Obavili sistematski on sutra ima 11 mjeseci. Ima 10.080 kg i 76 cm. Cijepio se trećom dozom. Muž ga je vodio pa mi kaže da je ovaj put dobio samo u jednu nogicu. Je i vama treća doza išla samo u jednu? Moramo se javit kad navrši godinu dana za iduće cjepivo🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Da i moj je tako s trecom dozom dobio u jednu nogu, a onda je s godinu dobio cjepivo za pneumomok isto u samo jednu nogu, a ja misla da je samo moparu ostala na cekanju. Ja sam cula da nekad daju i samo pola doze pa vise ni Bog ne moze upratit jel sve primio il nije.
Zadnji put je nesto kalkulirala oce li mu dat u lijevu il desnu, bice prate koju su manje boli pa tako odluce koja je na redu. I jos je dobio nuspojavu, napuhalo mu se na mjestu uboda kuglica pod kozom, sad se smanjila al je i dalje tu na dodir, kazu moze i do mjesec ipo to imat, da se to moze desit ako sestra to ne izmasira nakon cjepljenja. Mislim se dje ce masirat kad krenu plakat gledamo uvijek utec ca sto prije.
Mateo 30.11.21
I sestra pobjegne od vrišzave bebe i mi s njom u auto 😂
Bru, jeste mu stavili hladni oblog nakon cjepiva?
-
Melani, vitko malo tvoje 🥰 moja je s 11mj imala 10.050, a visine max 71-72. Sad je na 74 (točno joj 1 fali da tuče glavom o stol koji je 75)
3 MPO postupka
💜 01/22.
Da, on se rodio sa 3.380 i po onom pravilu da beba do godine dana treba utrostručiti porođajnu težinu on će taman nekako dogurati do toga😂.
Ma vrištao je otkad je vidio sestru dok nisu izašli, valjda već zna da će ga ona bost😭
Ja i veliki čekali ispred prozora od ambulante i slušali kako se jadan dere. Bitno da smo riješili jer smo debelo kasnili s cjepivima.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
I sestra pobjegne od vrišzave bebe i mi s njom u auto 😂
Bru, jeste mu stavili hladni oblog nakon cjepiva?
-
Melani, vitko malo tvoje 🥰 moja je s 11mj imala 10.050, a visine max 71-72. Sad je na 74 (točno joj 1 fali da tuče glavom o stol koji je 75)
Da da frescopad obloge smo drzali, ali samo prvi dan ko obicno. Al mora bi neka nuspojava u nas, cim smo dobro prosli prvi put bez febre bilo mi je sumnjivo..
Mateo 30.11.21
I mi koristimo frescopad ali svaki put je reakcija, oteklina crvena i zadebljana kao kovanica od 5 kn. Potraje i po tjedan dana. Sa većim djetetom ni običan oblog od vode nismo stavljali i nikad ništa od reakcije. Sve ovisi ali ok je to🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ovaj tjedan mi je bas bio nekako težak i naporan i nikako da se javim!
Obavili smo uzv mozga- sve je u redu! A u srijedu se gospodin mali posjeooo!! I to ne iz četveronožnog položaja, nego preko boka! Bila sam presretna cijela 2 dana- onda se pojavio drugi problem kad ustaje uz namještaj- nekad pravi iskorak, a nekad se samo povuče rukicama, a noge onako istovremeno ispružene i stoji na prstima! Odmah ga uzmem jer u utorak imamo pregled kod ortopeda pa da vidimo jel se smije sad oslanjati na noge- bilo mu je zabranjeno zbog onih jezgrica koje se nisu vidjele!
Jesu li i vaši tako u početku ili je ovo novi problem za nas?
Super da je na pregledu sve dobro, sigurno ti je laknulo 🙂
Kod nas je isto bilo, nekad se povukao rukama gore, a nekad napravio iskorak. Na vježbama nam je fizioterapeutkinja rekla da ga pustimo da se diže i kad se digne na prste da ga spuštamo onako na stopala, uhvatimo u boku i ispravimo. Sad ne znam kako je kod vas, najbolje da vam ortoped savjetuje 😄
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Asli a kako se sad ustaje? Jel se popravilo s vremenom?
I mi smo išli na vježbe, taman dan prije nego što se posjeo! Što da kažem- tuga i jad, ni v od vježbi, posjela ga pasivno i pričala 20 min i hajdete kući! Zato savjete moram traziti po forumu
Sad radi iskorak kad se diže, s vremenom je naučio, a kad stoji nekad zna biti na prstićima, ali uglavnom je na cijelom stopalu. Ako imaš mogućnosti promijeni fizijatra/fizioterapeuta, nama je naša pokazala baš dosta vježbica, zapravo više nekih poteza kojima smo mu pomogli da mu te neke stvari "kliknu". Djeca na kraju sve sama nauče, samo im nekad treba pokazati kako i malo ih potaknuti da brže to sve savladaju
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji