Moja zna zakmecat/ plakat kad joj ispadne u snu pa joj vratim, al spava snama . Uz njezinu u ustima imam jos 2 pokraj sebe rezervne da ne ne moram pipat po krevetu i tražit dudu. Isto ju zna sama uzet i stavit u usta kad je budna.
Probaj i sravi par pokraj, budes vidjela. Mislim da su pre mali da bi se znali snac da uzmu dudu u snu nazad.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Trudim se ukrast joj dudu već kad zakunja jer vidim da je smete kad ispadne. Po noći kad se meškolji i njurga, ponudim dudu, umiri se na 5min i nastavi se meškoljit pa sam zaključila da nije u dudi problem. Nemam pojma. Nekad mislim da sam nešto skužila pa me ona demantira 😁
Zadnje 2 noći samo je morala uspavljivati ponovno. Valjda se u snu postavi na sve 4 i to je probudi 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
I kod nas je bio slucaj da duda po noci spasava stvar samo privremeno. Ako cvrsto spava duda ju uopce ne zanima. Mislim da je i tvoj malac taman u razdoblju kad krece regresija, kao i kod Tigrice. Nekog valjda pukne jace nekog malo slabije.
Moja nesto losije spava zadnje dvije veceri, po cijelom krevetu se vrti, stalno na pola budna. Al realno mi nismo nikad do kraja dosli sebi od tih regresija. Zato po danu fino spava. Nekad i ja s njom, a nekad slusalice u usi i netflix na mobu.
I pocela je brbljat opet, svasta nesto sklopi u recenicu al najvise je inspirirana kad treba vikat ne ne, nje, nje😂 I mijenjanje pelena je postalo akrobatska vjestina. Cak je jucer popodne imala pelenu naopako jer se toliko vrtila na trbuh i cvilila da smo odustali😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Divno ako nas jako pukne regresija spavanja 🤣🤣. Ah izdrzat cemo i to. Nama je isto mjenjanje pelena veselo, stalno se okreće na bok i trbuh, mislim da je prematalici odzvonilo i da ću ga morat presvlačiti na krevetu ili na podu...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Jučer u gradu vidim par s mini mini bebom, ne znam ima li mjesec dana. Plače i ne prestaje. Oni nunaju, daju dudu, gledaju se.
Muž i ja se pogledamo i zaključimo kako smo već zaboravili TE muke, kad ne znaš šta bi s bebom 😂
-
Miška je propuzala na skoro pravilan način, al nije dovoljno ojačala ruke pa svako malo završi na nosu. Ali ide ona! Dođe do regala u kojem su razni punjači i zvučnici i krene jest kabel. Kažem "ne", maknem kabel, pogleda me, ignor, nastavi. Ponovim to još jednom. Treći put viknem glasnije i rasplače se kao nikad. Grozna mama. Al ipak je dala da je tješim. 😂
-
U liftu danas, curica u kolicima žvače ključ od auta. Ja pitam mamu zna li šta žvače. Kaže da zna. Da nema ona volje više vikat "ne" 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
I moja se vrti kod prematanja, sve odradimo dobro , al stavit pelenu malo teze. Glasanje --- neko kreštanje , smije se i govori e e ee e , aaaa nekako krestavo ili ba ba ba. Za sad ostavi kad joj kazem ,ne, pusti to ili fuj....hladno bez ljutlnje ili sa deracom.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Cure jesu vam počele bebe bolje spavat? Nama je ovih dana koma, dnevno spavanje izgleda tako da ga duže uspavljujem nego što odspava, neće da zaspi dok ga umor skroz ne slomi, sav bude nervozan, pa bi se malo nosio, pa bi ipak da ga spustim, pa se smije pa plače... Noćas je bio budan od 3 do 4 i pol, htio je da ga nosim i zabavljam. Navečer se do neki dan sam uspavljivao sad ga moram ja i to traje i traje. Pa noćna budenja jer je pala duda ili se bezveze rasplače u snu...
Eto, sve što čitam o vašim bebama koje su malo starije od njega, jako brzo snađi i nas😆
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Noć i dalje ista - zaspe između 20ipo i 21ipo do 7 ujutro (e, to je napredak! Valjda kako sunce kasnije izlazi). Budi se svaka 2ipo-3h jest. Ako se slucajno probudi između toga, uspavam je lako - duda i ljuljanje na rukama.
Dan - ima 2 spavanca od cca 1,5h (oko 10 i oko 15h) i predvecer jos malo spava (nekih 30ak min). Ako to ne odspava, gotova je u 20 za krevet.
-
Probio je prvi zubić! Bez nervoze, bez temperature. Samo mi se učinilo da malo grize gornju usnu više.
-
Puzi lijepo, pola vremena se smije dok ide, a pila gunđa jer se umori. Odličan motivator je lopta koju lovi pa slučajno gurne naprijed i tako. Valjda zato i spava duže spavance, umori se.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Aha, navecer malo duze nunam i pjevusim, a po danu najcesce sama da do znanja da je umorna jer pocne brbljat nesto tuzno, dam bočicu i samo se ukomira 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Kod nas sve slicno kao i kod Upitnice samo ona ne jede do 5,6 ujutro. Nekad iza toga ne zaspi vise a nekad odkrmi do 7. Dnevni spavanci prvi 45min, drugi uvijek najduzi oko 1,5-2h i predvecer jedan kratki oko pola sata. Nama je vise problem kvaliteta spavanja, jos uvijek ponekad place bez razloga i drugi dio noci se dosta meskolji. Nacelno bolje spava kad je hladnije.
Kao sto sam ranije vec pisala, nikad nismo do kraja dosli sebi od tih regresija, puno losije spava od kad je sve to krenulo. Ali bit ce bolje Melani.
I moja bas lijepo puzi, nema vise gmizanja. Stalno se dize na koljena, penje po meni i stoji na nogama. Posjest se sama jos ne zna bas. Jedino sto prakticira je da sjedne na nogice nakon puzanja, to kao nije dobro pa ju ispravljam. Nadam se da ce naucit normalno sjest uskoro.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji