😂😂😂😂
Možda si te 3 dobila baš tamo di on gleda 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jooj, Melani, nasmija me! A imala sam i ja jednu takvu situaciju gdje sam suprugu rekla da kupi Jaffa keks onaj plavi, isključivo taj, ne kraš ili druge... I on se vrati s- kraševim! Ali ovo tvoje mi je baš smiješno
😂
Kako je mala Upitnica, je krenula opet u vrtić?
Sretno maloj Tigrici prvi dan u vrtiću!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hvala Melani🤗
Javi se kasnije kako prosao prvi dan.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Preskačemo sigurno još danas i sutra, za svaki slučaj. U srijedu su kao maškare, al kako će ona bit samo kratko, nemam je namjeru maskirat. Ionako mrzim to od djetinjstva pa mogu preskočit bar kad ona još ništa ne kuži 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Evo me, maza saspala.
Prvi dan je bio oke, opiustila se brzo i igrala. Sve je oke dok sam na vidiku . Danas je plakala. Izisla sam van na 5 min. Sto je bilo za ocekivat.
Svaki dan imam nesto, dopodne jaslice a popodne da kazem obaveze..a same smo. Sinoc a i veceras sam krepana. Jedva cekam da prohoda, onda sam opwt na drljala jer ce sve zivo hvatat. Sad ustane ,primi se i samo viri nos i prsti na stolu,i necem.drugom, pruzi ruku i pipa cega se moze docepat.
Cure kako ste, sta ima, kako ide?
Jedva gledam.a imam jos oprat sude, masinu pustitni smece bacit. Jer mazu nosit i smece ne ide skupa.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Drži se Tigrica, nadam se da ćeš se uspjet koji dan odmoriti prije povratka na posao.
Ja polako pokazujem mami što sve treba oko bebe jer će ga ona čuvat, za tjedan dana trebam počet radit.
Ona se hvata za glavu kad vidi kako on teško jede i kako bježi kad mu treba promjenit pelenu. Rekla je da će mu ona stavljati pelene gaćice jer je lakše 😂 A puzi brzo ko munja. Nije još prohodao, nešto mi stagnira. Stoji skroz sam par sekundi pa padne.
Moram ić kupit neke plus size majice, trbuh nekako buknuo pa ću se vratiti skoro s većim nego što sam otišla u prošloj trudnoći. Pa da izbjegnem pitanja i komentare od baš svih u firmi🙄
Upitnica ni ja ne volim maškare a u okolici Rijeke gdje smo mi to je praktički grijeh, svi su u tome ,🤣
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Citam za muzeve i ne znam jel bi se smijala il plakala. Evo ja radim pa mogu potvrditi da se u neku ruku odmorim na poslu. Tak da, ak vele suprotno, lazu. Kod nas isto opsadno stanje cim ostanemo sami. On ko mulac, odi mi dodji mi, al nis konkretno od pomoci. I onda jos npr. ja uspavljujem malu u sobi, a on svakih 5 min ulazi po nesto. Mobitel, traperice, ma ne znam sta sve ne- idiot jebomepas (pardon). I onda jos ima misljenje o svemu, e to me raspizdi vise od iceg. Kad se treba truditi oko male nema ga nigdje al za pametovat je prvi jer je njemu jedno popodne prije 35 tjedana bas upalilo da ju je tak i tak pogledao i pomazio. Ja koja to svaki dan ponovim 10 puta nis ne znam. Grrr
Al zato je mala bas slatka, opet mi je narasla/odrasla nekako. Kad ide u setnju pitamo ju ides u djir djir, a ona uzme svoju jaknu sa kauca i donese. Kad sjedne u w sjed kazem joj hoces ciciti na guzu i ona sjedne normalno na guzu, ma bas svasta vec razumije. Sve me strah da i vise nego sto mislimo. Hoda po parku ko velika, i dalje nije bas luda za curicama, decki su joj miliji hehe
24.02 bi se napoookon trebala cijepiti ak pedica kaze ok. Uspjela sam joj izvaditi urinokulturu koja je uredna ali u mokraci sad pak ima nesto proteina, ne znam vise…
E da, Tigrice totalno te kuzim. Bas je zahtjevno sve ovo…Sad mi vise nije tesko s malom ko na pocetku nego hendlat sve, a paralelno i bit s njom. Od iduceg tjedna moja mama odlazi i krece tempo spremanja i kuhanja nakon sto ona zaspe navecer (vec neko vrijeme iza 21h), pa dovedi sebe u red, a budjenje u 5:45 najcesce. Crno mi se pise hehehe
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Noćas opet fibra 😭 noć je bila ajme. Iz nje se slijeva, kašlje stalno, ne može se namjestit. Meni skršena leđa jer sam neki potez krivo napravila pa aktivirala staru ozljedu. Muža hvata kašalj svakih 3min. U 3 ujutro smo se smijali kako smo Betežna familija 😂
Kasnije ćemo opet do pedijatrice (3.put u tjedan dana)....
-
U obitelji nam se rodila curica prošli tjedan pa tu i tamo dobijem sliku i rastopim se kad prepoznam naše pidžamice 🥰 s ovakvim nizom bolesti, u posjete ćemo kad bude imala 6mj, na plaži 😂
-
Još 10 dana do posla. Piiiiiju. A činilo se daleko moram se drugi put bogato udat 😂 kaže muž da može, da nam nađem bogatog sponzora, ni njemu se ne radi 8h dnevno. Posebno kad je lijep dan a nas dvije na rivi na kavi 😎
3 MPO postupka
💜 01/22.
Tigrice, kako vam ide prilagodba?
Želje da što prije prohodaju su loše. Tek onda su nezaustavljivi! 😂 nema više "tu sam te ostavila, tu ću te nać" al super je u vani u šetnji. Pređemk jednom park uzduž i ona se umori i idemo spavat 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji