Jutro drage mame, kako ste mi?
Dijana bravo za napredak bebice.
Dea, bas mi je zao za dermatitis. Nadam se da ce mu ubrzo proci.
Frau, i nama je znala biti zelena stolica u pocetku, kao sto veliš kao da se trave najela
Jutros sam joj primjetila bijel jezik, kao naslage mlijeka. Mozemo li to čime očistiti ili je potrebno kod pedice da odemo? Takodjer, jutros kada mi je dojila čudno je jela, stalno je klepetala. Kako god namjestim opet isto.
Cure, nas je sinoc opet grcilo 😣 nekih 3 sata. E sad ima li to veze sa hranom? Kakica je zelena, al toliko zelena kao da se trave najela. Samo u tom periodu kad ima strasne grceve. Kaka po 6 x dnevno, inace je zuto smede. Ne znam koja hrana moze biti. Prekjucer prijepodne sam pojela hamburger, jel moguce da joj je to nastetilo? Jucer sam rucala skusu, blitvu i krumpir. Moguce je da je cesnjak iz salate, ali njega sam pojela toliko malo da mi zeludac ne izreagira. Inace imam slab zeludac pa pazim na sve namirnice koje unosim… koliko treba vremena da hrana ude u majcino mlijeko i zasmeta bebi kod dojenja? Ne znam gdje bi nasla tu informaciju….
Kakica je zelena zbog zraka, a ocito ju je to i smetalo pa se grcila. Jel podrigne nakon obroka? Ako hlapljivo i brzo jede, probaj ju preduhitrit i dat dojiti prije nego bude bas jako gladna, jer onda hvataju svakako, najcesce krivo pa se nagutaju zraka. Ili ju probaj dignut da podrigne usred dojenja pa neka nastavi dalje sisati.
Za hranu koju mi pojedemo treba u prosjeku oko 4h da se razgradi, ali to ovisi o metabolizmu osobe..
Dea, malena ima takvu stolicu od pocetka i to samo popodne. Jucer je bila izrazito zelena i vise se mucila nego prijasnjih dana. Pocela je brze jesti od kad koristi dudu. Ali svaki obrok jede brze. Nebi rekla da je halapljiva, moram ju budit da pojede do kraja i cesto izbaci cicu nakon 15 min i stisne usta.
Stavim ju na rame da podrigne, ali rijetko to i napravi. Preko dana se malo muci kod stolice, nije pravilo i sve prestane kad se pokaka.
Ne znam s cime bi povezala te grceve u popodnevnim satima i zelenu stolicu. Danas cu uvesti biogaiu. Nadam se da ce pomoci.
Ako nam treba cca 4 h za razgradnju hrane, onda vjerojatno nije od onog hamburgera koji sam pojela dan prije u prijepodnevnim satima. Moj metablizam je uvijek bio ok. Ne prebrz ali ne i spor.
url=https://lilypie.com]
Mela, mozda je soor. Provjeri na netu. Mislim da za to trebas pedijatra.
Frau, ne moras se mucit i povezivat to sa icime.. Grcevi su normalna stvar i proci ce kad crijeva sazriju. Kod nekuh je to vise, kod nekih manje izrazeno. Zelena stolica je od zraka, ili u crijevima ili u peleni.
Mela, mozes gazicu kakvom se cisti pupak npr namocit u prokuhanu vodu, namotat oko prsta i proci po jeziku. Ako ode znaci da je mlijeka ostalo na jeziku, ako ne ide onda su vjerojatno gljivice. Za to pedijatar daje kremu na recepti onda mazes i bebu i sebi bradavice..
Evo uspjela sam joj očistiti. Sada cu vidjeti hoce li se vratiti, ako bude Morat cemo pedici. Svaki dan nam je nesto novoga
Moja malena uvijek ima bijelo malo na jeziku, nekad vise, nekad manje. I kad smo isli kod pedijatrice na pregled, gledala joj je i grlo, pa vjerujem da je i to vidjela i nije mi nista rekla, pa sad nznm. A ne cistim joj. Mora joj stalno to cistiti ili? Hmm.
Jojj zene kako ova moja misica samo uziva u gymu,a inace prica ko navijena, smije se, a jako je glasna , na mamu hahhahah I da, jako je uvredljiva .Nedaj boze da je uzmem u ruke, odmah pocne plakati, stalno zeli sama lezati i igrati se, gugutati, ali kad bi se nosila, e onda bas mora biti na rukama,ne smijem j spustiti ni pod razno hahahhha
I svaki dan se cudim kako tako mala vec sve dirigira hahahhaha
Pozdrav svima. Moja beba ima 11 dana. Dojim je I sve super. Nego ne podrigne mi uvijek. Ali zato puni pelene I prducka.. jeli to ok? Tapsam je po 10min ali do podriga tesko.
Pozdrav svima. Moja beba ima 11 dana. Dojim je I sve super. Nego ne podrigne mi uvijek. Ali zato puni pelene I prducka.. jeli to ok? Tapsam je po 10min ali do podriga tesko.
Bok. Beba ne mora uvijek podrignuti. Ja svog malog dignem samo ako je nemiran nakon podoja.. Samo neka papa i puni pelene.
Dea, zao mi je da se maleni muci s tim dermatitisom 😐 nazalost ne znam nista sta bi moglo pomici... svakako nam javi u ponedjeljak sta je bilo kod dermatokoga.
Dazi, mala mustra!!! Meni se cini da ova m9ja zna sta hoce a nema jos 3 tjedna 😂😂😂😂
Kad je mogu pocet stavljat na trbuh? Imate kakve prijedloge?
Sortiraj odgovore
Najstariji