Moja mama je vec dobila opomenu pred izbacivanje 😁 i moram priznat da se skulirala 😉
Nitko jos nije bio u posjeti osim baka i deda. A za sve ostale imam spremno protupitanje Zasto mislite da je u redu da dajete svoja misljenja ako vas nitko to nije trazio? 😁 nije skroz bezobrazno a ljudi ostaju bez rijeci 😂😂😂😂
U svakom slucaju se slazem da se postavimo i da izbjegnemo svaki suvisan stres 😀 ionako smo sad u novoj situaciji i svaki dan mozemo ocekivat novu nepoznatu situaciju.
url=https://lilypie.com]
Joj cure blago vam se moja nezeli ni vidit dudu probala sa Aventovim kao sa slike pa me napali kao to je njoj veliko,pa kupila dr.browns ni cut,pa kupila mam dudu nju je uspila cak dva puta stavit u usta😂😂😂ali zato saku ne vadi iz usta to nije palac neko cijela šaka nekad i obje😂😂😂
Nemoj slusati druge. Te dude su ti jwdine koje sam ja bila nasla od 0 do 3 i moja malena je imala 15 dana kad je uzivala u njoj .Nije velika duda, vjeruj mi. A ta duda bebu najvise podsjeca na cicu, i nw zalijepi se, tj.nw dodje skroz do koze, pa da joj zacepi nosic ili slicno
Joj cure blago vam se moja nezeli ni vidit dudu probala sa Aventovim kao sa slike pa me napali kao to je njoj veliko,pa kupila dr.browns ni cut,pa kupila mam dudu nju je uspila cak dva puta stavit u usta😂😂😂ali zato saku ne vadi iz usta to nije palac neko cijela šaka nekad i obje😂😂😂
Nemoj slusati druge. Te dude su ti jwdine koje sam ja bila nasla od 0 do 3 i moja malena je imala 15 dana kad je uzivala u njoj .Nije velika duda, vjeruj mi. A ta duda bebu najvise podsjeca na cicu, i nw zalijepi se, tj.nw dodje skroz do koze, pa da joj zacepi nosic ili slicno
A kad je njima malima sve veliko, hahahaha.. Ina, slazem se s Dazi, ako ti maloj te dude odgovaraju, daj joj. Briga te sto drobe. Kako je Frau napisala, zasto itko daje misljenje ako ga nije nitko trazio..
Aymee
Ina, mi isto imamo te aventove dudice, nisu tako velike kao sto izgledaju i, kao sto Dazi kaze, ne zacepljuju nosic. Meni se svidjaju jer su mekane. Imali smo i nukove, ali odletjele su ravno u smece kad joj je jedna napravila ranicu iznad usne. Curka je bjesomucno vukla dudicu i od onog plasticnog dijela ostao je trag, a na jednom mjestu i ranica.
Ma nisam ih slušala samo bi im rekla da ih onda nebi napravili za bebe od 0-3 mjeseca ali ona jednostavno ne želi dudu evo tri mjeseca pokušajem ali ne ide,ali nekad bi stvarno pomogla pogotovo sad sve trpa u usta osim dude😊
Evo da se javim i ja malo.. nama je danas tocno 2 mjeseca. Kad vas citam bude mi tako zao kad cujem s cime ste se sve mucile i mogu samo reci SVAKA CAST MAME, nista nam nije tesko, samo nek su nase bebice dobro! ♡
Moj David je roden sa 3520g, danas ima 6000g, patronazna kaze da jako dobro napreduje s obzirom da je iskljucivo dojena beba jer one sporije dobivaju na kilazi.. S grcicima smo imali problem samo jednu noc, sto je jakojako dobro, kad citam vas vidim koliki smo sretnici zapravo! Dudicu maleni ne zeli, ne zelim ni ja forsirati, umirujem ga pomocu umirujucih zvukova za bebe na youtube-u..
Tea, dobro si im odbrusila!!!! I meni od prvoga dana dizu tlak i mama i svekrva i svi ostali koji uvijek misle da znaju sto je bolje za moje dijete od mene! Znaci doslovno su me ubijedili kako moje dijete ima grceve, a ja znam da nema! Okej, bude malo naduto i pupa ga zna muciti, ali cim se isprdi ili ukaki njega to prode, ili ga jednostavno stavim u drukciji polozaj, upalim njegove umirujuce zvukove, itd.. koliko znam, bebe kad muce grcevi ama bas nista ne smiruje, jel? To se dogadalo tu jednu noc, jedini put kad ga nisam mogla umiriti.. ali ne, najbolje raditi dramu iz nicega...
Cure, nas je sinoc opet grcilo 😣 nekih 3 sata. E sad ima li to veze sa hranom? Kakica je zelena, al toliko zelena kao da se trave najela. Samo u tom periodu kad ima strasne grceve. Kaka po 6 x dnevno, inace je zuto smede. Ne znam koja hrana moze biti. Prekjucer prijepodne sam pojela hamburger, jel moguce da joj je to nastetilo? Jucer sam rucala skusu, blitvu i krumpir. Moguce je da je cesnjak iz salate, ali njega sam pojela toliko malo da mi zeludac ne izreagira. Inace imam slab zeludac pa pazim na sve namirnice koje unosim... koliko treba vremena da hrana ude u majcino mlijeko i zasmeta bebi kod dojenja? Ne znam gdje bi nasla tu informaciju....
url=https://lilypie.com]
Cure, nas je sinoc opet grcilo 😣 nekih 3 sata. E sad ima li to veze sa hranom? Kakica je zelena, al toliko zelena kao da se trave najela. Samo u tom periodu kad ima strasne grceve. Kaka po 6 x dnevno, inace je zuto smede. Ne znam koja hrana moze biti. Prekjucer prijepodne sam pojela hamburger, jel moguce da joj je to nastetilo? Jucer sam rucala skusu, blitvu i krumpir. Moguce je da je cesnjak iz salate, ali njega sam pojela toliko malo da mi zeludac ne izreagira. Inace imam slab zeludac pa pazim na sve namirnice koje unosim… koliko treba vremena da hrana ude u majcino mlijeko i zasmeta bebi kod dojenja? Ne znam gdje bi nasla tu informaciju….
Kakica je zelena zbog zraka, a ocito ju je to i smetalo pa se grcila. Jel podrigne nakon obroka? Ako hlapljivo i brzo jede, probaj ju preduhitrit i dat dojiti prije nego bude bas jako gladna, jer onda hvataju svakako, najcesce krivo pa se nagutaju zraka. Ili ju probaj dignut da podrigne usred dojenja pa neka nastavi dalje sisati.
Za hranu koju mi pojedemo treba u prosjeku oko 4h da se razgradi, ali to ovisi o metabolizmu osobe..
Dijana, super za napredak. To uopce nije malo, u prosjeku 1,5 kg mjesecno. To je i vise nego odlicno!
Moj je, za usporedbu, roden sa 4240g i sa 3 mj je imao 6100g..
Ina, moja cura uopce nije htjela dudu i zapravo mi je super bilo jer nije bilo ni odvikavanja od nje i sl..
Malome je dermatitis uzasan, ogulila mu se koza na 2 mjesta i sad tu vlazi stalno. I iako mu pod glavu stavljam tetra pelene, bojim se da ne pokupi neku infekciju. U pon idemo kod dermatologa na pregled. Ja sam izbacila mlijeko i jaja iz svoje prehrane, vidjet cu sto ce nam dermatologica reci..
Neo i Pixii su izasle iz grupe? Dugo se nisu javile
Sortiraj odgovore
Najstariji