Sretan ročkas Mini Upitnici!!🥳🥳🎂🎂
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Jelle, ispravljala sam taj w polažaj ali najviše zato jer mi se činio neprirodan i da će mu tako utrnut nogice. Probaj se opustiti vezano za sjedenje, znam da je lako reć ali oni osjećaju jako našu napetost. Tako sam ja uvijek napeta kad ga idem hranit jer znam da ćemo se natezat da pojede i on vidi da sam ja nervozna pa je i on i onda još gore.
Upitnica, ovo s konjem za peglanje, predobro! 😂. Treba se toga sjetit!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Traže li vaši bočicu po noći? Mi smo do neki dan bili na jednoj ili niti jednoj a zadnjih dana traži jesti 2 puta. Jednom 130-170 i drugi put 100 ml. Između 00-02 i 05-06. Ne sviđa mi se to nikako. Po danu zeza s hranom (ali pojede dobro) a po noći bi pio mlijeko. To je nekako počelo otkad smo prešli na Aptamil 3, znam da smo još komotno mogli bit na 1 ali ne znam koji vrag me opet tjerao da pratim brojeve po mjesecima🙄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Moja oduvijek traži 2x po noći. Na PRE smo cijelo vrijeme pa nema veze s mlijekom nego njihovim idejama i navikama i fazama. 😂
Zbog zubića kao nije dobro, al sam zaključila - da dojim, dala bih sisu i nastavila spavat pa tako i ovo. 😁
Ona pije max 130 po bočici, ali najčešće 100.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Vec dugo ne trazi bocicu po noci, jedino sam mu davala kad je imao one temperature pa uz cepic bih i bocicu dala. Ostali smo na istom AD-u, nisam broj mijenjala, jedino mu se napokon povecao unos (bila je ljetos faza s mukama) i sad smo na te 2 bocice po 8 mjerica, znaci oko 500 ml AD-u na dan. I napokon je vodu propio, to me duuugo mucilo, ali evo otkako je na 3 obroka frajer je napokon zeli piti.
W sjed - je, tako je u pocetku bio sjedao i isto me brinulo, s vremenom je turski sjed mu postao primaran pa vise ne ispravljam kako sam onda u strahu, vidim da mijenja polozaje jer je pravi nemirko
Probat cu mu nudit prije nego ja idem na spavanje malo veću količinu možda onda ne bude tražio do jutra. Otkad se udario u gornju usnu više ne želi dudu. Uzme ju, vrti po rukicama i makne. Možda ga još malo boli a možda je gotova faza dudanja🤞. Nekako ga nesvjesno požurujem da bude "veliki dečko" da bude lakše kad dođe beba. Nije baš fer ali eto tako je to valjda srednjem djetetu.
Pita muž ako ima neki forum gdje tate pišu iskustva s bebama. Koliko znam nema ali rekla sam mu da slobodno on otvori temu, može jednog dana i YouTube kanal TataTrojeDjece😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Melani muz bi ti ziher bio hit! Mislim da muskima fale kanali i auspusi kakve mi imamo hehe
Tak je moj odbacio dudu prije 2 mj kad su prve kljove niknule i otad ju ne zeli, mislila sam bude kad prodju zubici opet htio, ali on nece i samo ju baca kad probam tutnuti
Joj zadnjih noci nam se vratila ona vristanja, nekoliko puta to bude pa ga nunam da se smiri ili namazem gel za zubice pa odmah nastavi dalje spat, gotovo svaki put vristi cvrsto zatvorenih ociju pa vise ne znam jesu li novi zubici u pripremi ili snovi, mozgic da mozda nesto procesuira ili sto vec...
Draga Clarissa, mi tako spavamo već skoro 3 mjeseca, bude koja noć malo bolja, ali uglavnom stalno plače po noći isto zatvorenih očiju, onako iznenada počne plakati i onda nunamo i ljuljamo dok ne bude bolje, i onda opet ispočetka 😅 da kraće traje rekla bih da su zubići, a ovako mi se čini da je možda to što kažeš, neko procesuiranje, preko dana je aktivan jako pa možda po noći to sve opet proživljava..ne znam, nisam pametna, ako nađeš uzrok ili rješenje, javi nam 😄😄
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Asli thanks sto si javila, vec sam bila u sto bojazni jel zeludac, jel neka bol, sto li je... Nama je oko mjesec dana trajalo tako taman nakon regresije sna s 8 mjeseci pa proslo i evo sad opet, nocas triput ista prica. Onda najvjerojatnije procesuiranje, isto je ful aktivan preko dana, i stalno nove izraze brblja, poceo pljeskati, mahati, pokazivati prsticem sto ga zanima. Kao da mi se zadnjih dana i protegnuo, nove izraze lica dobio, kao mali covjek i robica neka odjednom knap, mozda se onda i neki skok poklopio. Napravio je tocno jedan korak sam prema meni pa se vratio drzanju za namjestaj :)
Ajme kad se sjetim kak sam kukala u pocetku (a i kasnije, budimo realni) kak mi je tesko samoj po danu, koliko dugo dani traju, a evo ga sad priblizava se godini dana i uskoro se i ja vracam raditi, a sad je sve zanimljiviji i kao da sam smislja igrice koje igramo... :)
Evo ja sam dogovorila na poslu da se vraćam 22.02. ako bude sve ok. Odraditi koliko mogu. Ali jučer na pregledu mi kaže doktor da je cerviks skoro na donjoj granici i da ne smijem dizat teško. Ma kako, nemoguća misija. A nikad do sad s tim problema. Probat ću nekako smanjit nošenje.
Kod nas se dese takve noći ali sam primjetila da bude više plača i budenja kad spava u vreći. A bez vreće se otkrije cijeli. I spava čvrsto tako otkriven. A meni zima kad ga gledam. Ali valjda zna beba što je bebi dobro 😀
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji