja bar ne sjećam da se budila. Nekad otvorim oči, ona mi se nasmiješi. Kažem "na na" i legne i zaspe 😂
    Baš jučer razmišljam kako je napokon nalo lakše kad sam naspavanija i kako više nema upale uha svakih 10 dana. 
    -
    Idem guglat sindrom srednjeg djeteta 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    10. Prosinac 2023. 20:34

melani32

Bibi, nema te već dugo☹️

Daaaaa.....

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    10. Prosinac 2023. 20:34

Prepoznala sam svoje "srednje sestre" u sindromu mada mi se cini clanak kao horoskop. Prepoznala sam sta mi se sviđalo, ostalo odbacila. 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    10. Prosinac 2023. 22:54

Dobro smo, ne brinite. Samo je mamu sasio posao i obaveze. Ne pridonosi ni cinjenica da smo tek sad zaspali a meni alarm zvoni u 5:30 😬
    Miska je prehladjena s blagim konjuktivitisom, a u uto smo trebali na cijepljenje. Nazvat cu i vidjet jel ima smisla ici uopce. 
    Idem spavat a sutra u miru procitam i napisem nesto.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    11. Prosinac 2023. 09:54

Maza dobro, ide u jaslice. Jede spava visi po mene standard.  Pokupila  sam kasalj ili od maze ili na poslu. I to suhi kasalj ,pre strasno....dok sam se sjetila doktroa skoro sam krepala. Pustio panatus tablete, sad lakse kaljem al jos uvjek se napinjem, rebra me pole od napinjana ,i sad jos glava. Imam dojam da cu se raspast  ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.