Bok cure!
Bio bi red da se javim.
Tata mi je umro. Nemam neke volje za pisanjem, a ni za zivotom iskreno. Imam dojam da sam ispustila sve konce iz ruku i obuzelo me bas neko tupilo.
Citala sam tu i tamo navecer, ali nikako se natjerat javiti.
Malena je dobro, sve vise samostalno hoda, iako najvise voli ulovit ruku i setati po vani. Skuplja kamencice, cvjetice i sece. Nista ju drugo ne zanima. Ima 8 zubica i dalje fino papa… jos ne prica nista smisleno..
Ja krecem raditi 09.02., cuvat ce ju svekrva. S obzirom da nismo puno bile u Zg u zadnje vrijeme, radi svega, dosta me frka kako ce to izgledati. Nije s njom bas puno vremena provodila do sad. Moja ce mama biti kod nas prvih tjedan dana kao pomoc pa cemo vidjeti. Dulje od toga bi muzu bio problem.
Kako su vase bebe? Upitnica jel krenula malena u vrtic? Kako su trudnice?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Jako mi je žao Bibi.
Malena lijepo napreduje, super 🙂
Nadam se da će proći ok s čuvanjem, ma nama to odvajanje padne teže nego njima, oni se prilagode.
Čuvajte se i javi se kad možeš.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Bibi, moja sucut, jako mi je zao. Ako se osjecas kao da si u nekom tunelu tupila, drzi se, drzi se da prodje, saljem ti sav moguci power i support! Malena odlicno napreduje
Mi smo prosli tjedan proslavili prvi rodjendan, prvi put je okusio cokoladnu tortu i to je bila ljubav na prvi zalogaj, dakle reakcija odusevljenja je neopisiva Dan prije rockasa je prohodao, odjednom se samo pustio i dosao do mene (sjedila sam na podu nekih 5 koraka od njega). Tako da sad stalno hodamo po stanu, krene sam pa trazi moj prst i onda je obilazak svega. Imamo papucice s cvrstim dzonom i cipelice na cicak, to mu kombiniram da se nauci na obucu dok se jos ne stabilizira i stasa za koracice po vani. Sve vise jede s nama i ja se ful opustila, muz mu daje svasta peceno, od njega sve zivo uzima i komadi mu nisu problem za zvakanje
posebno ako je neka mesina
Tako da cu lagano prestajati miksati, sitno cu rezati ili gnijeciti po potrebi. I dalje smo na 4 zuba, samo ima bas teskih noci kad svakih sat vremena vristi, nocas je to bilo aleluja samo jednom. I bas se protegnuo, kao da mi je zadnjih noci izrastao u malog covjeka, moze biti da se skok poklopio sa zubima i prohodavanjem...
Ja se na posao vracam za mjesec dana (stari go mi tece), za prvu ruku ce muz ostati s njim doma pa cemo vidjeti kako dalje.
Bibi, baš mi je žao.... nemam ti ništa utješno reć osim - barem je upoznao malu unučicu i sigurno bio sretan zbog toga 😊
-
Super za malu haharicu! Ne brini, bit ce njoj s bakom dobro 👍🏻
-
Moja miška sutra ide prvi probni sat u vrtić. Do danas je hodala malo sama, al većinom tražila ruku (bar prst), a danas u parku prehodala dosta sama i to po neravnom. Samo je šetala za drugom djecom. Svima prilazi 😊
Jedva sam čekala da krene i da imam bar koji dan za sebe prije povratka na posao, a zadnjih par dana smo i muž i ja najtužnija bića ikad. Koji smo mi roditelji idioti 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bibi, zapravo savjet. Slikaj i/ili zapisuj dnevne uspjehe male bibi dok ne iziđeš iz tog "tunela". Ja imam prilicnu rupu na cijelu 2018 kad je mama umrla, a kao nosila sam se s tim dobro (npr ne sjećam se da mi je sestra obranila diplomski, manje bitne stvari su ionako manje bitne).
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sretno Maloj Upitnici prvi dan u vrtiću! Da emotivno je to, odjednom su prave male osobe koje imaju svoje vrtićke obaveze i svoje male prijatelje🥰
Clarissa kako kod vas izgledaju ta noćna vrištanja? I kako znaš da su zubi u pitanju? Kod nas je zadnje 3 noći nepodnošljivo. Probudi se i počne vrištati, traži da ga nosim pa se baca da ga spustim, grebe me i čupa, trese rukicama kao da ima neku noćnu moru u polubudnom stanju. Nakon cca 10 minuta legne i zaspi. I onda nakon kratkog vremena ponovno. Ponekad pomogne bočica. Meni to jezivo izgleda, ne mogu ga smiriti niti pomoć mu. Ako se nastavi idem pedijatrici, najviše zbog tog nekog tresenja rukicama i zna mi zagristi majicu pa vuče zubima, baš ko da je jadan u agoniji. Preko dana je sve super, bude nekad nervozan ali ništa strašno. Baš smo na izmaku snaga...Nadam se da su samo zubi zasad ima 4.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Melani najcesce vristi u snu, cvrsto zatvorenih ociju, placljivi vriskovi...nunam, grlim ili polegnem na sebe i prodje. Ako vidim da samo moja blizina ne pomaze i ne stisava jecaje, onda stavim gel za zubice i odmah se umiri. Bilo je par situacija da ni gel nije pomagao, on je glavicom udarao po madracu po celjusti i bio luuuud, tad dajem sirup pa prodje i uspije zaspati. Ajme nocas opet puno budjenja, nakon gela bi zaspao. Probavu sam iskljucila jer lijepo papa, uredna stolica i ne napreze se, nema temp, preko dana zaigran (osim kad nervozira i udara po celjusti ili glodje sve zivo). Sljedeci tjedan smo kod pedice na sist i cijepljenju pa cu pitati. Zadnji put prije 3 mj bilo slicno pa mi rekla da je skok u razvoju i zubici, i zbila, nakon tog su ubrzo 4 izbila. Mozda se sad iduci spremaju pa ga smeta, ne znam...
Bibi moje saučešće ! Drži se!
Sretno mini Upitnici u vrtiću !
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Cure sta je bolje kupit papučice ili pelice?
Moja frajerica jos ne hoda. Digne se napravi par koraka, i puze. Uskoro ce krenut u jaslice, pa nebi da ide bosa. Htjela bih joj uzet nesto, al nemam pojam sta.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji