Zene koje ste prosle ispadanje kose nakon trudnoce pomagajte. Koliko je trajalo? Ima li nesto sto vam je bas pomoglo u tom periodu?
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Bas su napredne te vaše cure, moj se zasad još samo kotrlja ali tako mu dobro ide da si na taj način sve dohvati i dođe gdje želi 🤣. U 4 ujutro opet budan sa širokom osmjehom na licu. Ima sreće da je tako sladak🥰
Je se vašim bebama promijenila boja okica? Moj ima tamno plave ali iz profila su smeđe a drugi mi je plavook pa ne znam kad se to mijenja...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Cestitam na malom rockasu Upitnica! Eto meni djelujes kao da sve imas pod kontrolom a ti kazes tako nesto. Lude smo mi zene😂
Ja dajem svasta, nisam se s glutenom zamarala toliko ali dajem cesce namirnice koje ga nemaju nego imaju.
Meso- ista stvar, nisam puno cekala. Meni je pedica rekla da moze, ako znam pd kuda je meso. Nutricionsti kazu meso dapace. Pa ti sad reci, ne bi dva ista misljenja nasao nema sanse.
Melani- e bas sam ja danas za oci htjela pitati. Moja i dalje ima tamno tamno plavo-sive, pa se nadam da ce ipak na mene potegnuti🙈
Erdina- ja rodila u prvom mjesecu i na zalost i dalje sustavno gubim kosu. Doslovno mi je stalno u repu, pundji jer na nista ne lici.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
bibi hvala ti za info o prehrani.
Moja jos uvijel mijenja boju oci. Od plavih kad se rodila , sad su neke neodredene sa mrljicama smede. Kaže muz da mu se čini da ce imat boju kao ja( smeđo- zelene) 🤷♀️. Meni je samo neka dobro vidi kao
Kosa...rodila sam u veljaci, isto opada, sad mi se cini nesto manje da nego prije . Uglavnom je pundi,kad se moja zvjer docepa glave imam dojam da cu ostat celava.
Imas vitamine pa si uzmi za kosu ako dojis naglasi da si dojilja. Nisu svi vitamini za dojilje.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Erdina vidi almageu to su meni preporucili kao dojilji.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Hvala cure na pozitivnim porukama. 🤩 valjda mi je danas loš dan, kao da nisam položila cijeli tečaj za majčinstvo, recimo kuhanje 😁. A ova miška je za ručak GLUMILA plač. Gleda me, krene cvilit. Ja maknem zdjelicu, a ona se nasmije 😂
-
Kosa..... ispada užasno puno i to tek unazad mjesec dana. Operem je, riblja kost, sutradan rep i pundza. Ispada i kad je redovno cesljam i kad ne. Doslovno me strah da nece nista ostat. Iako vidim da raste dosta mlade kose, al uf. Doduse, mislila sam da je predaleko od trudnoce da bi bilo od toga pa sam pripisala post-covidu. Al svejedno.
A curka je otkrila moje naušnice (uvijek ih imam, male neke jer mi se rupice brzo zatvore iako sam ih bušila prije 25 godina) i sad mi počupa kosu i uho da dođe do njih. Skidam ih i stavljam svaki dan.
-
Na vježbama mi je rečeno da joj još ne dam da se diže na noge. Neka puže i nauči pravilno sjest na obje strane iz četveronožnog. Probam s njom par puta i već radi i na desno što nikako nije sama radila. Mustra! Stvarno ih je lako oblikovat dok su ovako malešni.
-
Popodnevno uspavljivanje - mislim da nisam napisala - trenutni hitovi su Piši mi (Drugi način) i Lady in black (Uriah Heep). Jedine dvije kojih sam se jedan dan sjetila da znam cijeeeli tekst. I pali svaki put. Ne mogu one Zvončiće više. I muž je nekidan ide uspavat i kažem mu da joj to pjevuši, a on neće. Pustio joj na youtube Metaklapu koja izvodi Iron Maiden. Mhm. Ništa! Ja je uzmem, počnem pjevat svoje i zaspenu sekund 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Aha, oči.
Smeđe. Nisu se još skroz izbistrile, al bit će najvjerojatnije na tatu, jednobojne smeđe, čokoladne.
Ja imam smeđe unutra, zeleno vani. Mislim da ameri to zovu "hazel".
3 MPO postupka
💜 01/22.
Moj ima devet mjeseci i isto smo redovito u raspravi jel ima smedje il zelene oci.. bas je ono neki mix, vidit cemo valjda s godinu konacno sta ce ispast😀
Kosa mi ispada i dalje al je stalno vezana da me on ne poteze pa nez jel to hormona il vezivanja takva.
Sto se novosti tice mom izlazi sesti zub i to gornja jedinica, poceo je normalno puzat i cesce brbljat govorit ba ba ma ma slogove. Takodjer je u tri dana svlado stajanje na nogama, jedino ovo sjedenje mu nije napeto naucit, al i tu svakim danom napreduje pa iscekujem i to za koji dan.
Progonimo ga sa zlicom i kasicama, slabo jede ovih dana, nadam se da je od zubi.
Jel ko poceo oblacit duge rukavcice bebama, moj je jos u kratkima, do jucer se i kupao u moru al valja pripremit tu jesensku obleku.
Mateo 30.11.21
E pa da. Ja stalno mami govorim da joj ne da da stoji al ponosna baka odusevljena pa naravno da su u dosluhu protiv mene. Vec me pola kvarta tu kod njih pitalo kad cu joj kupiti hodalicu🤦♀️ I svasta joj da da lizne, proba..
Kak se vjezba s njima da sjednu iz cetveronoznog?
Isuse kad smo kod pjevanja (nema veze sa uspavljivanjem) ja sam ju danas drzala i kao ‘cagala’ i paralelno izvodila nesto ko beatbox. E mala se toliko glasno smijala da je baka izasla iz kuce misleci da mala place. Ako me netko vidio i cuo jao meni😂😂😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
E da, jel se vasi onak divljacki ljuljaju na sve cetiri? Moja ko ludjakinja…umiremo od smijeha. Ako je na podu onda na sve cetiri na koljenima, a ako je jastuk ispred nje onda ustane na straznje noge i ko u nekom plenku isto naprijed nazad🤦♀️
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji