Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    18. Siječanj 2023. 10:38

Došla uplata na Erste🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

i_am_ivy
    18. Siječanj 2023. 11:14

Bok cure! 🤗
    Mi još sitno brojimo do 1.rockasa sljedecu subotu. I da, saznali smo spol!!! Dolazi deckooo💙 Iskreno, bas mi i pase prvo decko, pa curica, pa decko sad hahaha 
    Meni je sjelo isto :) 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

Tigrica
    18. Siječanj 2023. 13:18

I meni je sjela uplata u RBA..vidim da imam vise love, al ne vidim uplatu, valjda je aplikacija poludila. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

melani32
    18. Siječanj 2023. 18:16

Snjezanica super za dečkića!💙
    Mi se jako veselimo curici iako moram priznat da mi je ova trudnoća s curicom najgora po simptomima, mučnine su bile neusporedivo gore, srećom više ih nema i nekako mi ju je puno teže nosit nego dečke.  A možda je samo do toga što je do trudnoće došlo jako brzo. Kako god baš se veselim bit mama curici!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    19. Siječanj 2023. 14:38

snjezanica

Bok cure! 🤗
    Mi još sitno brojimo do 1.rockasa sljedecu subotu. I da, saznali smo spol!!! Dolazi deckooo💙 Iskreno, bas mi i pase prvo decko, pa curica, pa decko sad hahaha
    Meni je sjelo isto :)

Mali dječak 👶🏻🥰

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    20. Siječanj 2023. 17:40

Danas tek kupili papučice, ipak je broj 20. Nije uopće oduševljen, dere se kad mu ih obujem, u biti se prepao kad mu je teta u Cicibanu mjerila nogu. Probavat ćemo još ovih dana jer je baš zima pa da ne budu stalno bose te nogice🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    23. Siječanj 2023. 13:20

Evo, imamo ciciban papučice i cipelice (br 20) i ne žali se. Hoda i bosa i u njima bez žuganja 😁
    Kad smo kupovali cipelice, žena mi doda br 20 i ja maloj navlačim i ne ide, a ona uzme i počne se ispričavat jer je greškom dala 19. 😂
    -
    Moram prijavit da smo u nekoj dobroj fazi. Da, da, zeza s jelom na dane. Jedan dan jede sve i pita još, drugi okreće glavu od svega, al nema drame oko spavanja ni noću ni danju. Kad se umori i bude pospana, samo traži nrkog od nas dvoje 🤩 znam da se te faze izmjenjuju stalno pa evo, dižem čašu dobroj 😂
    -
    Sinoć se vrtila u krevetu ka propeler pa sam je okrenula sebi, uhvatila je za ručicu i spavala je mirno. 🥰
    -
    Imam danas druženje s kolegicama, mentalne pripreme za povratak na posao 😂 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    23. Siječanj 2023. 22:38

Mi smo od jučer same. Tata otisao na teren. 
    Isla sam na posao na dogovor...sa šefom je bilo oke , rekao mi je da ce mi dat godisnji.. al moj šef ima nadređenog..E to je tako proslo da nema veze sa vezom. Njemu je bitno kad se vracam. 
    Bila sam ljuta i razocarana, sad sam se ohladila. 
    Uglavnom dobit cu godisnji, tako da sam jos doma. 
    Bravo za mini upitnicu hodačicu  nove cipele i papućice. 

Moja izgleda sad pocima zvakat. Sve hoce jest al ne zvakat. Komade samo izpljune. 
    Pocela sam je ubacivat u kindrepet, da se privikava, i po danu i po noci. Spojila sam krevet sa kindrepetom. Spustila stranicu. Zanimljivo joj je ic iz kindrepeta na krevet i tako se vracat. 

melani32
    24. Siječanj 2023. 11:07

Kod nas jedna zahtjevna faza🙄. Preko dana nervoza, trpa ruke u usta, valjda ide još zubi, zasad ima 4. Dernjava preko dana, imamo jednog konjića većeg i  beba s njima ima love/hate odnos. Malo se igra s njim pa malo vrišti od njega i ružno ga gleda. Jučer sam ga morala sakriti danas ga mazi. Preko noći buđenje i deranje, najgore je oko 04.30 kad ga stavim u moj krevet. Sjedi pola sata i igra se pa zaspi do 8. Cijelu noć imamo upaljene Anti colic zvukove, navikao se uspavat uz njih a sad se odmah budi ako ih ugasim. Dobro je što sad uspije navečer zaspat u mom krevetu bez nošenja. 
    Sutra ima sistematski i cijepljenje, a ima na obrazu i usnici neki kružić koji se već duže vremena pojavi pa nestane. Ne mogu to povezati s hranom, slali slike pedijatrici rekla da nije to ništa nadam se da neće radi toga odgodit cijepljenje. Kad su vaši naučili silaziti s kauča/kreveta i penjat se gore? On bi i dalje na glavu da se spusti 😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    24. Siječanj 2023. 12:34

Muz je mazu sa nekih devet mj..mozda i ranije poce ucit ,pokazivat ptavilno silazenje. Sa deset i pol mjeseci je usavrsila silazenje. Sad  neznam jel prije okrenem glavu ili je dolje. Al se ne penje jos. 
    Mi smo i dalje na sva zuba. 
    Nama se spavanje pomaklo sa 8 pola 9, na deset sati otprilike. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.