Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    23. Ožujak 2018. 08:54

Moj mali nije htio dudu uopce, malo ju polizao i ispljunuo. Ali je poceo cuclat palac toliko da mu je pocrvenioi na korak je od otvorenih rana pa sam mu sad dala dudu. Doduse moram pazit na dudu jer pored nje uspije ugurat palac . Kupila sam aventove, za sad ih zeli. 
    Cura isto nije zeljela dudu, dizala joj je zeludac, tako da sam kod nje odustala od njih..

-Tea-
    23. Ožujak 2018. 10:24

Cure drage, ako nekom treba savjet kako potjerati goste(citaj:babe koje dodju vidjet dijete pa se nađu pozvane da ispituju i komentiraju sve oko djeteta), ja sam to upravo uspjela sa 2 recenice…
    Bila tetka od dragog sa kceri koja nema djece jer:"Prco se trebas udati,pa roditi (islo direktno meni), treba knjige procitati jer inace neznas kako postupati u trudnoci i kad rodis. Zasto ne dojis??!To je jedina dobra hrana za dijete. Mali ti hoda po pločicama u carapama??? Dobit ce upalu pluca!!! Peres robu od bebe zajedno sa svojom?? A ne mislis da bakterije sa tvoje robe prelaze na bebinu? I 2 praska moras imat za bebu. Jedan za bijelu a jedan zamsarenu robicu)..."
    E, tu sam pukla, ali mirnim glasom doalovno rekla da je to dijete ispalo iz moje pi*** i da mozemo i podijeliti bakterije u masini koja ionako pere na 90° pa te bakterije pobije. A sta se tice starijeg-koji je isto tako ispao iz moje pi***, koji do 11 mjeseci zivota nije imao ni temperaturu,  mislim da znam najbolje kako i sta mu pase. 
    Gospođe su zakljucile da je vec kasno i da trebaju otići nekud… Mislim da nece dolaziti uskoro...

url=https://lilypie.com]

Mela
    23. Ožujak 2018. 11:52

Frau, eto te ko moja mama  jos za to nadjes vremena.. Svaki slobodan trenutak treba iskoristiti. 
    Tea, ma najpametnije si odbrusila. Ja sam se u pocetku zamarala sto kazu i kako kazu, cak sam vam i pisala, ali sada vidim da je najbolje tako, postaviti se i reci svoje. Vec sam to uradila i nije im pravo, ali bas me boli briga. Ni ja se ne bi nikome miješala i komentirala. Svak ima pravo da odlučuje sto ce i kako ce. 

23. Ožujak 2018. 12:56

Teaaa hahahhahahahhahahahahaha prejaka si. 
    Mela nase cure paze na liniju ocito. Hehehe

dea32
    23. Ožujak 2018. 13:52

Tea 👍👌

• Mirjanos
    23. Ožujak 2018. 14:39

Tea bravo! 
    Ja nikada nisam znala odbrusiti ljudima, poslije mi bude zao... mene svako upila bez problema 😂😂

Mela
    23. Ožujak 2018. 14:45

Dazi, očito su odlučile da se čuvaju 

Mela
    23. Ožujak 2018. 14:48

Mirjanos, takva sam i ja bila. Toliko mi poslije bude zao da se svaki put pitam pa sto mi je trebalo to da kazem, I sama sebe preispitujem jel to trebalo da kazem. Sada kada je ona dosla definitivno mijenjam ploču, jer ne mogu se jos pored nje sekirati drugim mišljenjima i komentarima. 

ina90
    23. Ožujak 2018. 16:15

Joj cure blago vam se moja nezeli ni vidit dudu probala sa Aventovim kao sa slike pa me napali kao to je njoj veliko,pa kupila dr.browns ni cut,pa kupila mam dudu nju je uspila cak dva puta stavit u usta😂😂😂ali zato saku ne vadi iz usta to nije palac neko cijela šaka nekad i obje😂😂😂

• Aymee
    23. Ožujak 2018. 16:52

Tea0801

Cure drage, ako nekom treba savjet kako potjerati goste(citaj:babe koje dodju vidjet dijete pa se nađu pozvane da ispituju i komentiraju sve oko djeteta), ja sam to upravo uspjela sa 2 recenice…
    Bila tetka od dragog sa kceri koja nema djece jer:"Prco se trebas udati,pa roditi (islo direktno meni), treba knjige procitati jer inace neznas kako postupati u trudnoci i kad rodis. Zasto ne dojis??!To je jedina dobra hrana za dijete. Mali ti hoda po pločicama u carapama??? Dobit ce upalu pluca!!! Peres robu od bebe zajedno sa svojom?? A ne mislis da bakterije sa tvoje robe prelaze na bebinu? I 2 praska moras imat za bebu. Jedan za bijelu a jedan zamsarenu robicu)…"
    E, tu sam pukla, ali mirnim glasom doalovno rekla da je to dijete ispalo iz moje pi*** i da mozemo i podijeliti bakterije u masini koja ionako pere na 90° pa te bakterije pobije. A sta se tice starijeg-koji je isto tako ispao iz moje pi***, koji do 11 mjeseci zivota nije imao ni temperaturu, mislim da znam najbolje kako i sta mu pase.
    Gospođe su zakljucile da je vec kasno i da trebaju otići nekud… Mislim da nece dolaziti uskoro…

Tea, tako treba! Ja sam kad se mali rodio tako sveki odbrusila jer ga je stalno umotavala a mali je vristao. Pa ga uzmem, skinem i smiri se. Jebte svi dezurni dusebriznici.. nek se teraju.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.