Upitnica, kad obavite logopeda pliz napiši iskustvo, baš me zanima kako izgleda pregled.
Oki, al čula sam da ćemo se načekat bez obzira jel privatno ili preko hzzo 🙃
3 MPO postupka
💜 01/22.
Tigrica, mislim da ne moras brinut oko toga što se čupa, to je ta faza kad ne znaju izrazit emocije. Moji su oba u jednom periodu nabijali glavom u zid. Ništa im nije…
Upitnica, super za malu curku kako lijepo napreduje. Logoped čeka i nas poprilično sam uvjerena. Najgore je što miša uspoređujem sa starijim koji je u toj dobi pričao priče
Znao svoje i moje dugačko ime i prezime. Ma sve.
Miš je danas vagan na kontroli kod nefrologa i dobio je 900 grama u 6 mjeseci. Ima 11.900. Pretpostavljam da vaši nisu baš takva perolaka kategorija😂. Stvarno je miš po težini. Pa beba mi već ima 8 kila na našoj vagi😅
Moja na kucnoj vagi u odjeci 12.9kg. Nije to baš perolako kad je nosim 😂😂
Kako je brzo napredovala kad je bila malecka, mislila sam da će ovu autosjedalocu prerast u 6mj 😂 do 18kg je
3 MPO postupka
💜 01/22.
Melani hvala na utjehii!!
Moja je onda teška kategorija. Ima 14 kg ako ne i preko.
Upitnica- danas /nocas nova situacija. Maza od slajma povracala, jutros kod pedijatrice ,bronhitis. Zicala sam dr. 2 dana bolovanja, onda muz preuzima.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Pa nemoš virovat kako se to naslaže jedno na drugo....
3 MPO postupka
💜 01/22.
Nazalost...samo se ljepi.
A sa želudcanom virozom smo ukrugu. Svi smo je imali i nije do kraja prosla. Opet je imamo ,oboje muci zeludac, a maza brlja sa jelom, vjerovatno i nju . Samo netna rec
Ajoj, brzo ozdravljenje zelim, drzite se!
Mi uspjeli spojiti 3 tjedna vrtica pa prosli tjedan bilo bolovanje zbog zesceg kaslja. Toliko je kasljao da spavati nije mogao, ali ispalo sve ok nasrecu, cisti brisevi, krvna slika ko zmaj. Uplasila sam se hripavca, iako je cijepljen, al bas hara ovdje, na HZJZ-u bila koma guzva za briseve. Sirup panatos se pokazao kao winner.
Cure gdje ste? Kako ste ? Bebačice i bebači?
Ugl dobro. Ona je u uto primila onaj DiTePer, trebala je MoPaRu al kako je epidemija hripavca u điru, posebno kod nas u Splitu, doktorica je išla radije na zaštitu od toga.
Ručica je oteknutija nego prethodni put, ima fibru do 38.5 al je dobre volje i dobro jede. Prvi dan je štedila ručicu, al sad je već bolje.
U vrtić neće prije ponedjeljka ako fibra padne.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi smo zasad zdravi, dobro su. Oba jako vole seku ali jedan drugog ne. Jučer gledaju slikovnicu i veliki malom pokazuje praščića i govori: vidi ovo je jež reci jež. Namjerno ga krivo uči😂
Ima li kod vas kakva beba u planu za 2024? Kod nas je plan pokušat ne dobit bebu u 2024😂😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Moja je pokupila bronhitis i sad je oke. Za sad ju je zaobisle usi, povračanje/proljev, hripavac i jos neka bakterija koja se pojavila. Od ponedjeljka ide ponovo u jaslice.
Izgleda da sam ja pokupila od maze kasalj. Kasljem al nemam sta, suhi kašalj, i malo promukla.
Klasika za nista nemam vremen. Ajd uspjela sam preksinoc ocistit do kraja 0,3 g oraha.
Za bebu nemam pojma, ima dana kad bi, ima kad nebi.
Muz nista ne spominje a ja živčano sutim. Bila sam nedavno kod ginice... sve oke , neodlucna sam. A opet nebi htjela da je sama ko ja. A muz ima tuku od sestre...ono mislim si...a opet imam primjera gdje se superr slazu ...
Stara u domu....pili mi mozak. Neki dan me toliko udavila da sam muza probudila koliko sam škripala sa zubima, imam plastiku da ne skripim...ali zivci su bili jaci.
Sortiraj odgovore
Najstariji