Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    30. Studeni 2023. 16:23

Moja je pokupila bronhitis i sad je oke. Za sad ju je zaobisle usi, povračanje/proljev, hripavac i jos neka bakterija koja se pojavila. Od ponedjeljka ide ponovo u jaslice. 
    Izgleda da sam ja pokupila od maze kasalj. Kasljem al nemam sta, suhi kašalj, i malo promukla.
    Klasika za nista nemam vremen. Ajd uspjela sam preksinoc ocistit do kraja 0,3 g oraha. 
    Za bebu nemam pojma, ima dana kad bi, ima kad nebi.
    Muz nista ne spominje a ja živčano sutim. Bila sam nedavno kod ginice... sve oke , neodlucna sam. A opet nebi htjela da je sama ko ja. A muz ima tuku od sestre...ono mislim si...a opet imam primjera gdje se superr slazu ...
    Stara u domu....pili mi mozak. Neki dan me toliko udavila da sam muza probudila koliko sam škripala sa zubima, imam plastiku da ne skripim...ali zivci su bili jaci.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    30. Studeni 2023. 21:39

Cak i ako zanemarim cinjenicu da za drugu trudnocu trebam puno para i vjere u uspjeh, nisam sigurna. Jedan dan želim, drugi ne želim. Bilo bi mi žao ne proći trudnoću još jednom i nekako mislim da bih drugi put više uživala u prvim danima s bebom (ok, ovu sam doma donijela tek nakon 20 dana).  Bilo bi mi žao i da je jedinica mada mi jedinci govore da je njima bilo ok i da ne brinem, okruže se prijateljima 😁
    Onda se ona razboli ili imamo familijarno loš dan i budem sretna da nemam više djece. Nezz....
    Ako slucajno ostanem trudna, ok. Al nekako oboje vjerujemo da nista od toga pa se neobavezno zabavljamo 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    01. Prosinac 2023. 16:03

Upitnica_Split

Cak i ako zanemarim cinjenicu da za drugu trudnocu trebam puno para i vjere u uspjeh, nisam sigurna. Jedan dan želim, drugi ne želim. Bilo bi mi žao ne proći trudnoću još jednom i nekako mislim da bih drugi put više uživala u prvim danima s bebom (ok, ovu sam doma donijela tek nakon 20 dana). Bilo bi mi žao i da je jedinica mada mi jedinci govore da je njima bilo ok i da ne brinem, okruže se prijateljima 😁
    Onda se ona razboli ili imamo familijarno loš dan i budem sretna da nemam više djece. Nezz….
    Ako slucajno ostanem trudna, ok. Al nekako oboje vjerujemo da nista od toga pa se neobavezno zabavljamo 😂

Nikad se nezna, mozda se od zezancije desi čudo🥰.

Tigrica
    01. Prosinac 2023. 16:04

Melani  od tvog pokusaja da ne dobijete bebz u 2024 bas si me nasmijala od srca. 

melani32
    10. Prosinac 2023. 17:20

Kako ste cure, jesu bebe dobro? Mi smo obavili sistematski, sve je ok, a za govor kaže ped da ćemo još malo pustit da vidimo kako će ić i da guglam "sindrom srednjeg djeteta" jer se kao i uvijek derao od parkinga pa dok nismo došli nazad u auto😂.
    Djeca u čekaoni nas gledala prestrašeno kad smo izlazili valjda su mislili tko zna što su radili tom malom da tako vrišti. A čak se nije ni cijepio to ima tek za 2 mjeseca.
    Inače, kaže ped da je dijete njegove dobi treba znati 18 riječi. Zašto baš 18 a ne 15 ili 20 ne znam😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    10. Prosinac 2023. 17:26

Bibi, nema te već dugo☹️

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    10. Prosinac 2023. 20:29

melani32

Kako ste cure, jesu bebe dobro? Mi smo obavili sistematski, sve je ok, a za govor kaže ped da ćemo još malo pustit da vidimo kako će ić i da guglam "sindrom srednjeg djeteta" jer se kao i uvijek derao od parkinga pa dok nismo došli nazad u auto😂.
    Djeca u čekaoni nas gledala prestrašeno kad smo izlazili valjda su mislili tko zna što su radili tom malom da tako vrišti. A čak se nije ni cijepio to ima tek za 2 mjeseca.
    Inače, kaže ped da je dijete njegove dobi treba znati 18 riječi. Zašto baš 18 a ne 15 ili 20 ne znam😂

Super su mi te brojke, 18 rijeci  😂😂
    -
    Miška zdrava, hvalabogu. Slinav nos al pomirila sam se s tim da je to standard. U vrtic ide rado. Spava cijelu noć u komadu ili se ja bar ne sjećam da se budila. Nekad otvorim oči, ona mi se nasmiješi. Kažem "na na" i legne i zaspe 😂
    Baš jučer razmišljam kako je napokon nalo lakše kad sam naspavanija i kako više nema upale uha svakih 10 dana. 
    -
    Idem guglat sindrom srednjeg djeteta 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    10. Prosinac 2023. 20:34

melani32

Bibi, nema te već dugo☹️

Daaaaa.....

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    10. Prosinac 2023. 20:34

Prepoznala sam svoje "srednje sestre" u sindromu mada mi se cini clanak kao horoskop. Prepoznala sam sta mi se sviđalo, ostalo odbacila. 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    10. Prosinac 2023. 22:54

Dobro smo, ne brinite. Samo je mamu sasio posao i obaveze. Ne pridonosi ni cinjenica da smo tek sad zaspali a meni alarm zvoni u 5:30 😬
    Miska je prehladjena s blagim konjuktivitisom, a u uto smo trebali na cijepljenje. Nazvat cu i vidjet jel ima smisla ici uopce. 
    Idem spavat a sutra u miru procitam i napisem nesto.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani