Hvala Melani💕🤗
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Neka bebe što prije ozdrave! Mi se zasad dobro držimo ali sve me strah da će nas svih uloviti prehlade kad počnem raditi...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hvala jelle💕🤗
Ipak je dosao muž.....jeeeeee
Pecem tortu za sutra ledeni vjetar, valjda ce bi
ti oke. Prvih 15 min sam nafrljila tem., za kore nisam ni skuzila🤦♀️😭 , tek kasnije pa sam smanjila.
Melani mozds zbog bebe imas dobar imunitet pa ti nece bit nista.
Jesu bolje bebe?
Tigrice kako je ispao ledeni vjetar? Jadnom sam probala napravit i bio je fail pa poslje nisam više ni pokušavala prekomplicirane su te kore za mene 😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Moja je oke, al ja nisam...nesto malo je imala tem. Ali vikend je prosao oke.
Odlicno je ispao ledeni vjetar svi zadovoljni...a i jaaa....bas je bio fini.
Ako ti mogu kako pomoc sa ledenim vjetrom reci...
Moja zvjerka pocela hodat na rukama, ono most, jedva cekam da se ispravi. A muz kaze da jedva ceka da pocne pricat, da mu kaze sta hoce.
Evo nas sa pregleda i cijepljenja. 11,20 kg i 76 cm
Derala se ko mali vol na cijepljenju i prgledu… Sad je oke.
Pitala sam pedijatricu moze li pit kravlje mlijeko , vidila sam da daju u jaslicama. Rekla je da moze…prosla je godinu dana.
Sad smo mirne sa cijepljenjemi pregledom do 9.mj.
Otkrila sam da u ccc ima ibuce za bebe kupit ,i da nisu cijene ko u frodu i cicibanu.
Super, velika cura! Pa ovaj moj je ko miš prema tim vašim curkama😂. Mi smo uzeli prve cipelice Frodo a ima od brata potpuno očuvane Ciciban pa ćemo kombinirat. Meni sutra prvi dan na poslu, a u nedjelju ima godinu dana. Kaaaako već??? Falit će mi moji dečki ali bar cura u trbuhu ide sa mnom😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ajoooj 😂😍
-
Ja startam u ponedjeljak. Vec mi se povraca. 😶😶😂😂
-
Miska danas opet bila 1h u vrticu. Plakala je jer, naravno, zaspala je u autu tih 5-6min pa se ljutila sta se mora budit. Kad sam je skupila, nije me htjela pogledat 😂
-
Zdravlje je dobro. Bas me danas naljutila vlastita misao - sad sam je dovela u dobro stanje, u vrticu ce za 3 dana skupit opet neko sranje 😭😭😭
Jucer sam se bez glasa probudila. I trebam dobit ovih dana. Povratak na posao ne moze bit bolji....
3 MPO postupka
💜 01/22.
Tigrice, to je ovo cjepivo s godinu dana? Mi ga nismo jos. Kad ozdravi nekad....
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji