Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    02. Studeni 2023. 21:52

Sve mi se cini da su sređene familije samo u Televisa Presenta režiji 😂😂
    Tako se meni muževa familija činila super, wow, po pe esu. Dok on nije krenuo pričat, a ja ih upoznavat. Odjednom mi je moj kaos doma zvučao bolje od njegove prividne savrsene slike. I zato nalazim opravdanja za njega, kao - pa jadan je odrastao tako i tako i blabla.
    Ja sam prilicno otvorena oko svega. Kad sam jednom krenula izgovarat "moj otac je alkoholicar" postalo mi je lakse i skuzila sam da to nije MOJ problem nego njegov i da to nije moja sramota. To je samo jedna od istina o meni i mom zivotu. Kao horoskopski znak 😁
    Humorom rjesavam stresove, ocito 😶 uvijek moze gore. 
    -
    Nadam se da ce nam svima uskoro krenut na bolje 😊
    -
    Clarissa, pls, dodi i reci da je kod tebe sve kako treba 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    03. Studeni 2023. 06:19

Duda- uglavnom je nateze pije spavanja. Dam joj za uspavljivanje i ponoci kad se probudi da ne cica. Ostalo je jednom dnevnom, uglavnom kad dodem sa posla. ( Dobila sam mengu prvu u srijedu)🫣
    Tv/tablet -pustimo joj hrt 3 ujutro. Vise gleda tablet , to jest po njemu vrti nego sto gleda nesto kokretno. Gleda do prvih reklama, onda nosi fmda maknemo. Voli Pepu pig, obozava chiki toonz a ram sam sam, tu pjesmicu.
    Bibi- hvala. Nada me i ja da ce doc k sebi i na proljece doci doma. 
    Mislim da bi nam svima dobro dosao jedan veliki zagrljaj.
    I ja sam mislila da  samo kod mene nije bajno. Nije toliko sranje. Al fakat mi je puna kapa. Imam dana ,sati najradje bi malu pokupila i otisla . Pogotovo kad me preokrene. Nit imam vise snage ni volje govorit. Znam da imam i ja svojih mana  ,al znam kad je dosta. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    03. Studeni 2023. 09:26

Joj cure moje, ma je vraga sve okej...sta da vam velim... Ima dana ili noci kad dusu isplacem, mislim si zadnji put i onda se opet nakupi svega ili se nesto izdogadja pa tulim. Ne znam jel to doktor za glavu moze popraviti ili trebam transplantaciju glave :) Uzela sam par dana go i otisla mami u drugi grad, djelomicno da se maknem od muza i time dam statement, djelomicno da on bude s bakom a ja "predahnem". Al nema predaha jer prehlada, zastopanost zesca, nos curiiii, kasalj, besane noci...ne dobog veceg zla al luuuuda sam vise zbog nespavanja, uvijek i stalno nesto

• Clarissa
    03. Studeni 2023. 09:31

Muz sad ko da ima krizu srednjih godina, ne znam, znaci malog ujutro odvede u vrtic (ja ga iza posla onda pokupim), onda on svojim tempom laganini, pa radi, pa umjesto da sad navecer bude doma jer nije da mora nocne odradjivati jer vise nije pol dana s djetetom, ali neeee, njega nema, nema ga do ne znam kad u noci, dodje dok mi spavamo i ni ne vidimo se, a vikendom ga nema ni po danu ni navecer jer bas ima nesto svoje za obavljati. Da sam tuzna i jadna zbog tog, to je kak da velim, understatement. I taaak. Pokusala sam svakak iskomunicirati, ma nemam vise zivaca. Isto mi x puta doslo da se pokupim s djetetom al kud cu, sta cu, kak cu. Hoce li ovo ikad proci, hoce li biti bolje ili barem djelomicno kako bih ja zeljela?!

• Clarissa
    03. Studeni 2023. 09:33

Duda - bez nje je evo vec vise od godinu dana, odbacio ju i vise nikad nije htio
    Tv - uf, vikendom mi to jedina pomoc da mogu nesto skuhati ili koliko toliko pocistiti nesto, ziher ak zbrojim kroz dan to bude onda minimalno 2 h. Al mislim si to su okej crtici, juhuhu i takve stvari, a ostalo visi oko mene i ionako smo pupcanom vrpcom vezani dan i noc
    Mi smo grupica koja bi se mogla zvati bitter sweet symphony ha? :)

• Clarissa
    03. Studeni 2023. 20:37

Kasno palim - totalno se slazem za zagrljaj! Treba mi ohoho...mislim, grli me malac svaki dan, al treba mi onaj pravi, zagrljaj iz podrske a ne potrebe :) 
    Sve vas grlim! Hvala sto se tako otvorite, puno mi znaci vidjeti da nisam sama u nekim brigama i zivotu koji nije ko sa slike :)

bibi
    05. Studeni 2023. 11:45

Ajmo malo o bebama😊
    Kak se vase ponasaju ovih dana, sta rade, kako klopaju?
    Ova moja mustra je uzivala na moru tjedan dana s bakom. Cak je uspjela i masline brati. Osvijestila sam kako moje raspolozenje tocno definira i njeno. Cim imam malo pomoci i nisam preopterecena imam drugo dijete. Uz to, najveci okidac za drame je umor.
    Imam osjecaj da je u mjesec dana narasla za broj. Sve tajice su joj odjednom ko bicke. Robicu nosi 92 i 98, a cipke 26 po novom. Ima fiksaciju na sladoled i cim se probudi krene sa ‘papa sjadojed’. Od igracki daleko najbolje prolazi plastelin iako, naravno, nis pametno ne zna s njim napraviti. Na moru je krenula voziti onaj biciklic bez pedala. Kolica slabo tj nikako ne koristimo ovih dana. Kad smo u Zg najsretnija je kad secemo i trcimo (obje😵‍💫), a u parkicu se kratko zadrzava.
    Obozava moju mamu, a svog tatu ovisi u kakvoj je fazi. Sad je kod njega opet depresija ljuta pa ga izbjegava i ja sam joj centar svijeta.
    Ja i dalje debela i bas ne pazim na sebe niti malo. Jedva cekam neki novi pocetak, iako stvarno nisam mislila imati dijete rastavljenih roditelja. A sta ces…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    05. Studeni 2023. 17:30

Iz perspektive mog Miša: dinosauri i mama su najbolji ikad, tata je isto dobar, mala beba seka je ok osim kad ju treba nosit dok se i Miš želi nosit, a stariji brat mu nije baš neki kompić.
    Naravno da ih volim sve jednako ali on i ja imamo baš neki poseban odnos. Eto, beba spava u svom krevetiću, stariji u svom a Miš i dalje spava sa mnom. Probali smo da spava u svom krevetu ali nije uspjelo za sad. Po noći se zna probudit da vidi ako sam kraj njega pa mi se nasmije i zaspi.
    Krajem ljeta je u Ri bio neki manji potres, ali je zatreslo kuhinjske elemente, muž i ja smo sjedili za stolom, beba u košari a njih dva se igraju blizu nas. Kad je počelo trest zgrabila sam Miša i krenula prema vratima. Muž me odtad stalno zeza da se vidi tko mi je omiljeno dijete. Ali nije tako nego mi je u tom trenutku bio najbliži pa sam ga ugrabila. 
    Bibi, sigurna sam da ćete ti i malena bit super s vremenom bitno da ste skupa vas dvije. Ja sam imala 26 kad su mi se roditelji razveli ali mislim da bi me puno manje "oštetilo"  da sam imala 6 ili manje. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    12. Studeni 2023. 10:20

Uvijek sam ja No.1, a tatin status ide od "leeeetim u zagrljaj i grlim ga" do "mašem rukom da ode i ljutim se kad mi se približi". Svako par tjedana se situacija tati okrene 😂😂 doduše, kad mene nrma, odjednom zaboravi da ga u tom momentu "ne voli" pa je jučer došla do njega na kauč i uzela mu ruku i stavila je na sebe kao "grli me dok gledam crtić". 😊
    -
    Jede... eh, rijetko baš super sve jede, al nekad je baš užas. Ovaj tjedan je u brtiću brljavila maksimalno, a i doma. Al zbilja se trudim ignorirat kad vidim da je dobre volje i puni pelene. Ništa je ne boli pa nek nude izbirljiva, to su te godine (velike dvije!).
    -
    Odjeća je za doma bilokakva (danas zelena kombinacija na dinosaura, prva je curica među najmlađom generacijom pa ima gomilu naslijeđene robe za dječake), a za vrtić se ipak malo potrudimo. 
    Nekidan je u vrtić nosila kao tuniku lila boje s volanima na crne tajice. Kasnije smo opet izlazili van pa sam je išla zamijeniti za narančastu s cvjetovima (identičan kroj, možda su i bile u paketu kupljene). Odbila je obući! Donesem treću, modru na Minnie i ta može 😂
    -
    Opsjednuta je macama pa moramo ulaziti u pet shopove da gledamo mačke na pakiranjima mačje hrane 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    12. Studeni 2023. 22:12

Pakiranja mačje hrane😂😂. Kad više ne znam kud ni s njima, odvedem ih u pet shop da zure u ribe i gledaju životinje, a obavezno se zadržimo na mačjoj hrani. I pseća je isto ok. Uz obavezno vikanje vau vau i maau kroz cijeli dućan😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.