Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    30. Listopad 2023. 15:53

melani32

Upitnica_Split

-
    Čini mi se da se oko prihvaćanja mlijeka kod cure nisi toliko nervirala kao kod njih dvojice jer sad znaš da će sve bit ok ili se nisi stigla nervirat? Čim krene dohrana, tvoji su na konju 😊😊

Ma da, ne nerviram se toliko jer ona ipak malo bolje jede nego oni u toj dobi iako je najvise sto je ikad popila 130 ml. I recimo sinoc ju nahranim u 23.30, nije se budila do jutra (ne žalim se😂) i nakon 9 sati bez hrane ujutro brlja po bočici i ima neki "a dobro pojest ću ako baš moram" pogled. Ali velika je jako, raste naočigled pa ok.
    A za ova dva nejedača razmišljam ovako: ponuđeno vam je 5 obroka u danu pa hoćete nećete. Zdravi su i rastu to je najbitnije.
    Moj mali zna oponašati glasanje valjda svih životinja ali on i dalje nije rekao mama. Kažem mu „reci mama" on kaže nana i smije mi se. Kad napokon čujem mama otvorit ću šampanjac😂😂

Nemo se sekirat , moja jos uvijek muza zove kakaaa🤣🤣🤣, nije izgovorila tata. Znam da bi ti srce bilo veliko da cujes da ti kaze mama🥰.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    30. Listopad 2023. 16:05

Moja je u meduvremenu prosli tjedan zspjela se ispovracat po cjelom krevetu, muz nije skuzio da ce povracat, a ja sam taman izlazila iz kreveta. Zato je sad cjeli krevet cist ,opran jastuci pogotovo... 
    Jucer temperatura iz neznam kojeg razloga...danas oke. 
    Maza prica pogotovo kad se je nesto pita, al kako kaze muz na kineskom. Malo joj se rijecnik prosirio.
    Vrijeme za spavanje i dalje isto, kako koji dan.
    Nekad ranije, nekad kasnije. 

Mama je u domu, meni je lakse jer ima 24 satnu skrb.  Bas mi fali kad dodem doma. Uvjek me je cekala, mazu cuvala...ma uvijek je bila tu. 

Upitnica drzi se. Bome budemo odradili  sve viroze. 

bibi
    30. Listopad 2023. 21:22

Drzite se curke i bebe, nije vam lako. 
    Melani jesi izvadila krv? Jel sve ok? Rekla si da se ne osjecas dobro.
    Tigrice bar je sve cisto sad😂
    A za mamu..vjerujem da si tuzna.. jel ima sanse da se vrati na bolje?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    31. Listopad 2023. 06:16

bibi

Ima šanse da se popravi stanje. Sve ovisi o njoj koliko ce se borit i trudit. Kad ju nazove i cujemo se koji je to film u glavi pa to je strasno...i za smijat i za plakat...
    Zadnje posjete kod mame u domu. Pita nas jesmo ga kavu, sok jeger/ rakiju ,ima i pive. Jos muzu namigne kao ono da se ne srami ,mozemo podjelit. (Znali smo poslje rucka podjelit pivu na tri djela)  Ima kad je oke, a ima kad nije.⁷

melani32
    01. Studeni 2023. 16:32

bibi

Jesam, bila je ok krv, moguće da je kombinacija umora ili sprčkanih hormona ma i svega još nečeg dovela do te slabosti. Bit će valjda bolje s vremenom. 
    Danas moj miš našao neku dudu stavio ju u usta i duda on. A odbacio je dudu sam od sebe sa 7 mjeseci. Malo je tako dudao i onda ju ipak bacio na pod i više nije uzimao. Nadam se da je samo htio malo probat i zaključio da mu se ne sviđa. 
    Kako je kod vas s dudama? I koliko dozvolite crtića na dan cca?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    02. Studeni 2023. 07:11

Dude- jos uvijek ju imamo, vise manje samo za spavanje, dugo tako vec.
    Tv- joj meni bolna tema. Kako ne ide u vrtic, tj. doma je, sigurno vise gleda nego klinci koji idu.
    Voli pogledati binga (jako), hu hu-a, pepa je ok i tak..
    Prije nekih mjesec, dva sam skuzila da bas voli gledati telku, prije nista osim ovih par nije pratila s paznjom. 
    Ako cu iskreno gleda sigurno 2 sata u danu, mozda i nesto vise. Uzas. Kako vi?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    02. Studeni 2023. 07:15

Tigrica

bibi

Ima šanse da se popravi stanje. Sve ovisi o njoj koliko ce se borit i trudit. Kad ju nazove i cujemo se koji je to film u glavi pa to je strasno…i za smijat i za plakat…
    Zadnje posjete kod mame u domu. Pita nas jesmo ga kavu, sok jeger/ rakiju ,ima i pive. Jos muzu namigne kao ono da se ne srami ,mozemo podjelit. (Znali smo poslje rucka podjelit pivu na tri djela) Ima kad je oke, a ima kad nije.⁷

Posebno je tesko kad se covjek gubi, meni nema gore iskreno. Drzi se, nadam se da ce baka ipak na bolje.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    02. Studeni 2023. 19:01

Crtići - puno i previše al dođu mi ka spas kad moram nešto obavit da mi ne visi na vratu, kad mi treba malo da se spojim s mozgom nakon posla. I za čas je tv uvijek upaljen.... voli da je upaljena peppa čak i kad crta u drugom dijelu dnevnog. Al i meni je tv uvijek tu za pozadinsku buku. Nezz. Tako je kako je.
    -
    U losoj sam psihickoj fazi. S muzem sam super na van, a zapravo sam tupa i sve je ok jer mi se ne da svađat a on valjda misli da je onda ok sve sta on radi/govori.
    S familijom sranje situacija jer imamo oca alkoholicara s kojim jedan dan nesto dogovoris, drugi se nalije pa odluci sam drugacije. A mi ga uzdrzavamo i placamo mu kredit. Upravo ima izranjavano lice jer je mrtav pijan - potukao se (prva izjava), pao (druga izjava) ilk bio srusen od strane romobilista (treca izjava).  Mislim da se zapravo i ne sijeca. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    02. Studeni 2023. 20:40

Ajoj, Tigrica i Upitnica držite se, baš teške situacije. 
    Kod mene je odnos s ocem takav da i sad sa 33 godine protrnem od straha ali onako baš do kosti, kad povisi ton na mene. A odnos s mamom je bio super do prije 7 godina kad su se razveli zbog njegove prevare a ja nisam prekinula kontakt s njim. Nije mi mama to nikad rekla da mi zamjera ali odnos nas dvije više nije isti kao prije toga. 
    S mužem isto, popustim masu stvari samo da se ne svađamo ali radi i on isto jer nije ni moj karakter bajan, daleko od toga. S jedne strane sam sretna što on svaki dan inzistira na vremenu za nas, super da mu je stalo, a s druge strane nekad samo želim da me pusti da gledam u zid kad djeca zaspu. 
    Sad je na novom poslu, novi kolege, nove priče, a kod mene svaki dan manje više sve isto. Kaže mi da mogu slobodno njemu prepustiti porodiljni ako mi je dosta a ja ić radit. Nebi ja ni s tim bila zadovoljna. A nebi ni mogli radi financija. 
    Kako kaže bibi, mislim da je vrijeme da posjetim doktora za glavu, ali ozbiljno. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    02. Studeni 2023. 21:34

A cure moje, dodje mi da vas zagrlim.
    Super mi je kako ste brutalno iskrene. Ja sam dugo zivjela u uvjerenju da ovakva sranja o kojima pisete ima samo pod moj krovom, tj rijetko di. Mislim da je nas par i ostalo pisati bas zbog te neke pozadinske tuge ili sto vec to bilo.
    Ja u biti nikad ili rijetko iskomentiram kad ovako dusu istresete, ali ostanete mi u glavi..
    Obitelj nas sve sjebe hoces neces. I onda mi pazimo da ne napravimo isto nasoj djeci i opsesiramo na nase bolne teme a garant negdje drugdje radimo krivo.
    Bila sam kod dr za glavu jednom i htjela opet al nemam ni love a ni vremena. Najbitniji zakljucak je da moram radit na tome da se maknem iz cjelozivotne uloge zrtve. Nemrem rec da je fulala😕
    Kod nas doma ja sam bila jedinica, oduvijek malo starmala, jako odgovorna i uvijek u ulozi odrasle osobe, ko treci supruznik. A sranja smo imali na bacanje. Onda sam si nasla muza/dijete koje nikad nije odraslo i sad i o njemu brinem umjesto da smo partneri. Taj odnos je gotov al nikako pronac vrijeme, novac i snagu da to rijesim. Eto malo i od mene..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.