Ajme, uništene igračke 😩 najgora drama ikad!.
-
Danas preskačemo vrtić jer je u subotu počela kihati i sliniti. Jučer se samo htjela maziti i spavati i čistiti nos usisavačem 😂
Bolje je al neka je doma. Ne mora druge zaraziti.
Čekam da oko podne bude malo toplije pa ćemo u šetnju, najbolja stvar ikad je biti vani, klima nekako produži prehladu
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi nemamo puno vrtićkog staža ali kod privikavanja je isto bilo tako, najprije super, nismo mogli vjerovati kako mu dobro ide i onda odjednom raspad sistema. A toliko je to individualno kod dječice, neki su već naveliko spavali u vrtiću a neki su i dalje dolazili samo na par sati, po preporuci tete jer je privikavanje išlo nešto teže.
Bolestan mi je bio puno ali to je tako dok stekne imunitet.
Samo neka joj prehlada prođe pa u nove pobjede 🙂💪
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Evo mi se javljamo sa novostima sa sistematskog, kojeg smo prvo odgodili jer je bilo korone u obitelji, pa radi loma glavice, pa zadnje radi prehlade..
Mala je ozbiljna igracica, ima 11,7kg i 79cm visine, a ima godinu i pola mjeseca cca.
Cijepljenje opet nismo obavili jer sam u subotu nasla pelenu sa rozastim tragom i malo tamnih sitnih mrvica. Sve pelene kasnije su normalne. Jako je malo pila taj dan i dr sumnja na urate, ali moramo dati urin prvo. Jel ima netko neki dobar savjet za curice i vrecice jer su joj u Klaicevoj tri vrecice zalijepili i nisu nis ulovili.
Sto se obuce tice, po vani hoda u Froddo cipkama (21 vel) a po doma pelice.
Plakanje po noci i spavanje je kod nas puno bolje, iako i dalje zna cendrat malo. A bocicu trazi oko 5,6 ovih dana. Al ona je mene ubila s tim spavanjem prvih desetak mjeseci. Frendica mi je posudila onaj aparat koji prati jel beba dise po noci, znaci nikad ga nisam stavila na nju. Nije bilo potrebe hehe.
Dajte mi recite jeste presle na kravlje mlijeko? Mi i dalje na Aptamil 1.
Upitnice hoces uspjet ulovit koji dan free prije povratka na posao?
Melani koji ces ti imati show kad njih troje krene u akciju. Super je sto ce se medjusobno igrati i nikad im nece biti dosadno. Meni je malo zao da moja nece imati nikoga, kao ni ja…
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Izgleda da je prehlada ozbiljnija, danas ćemo pedijatrici. 2x proljev, iz nosa se slijeva, temperatura pred spavanje. A mene od sinoć grlo boli ajme.
Preskočit će vrtić ovaj tjedan, i onda imamo 2tj za prilagodbu, bar dok sam ja doma, muž nek se uključi slobodno. 😂
A na kraju neću ni 1 dan za sebe imat. Mislim za "sebe", malo sam htjela očistit/sredit po stanu stvari koje nitko nije otkad sam zatrudnila 😩
-
Muž i ja smo ok pa se baš pokoljemo kad smo umorni ili neki vrag. Zasad je (mozgom) odlučeno da će bit jedinica iako je meni to tužno. Al kao, moramo se i nas dvoje vratit nazad jedno drugom a s njom malom je nemoguće a s dvoje bi bilo još teže. A nemam namjeru rađat s 40 (i sad sam sva rasklapana) pa da možemo reć "aj vidit ćemo kad poraste".
Ne znam, većinom ne razmišljam svjesno o tome, al uvik je misao tu negdi. Sranje.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Na Aptamil Pre smp još uvijek. Kravlje je jednom probala iz moje šalice i bila "ok" i dobije ga u grisu i čokolinu (da, dobila je čokolino jer ništa nije htjela jest, a i njega 4 žlice za večeru) razblaženog s vodom.
