Bibi primi moju sućut!
Clarissa pa bravo za malenog dečkića!! Em hoda, em papa komade- to je sad pravi dečkić!
Melani kako podnosiš trudnoću?
Mi smo obavili ortopeda, sve je u redu, pojavile su se one jezgrica pa sad smije na noge pa ga puštamo! Bila je gužva kod ortopeda i samo sam ga nakratko uspjela pitati za taj stoj na prstićima, on kaže- ništa to! Možda je normalno u samom početku, ne znam, svejedno je i kod fizijatrice pa će i ona valjda nešto primjetiti
Sinoć je bila bolja noć, dva buđenja ali normalan plač bez vrištanja. Namazala sam mu gel za zubiće prije spavanja pa možda zato. Preko dana mi otvara sve žive ladice i ormariće. Isto kao i od Tigrice malena, napravi par koraka pa ide puzat jer je tako brži😂. Za vrtić bi ja ipak uzela papučice, mislim da su kod nas čak bile obavezne čvrste papučice.
Jelle fizički ok ali sam užasno nervozna. Lako planem pa mi poslje bude žao. I grize me savjest jer izbjegavam nosit bebu. Evo još tjedan dana pa sam pola "odradila".
Super da je sve ok kod ortopeda!🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hvala. Melani.
Drži se, pola puta si prešla, neka tako bude i dalje, sve po školski.
Moja se isto budi po noči i traži cicu, a htjela bih ju odviknut od noćnog cicanja. Bile smo par dana kod mame i kaže mama da ona vjerovatno kroz noć nešto sanja pa se budi i dere, nije to galam neka al , čuje se i zato traži cicu, kao utjehu.
Možda i vaš bebači nešto ponovo kroz noć proživljavaju , pa se zato bude i deru kroz dan.
Moja je i dalje na dva zuba a drugima nema ni n od naznake da će uskoro izbit van,
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Asli, ako citas, kako je sad s nocnim vristanjima kod vas?
Ej pa malo su se smanjila, kako koju noć. Ono što je nama super noć, nekom je vjerojatno loša 😂 ali mi smo već navikli. Sad zna lijepo odspavati, s jednim plakanjem oko 1, 2, a tek oko 5, 6 ujutro krene plakati češće pa ga ljuljam, vratim i tako stalno. I dalje nismo sigurni jesu li to zubići ili snovi ili plinovi, baš ono ne možemo odgonetnuti. Sad se zna okrenuti u snu na sve 4, puzati, sjesti ili s dudicom u ustima po krevetu gurati 🤯, pa nekako mislim možda ga desni bole ili ne znam šta...isto sam probala mazati zubiće po noći i davati mu čaj i svašta nešto..zbog melani sam ga čak jednu noć maknula iz vreće za spavanje 😂 mislim si nemam šta izgubiti, ali nije upalilo.. Ja sam isto prošli put pitala pedijatricu, nije mi znala ništa reći jer je kao preko dana super raspoložen i sve je ok, tako da nisam dobila neki savjet ili odgovor što bi moglo biti. Koliko često ti se budi plačući po noći?
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Moja se budi pa stenje pa kenjka, al odavno nije bilo plakanja u snu. Jel joj vruce, hladno, zubi, snovi....? Izludila sam. Ona ujutro naspavana, ja koma. 😂
-
Evo, treći dan prilagodbe - prvi dan 1h da sam i ja na oku, druga dva dana je ostala sat-dva bez mene. Jučer je plakala kad je trebalo ić jer se tek zaigrala. 😂
Jesam i dalje tužna šta nemogu ostat doma s njom još neko vrijeme? O da! Baš će mi falit naši dani po kući i u parkiću i u điru s kolicima (sve manje otkad hoda). Znam da se kad-tad moramo odvojit, al radije bih da je to s 3 godine 😶
-
Zadnje dane zeza s hranom. Neće ništa šta joj spremim, a ćokala bi moje - majonezu, pizzu, tost, pohano. Dam joj. Mlijeko je smanjila mašala, a ne može živit na plazmi i jogurtu (obožava jogurt!).
Ja nađem recepte, uspijem nešto spremit - odbije s gađenjem. Šit.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Super za malecku da lijepo prihvaća jaslice! Ma to s hranom je faza, čak i bebe koje super jedu moraju nekad malo zezat. Mi još nismo našli nešto što je njemu baš baš fino da pojede s guštom. Jedino voli isisat sok iz naranče ili kivija ali to mu je za gušt a ne za najesti se😂
Asli hehe ma ništa od te fore s vrećom za spavanje to je upalilo par puta, slučajnost. Noćas frajer budan od 2 do 3 i pol. Igra se na mom krevetu. Bez suza, brblja i uživa.
Znam se nositi s nejedačima ali ako odsad bude i nespavač. Ajmeeee.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Melani, mozda bolje da samo s jednog nespavanja zavrsis na drugo 😂
Sta kaze najveci braco za novu bebu?
3 MPO postupka
💜 01/22.
Asli, vristi ili cviljuga najcesce 2-3 puta, iako ima noci kad to bude svakih sat vremena. Zadnjih mjesec dana bile tocno dvije noci da je ful mirno prespavao. Inace je dosta rano poceo spavati noc pa pazim da se ne zalim previse, ocito ti mjeseci dosli na naplatu sada Ali da sam strgana, jesam...
Nocas je 3 puta u snu vristao, zadnje oko 3 i to ga muz stavio k nama u krevet, znaci malac je corio sam tak, izgurao me da sam cijeli dan pokocena Danas mi dosta nervozira, gura obje sake u usta, slini jako, ali ne vidim da se nesto dogadja u celjusti. Sve se bojim da ce i ovo potrajati kao s prvim zubima, to su bile muke bozje i probijanje permafrosta a ne izlazak kljova...
Wow Upitnice, bravo za malenu samostalnu curku koja se vec hoce igrati bez tebe. Melani nadam se da jest faza to sto velis, i moj sad odjednom nece jutarnju vocnu kasicu, gleda ju kao da sam mu drekec ponudila, a i na jos neke dosadasnje uspjesnice se odjednom frnji.
Danas je preplakala skoro cijeli sat u vrticu, prestala tek kad sam je preuzela. Jooooj. 😑
-
Netko je pitao za papučice, mislim Tigrica - koliko sam čula i saznala - svi traže da beba ima baš papučice. Mi imamo ciciban papučice za jaslice i cipelice za van. Po stanu je najčešće u protukliznim čarapama ili nekim papučicama iz deichmana koje smo davno kupili pa je tek noga narasla za njih.
-
Hodanje - od "daj ruku da mogu hodat" došli smo do "idem ja kroz park po šljunku i ništa me neće zaustaviti". Doma šeta cijeli dan gore- dolje. Oduševljena je novom vještinom
3 MPO postupka
💜 01/22.
Upitnice, ma nekako smo oprezni pa smo mu rekli da mama možda u trbuhu ima bebu. Veseli se i kaže da bi on htio bebu curicu. Kad sam pitala ako će joj dat svoje dinosaure rekao je da će joj kupit barbiku🙂. Inače je u nekoj fazi da mu ni mali brat trenutno baš nije predrag jer su osim slikovnica čak i neke igračke nastradale od bebeće ruke😭
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji