Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    25. Prosinac 2022. 16:53

Puno bolje, hvala na pitanju 🤩
    Imamo još 3 dana antibiotika, ali već se vidi da ide nabolje. Nema temperature i vratio joj se apetit (mislim da nije mogla gutat pa je samo mlijeko i vodu htjela).
    Nadamo se sutra i na prvu adventsku šetnju 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    26. Prosinac 2022. 21:17

Cure samo da vas pozdravim, hvala kaj mislite na nas. Samo sam preletila na brzinu, procitam u miru kasnije. Ali moram cestitati na curici Melani!!! 
    Kod nas na zalost nista dobro. U istom danu mi je tata zavrsio na respiratoru (nakon samo 2 dana bolesti/temp) i ja s malom u Klaicevoj, lom lubanje. Sve je doslo niotkud. Malena se vecer prije saplela i pala i lupila o policu na stolicu u dnevnom boravku. Plakala je, ali inace se normalno ponasala. Sutradan navecer je je glava natekla, ko veelika cvoruga ali skroz mekana. Iskreno nisam mislila da je nesto jer je 24 sata bila skroz ok, a i s obzirom na sve ostalo malo je bila u drugom planu. Uglavnom, radili su odmah RTG, dijagnoza lom lubanje, nasrecu bez pomaka. Prenocile smo tamo (na promatranju) i sutradan su nas pustili. Pazimo ju jako da ne padne opet, a znate i same u kojoj su sad fazi. Samo sto ne prohoda, ma uzas. Ali ne smijem se zaliti, jer boze moj sto je moglo biti… iskreno navecer u bolnici sam lezala u nevjerici i razmisljala da li je moguce da se sve to dogodilo danas..
    Eto.. 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    26. Prosinac 2022. 21:18

Proslo je 2 tjedna od pada, malena je ok. Da ne brinete.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    26. Prosinac 2022. 21:36

Ajme Bibi. Ja sam toliko puta pomislila na tebe u zadnje vrijeme i baš mi je bio neki osjećaj da nešto nije dobro. Strašno mi je žao zbog malene i zbog tate. Super što je beba dobro, nadam se da će ti i tata biti bolje. Pa tko bi rekao da od relativno bezazlenog pada može bit tako nešto. Sva sam se ježila dok sam čitala, meni on zadnjih dana svako malo udari glavom negdje jer se forsira više nego što ga nogice slušaju pa padne, najgore je pao jučer s našeg kreveta, srećom nizak je ali naravno da je glavom u parket opalio. Nakon ovog što si pisala sad ću ga posebno dobro paziti.
    Čuvajte se😘

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Jelle88
    26. Prosinac 2022. 21:47

Jao, Bibi, tako mi je žao zbog tog iskustva! Hvala Bogu da je sve ispalo ipak dobro! I naš stalno pada, nemoguće ga je uvijek uhvatiti! 

• Clarissa
    27. Prosinac 2022. 11:13

Ajme bibi, bas mi je zao zbog toga, ufff, smrzla sam se citajuc... Drago mi je da je malena dobro sad i da si se javila, javi se opet kad stignes. Nadam se da ti je i tata bolje, drzite se, bas se puno izdogadjalo uf

• Upitnica_Split
    27. Prosinac 2022. 15:10

Jadna mala cura..... 😭 
    Nevjerojatno je kako su sposobni upast u nevolju i tamo gdje najmanje očekuješ! Da ih obložimo spužvom, našli bi način🙁
    Bibi, nadam se da je i otac bolje. 🤞🏻

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    27. Prosinac 2022. 16:40

E da spužva. U ovoj dobi je moj veći svako malo negdje zviznuo glavom a jednom baš jako u drveno uzglavlje kreveta. Isti tren je došla velika čvrga na čelo, nikad nije tako jako plakao i mi na hitnu. Tamo mi je doktor rekao da mu se čini ok ali kad dođeš zbog udarca u glavu on ga po protokolu mora staviti na rengen. Bilo je sve ok i mali ozračen bezveze ali eto. Nakon toga mi smo mu naručili odnekud spužvastu kacigu za glavu, baš za bebe, protiv udaraca. Dali za to 150 kuna naravno nikad nije htio nosit. Možda da ju sad stavim ovom drugom zvrku. 
    Imali smo i jedan presmješan pad kad je imao oko 2 godine. Trčao je ispred nas po šetnici i vikao kad bi netko prošao kraj njega "vidi me kako brzo trčiiiim". I odjednom puf nema ga. Pao ko kruška i izgrebao čelo, dlanove i koljena. Tako da meni oni povodci na ruksakiću pa ga vodiš ko pasića opće ne zvuče kao loša ideja iako nismo to koristili. Znali smo viđat i nekog malog kako jurca uokolo i uvjek je bio s kacigom na glavi a bicikla nigdje😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    27. Prosinac 2022. 17:03

I moram još napisat da gospodin nema gornju jedinicu. Malo nakon godine dana popiknuo se i opalio u stolić u boravku, dignem ga, iz usta šiklja krv a cijeli zub, iščupan iz korjena na drugom kraju boravka. Muž se skoro srušio. Horor. Ma još smo mi i relativno normalni što sve s njima čovjek doživi a što će tek bit😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    27. Prosinac 2022. 22:06

Hvala puno cure! Puno mi znaci to sto mislite. Bas imam osjecaj kao da se znamo, mislim onako za pravo. Iskreno, tu sam par puta istresla dusu vise nego ikom drugom.
    Ne znam sto bi vam rekla za taj pad.. nije toliko bila stvar ni u padu, ni u visini nego u ostrom rubu tog stolica. Btw, od kad sam trudna ostala smo pricali kako ga moramo baciti. I nagurali smo ga u kut sobe, doslovno je samo jedna bocna strana bila nezasticena, naravno da je bas nju pogodila…svejedno si to necemo oprostiti nikad. Sad je citav stan u spuzvama. Inace, bitno je da se rasplacu nakon pada, naravno da ne gube svijest, ne povracaju itd.
    Tata je maknut s respiratora, sto je super, ali jako je tesko i dalje, ma ni ne da mi se o tome.
    Melani, znaci malac je krezubac, bas sam se nasmijala, sori..
    Upitnica nadam se da ste zdravi do sad.
    Inace ovo s virozama nije normalano, ispred zarazne je moreee ljudi s bebama i djecom, svi su bolesni.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.