Al puna je pečata po koži (dermatitis) pa nebi skroz prešla, vjerojatno kao i ja reagira na mlijeko (samo ja ignoriram) 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Dala sam i ja cokolino prije tjedan dana i za cudo bozje nemam nikakvu griznju savjesti. Dala sam onaj koji se s vodom mijesa (za bebe), bez dodanog secera.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ja sam joj dala cokolino vulgaris jer je ekonomist u meni računa - ako neće, pojest će moja sestra 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Cure, moj je keksolino probao sa 4!!! mjeseca. Ili to ili bi valjda na infuziji završio. To je bilo kad je odbio bocu i morali smo ga naučit na žlicu. Ma ni njega tad baš nije htio jesti. Čokolino dam od negdje deset mjeseci nekih 3-4 puta je jeo do sad, sviđa mu se. Mi smo na Aptamil 3 i sa godinu dana ćemo preć na Bebivita 1+. Kad već može i kravlje koje nebi još dala idemo na malo jeftiniju varijantu.
Upitnica nadam se da će joj što prije proći.
Biti super za veliku curu, moj veliki je imao istu tu visinu sa godinu dana i sad je duuugačak. Kako staviti vrećicu curi uopće nemam ideju, nama je to dosta lako spakirati unutra 😂
Mene muče druge stvari. Uvjek sam mislila da ću imati jedno dijete kojem ću pružiti sve živo i da živi ko kralj. Sad naravno to neće biti moguće i neće moći dobit baš sve što si požele i bojim se da kad krenu želje za skupim mobitelima, tenisice i takvim stvarima da će biti na neki način zakinuti. To da se neću moć posvetiti svima koliko želim je jasno ali imat će jedno drugo što je super. Muž i ja se isto preko dana jedva vidimo, nas i dalje spašava taj krevet (očito)🤣. Ma narast će oni svi brzo, nikad mi godina dana nije prošla ovako brzo kao ova s drugim malenim.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Moj će biti jedinac!
Peče li me savjest? Nimalo! Zato što u obitelji imamo grozne odnose, i s moje i suprugove strane! Ja imam brata, ajde, malo su nam bolji odnosi, ne podbadamo se i ne želimo jedno drugom zlo! Suprug nije te sreće, njemu brat otvoreno želi zlo i sad su se brat i sestra udružili protiv njega i stalno ga provociraju! Ja to uopće ne želim svom djetetu, da od vlastite krvi tako nešto dozivi, užasno mi je žao supruga sto to prolazi! A i to što Upitnica kaže da se moram ponovno povezati sa suprugom 100%, a ima malo razloga i što Melani kaže da im neću uspjeti sve priuštiti, ne mora to biti sve, ali da imaju dovoljno da ih druga djeca ne maltretiraju... Nažalost, živimo u takvom vremenu da i o tome moram voditi brigu
Mislim da joj je muž prije dao zlicu dvije cokolina sa necim, ali se ne sjecam. Ne dajem joj jer ja ne jedem, meni ne valja...mozda ce uz tatu kasnije pocet.
Mi smo na jajima..zbog cjepiva, primjetila sm da joj se sviđaju. Danas sam joj prvi puta dala pola pecenog...radim li krivo ili pravo neznam.
Na aptamilu 3 je ..nedavno sam joj ga uzela. Koliko pojede, nekad joj dam navece bocicu,nekad ne...jos uvijek je na cici, neda se pogotovo po noci. Kutija mi traje mjesec dana i vise, za sad cu ostat na njemu ako ce ga htjet pit.
Kravlje mljeko nisam jos davala.. Vidjet cu kasnije hoce li ili nece.
Od ponedjeljka startamo sa jaslicama
Papucice neke meke, lako da se izuvaju. Nepropusne cipice, i skafaner...receno mi je da uzmem za pocetak.
Bibi ides tvoja je ženska i pol💪super🤗🤗💕
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji