Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    29. Kolovoz 2022. 23:34

I moj je u fazi da hoće samo mene. Ustvari, moram barem bit u prostoriji da me vidi. Jucer sam jedva oprala kosu. Tata i brat su ga zabavljali a on se derao ko da ga pile na pola. Vratim se u sobu odmah se smiri. Maknem se, opet deracina. Vratim se, dignem ga i odmah se smije od uha do uha. Ma premazan je svim mastima🤣

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    30. Kolovoz 2022. 12:56

Bibi, wow, ode ona u stajace i sam tak preskace razred  
    Tigrice, zelim brz oporavak.
    Ovo za daljinske i crne predmete, pa skroz, cim vidi mobitel ili daljinske dok je na kaucu, odmah krece gmizanje prema njima. Na podu pak prema mojim japankama. Danas sam mu prvi put cimet stavila u kasicu, spava evo sat vremena vec pa ne znam je li cimet pomogao Ako je, dobivat ce ga cesce

Tigrica
    30. Kolovoz 2022. 13:07

Hvala Clarissa! Mazabje vec ko zmaj, i kupala se u moru. Bojala sam se hoce li se  htjet kupati u moru jer nije more toplo nikad kako ona voli. Iaa je osmjeh od uha do uha i mahala rukicama i nogicaa ali onaj fredov kolut nikako nije htjela, urlala je  kad sam ju stavila u njega , uzmem je u  ruke i u more odem sa njom nista . 🤗
    Dana sam ju uhvaula kako lize muzevu slapu, na  sekundu sam okrenula glavu. I nozni palci su joj zanimljivi.
    Bravo za spavanje💪i cimet😊. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    30. Kolovoz 2022. 13:10

Molim da mi se dojavi rezultat ovog istraživanja s  cimetom 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    30. Kolovoz 2022. 16:59

Bila sam u mulleru po aptamil 2 ( da isprobam mozda ce duze spavat u komadu , bar 3 sata,  zadnjih tjedan dana se budi po noci skoro svaki sat cicat, do 5 onda je oke.  ), poskupilo je sad je 134 kn par lipa manje.  Kuda idu te cjene... strašno

• Upitnica_Split
    30. Kolovoz 2022. 20:59

Je, vec u srpnju su digli cijene..... u DMu je 119.
    -
    Mrva ti je vjerojatno u nekom skoku ili regresiji sna, prošle smo Bibi i ja to prošli mjesec, nisam sigurna da će ti dvojka biti od pomoći...

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    30. Kolovoz 2022. 22:25

Hvala na podsjetniku, jee pisale ste al ja sam zaboravila. Vidjet cu... moram pokusta jer sam ko usporeni film . 
    Jeeee ...dm je prvi podigao cijenu , al u dm je i dalje 119 kn .

bibi
    30. Kolovoz 2022. 22:48

Joj da. Prva regresija s 4mj. i druga s cca 6mj. Ubile nas😂 Isto sam razmisljala o dvojci u kriznim momentima😂
    Mala si tak mijenja i sastav mlijeka koliko znam. Cicke su pametne, naprave sve kaj treba za bebije. Drzi se, proci se..:

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    31. Kolovoz 2022. 10:39

Spavala je cak do pola 2💪 , kad me probudila bas sam se dobro osjecala cak naspavano. Jucer sam cijelo popodne razmisljala bi li nebili joj dala 2 . Koliko god su cice pametne, ona ih po noci uspije toliko ispraznit da su meke ko dusa na kraju🙈
    Hvala bibi...😊

melani32
    31. Kolovoz 2022. 10:59

Cure kojima bebe imaju dudu: jel vam se bude po noći kad im padne duda? Zadnjih noći plače u snu kad mu ispadne, baš često, imam osjećaj da se stalno dižem i vraćam mu ju, smiri se čim ju dobije u usta, ne zna ju još sam pronaći u krevetu a inače preko dana ju sam uzima i stavlja. Da ih stavim nekoliko u krevet pa možda nađe nekako i sam si stavi ili previše očekujem od njega 😉? 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.