Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    25. Ožujak 2018. 21:15

Aymee

Frau, ja ne bi ispirala kamilicom ni u ludilu. Dea ti je dobro napisala da obvezno posjetis pedijatricu i ne mazes nicim na svoju ruku. Peri ju obicnom vodom.. Ne bih se ja igrala sa kremama.

Sto se glavice tice, moj mali ju je dizao skoro od rodjenja kad bi nanao na tatinim prsima. Sad kad se nori

Nosimo i ne drzim mu je vise, osim kad ga hranim jer mu tada pada ko luda. 

Aymee

• Aymee
    25. Ožujak 2018. 21:20

Iskreno, meni je zao sto sam maloga na bok samo stavljala. Ali kako puno blucka, nisam imala neki izbor. Ja sam spavala na trbuhu i to je tad bilo normalno i preporucalo se. Sad ga stavim na trbuscic ali dize glavicu i vjerujem da se tako jos ne zna opustiti niti spavati.. Drzi ju stalno dignutu.. A danas se dva puta okrenuo s trbuha na ledja i svaki put se slatko nasmijao nakon toga.. 

Njemu su i dalje najdraze igracke ljudski glasovi.. 

Aymee

dea32
    25. Ožujak 2018. 21:27

Frau, ono sto bih ja prije preporucila je lagana otopina hipermangana za pranje guze umjesto kamilice (koji je antiseptik i smanjuje crvenilo i iritaciju). Ali svakako prije nazvati barem pedijatricu i provjeriti s njom da li moze jer je mala beba. Ali trazi kontakt sa dr. Iako bi ja radije da ona to vidi, jer 10 dana je stvarno puno, pogotovo jer se pogorsava..

dea32
    25. Ožujak 2018. 21:34

Aymee, moj mali se tek neki dan zaigrao sa igrackom dok je bio u viperu..

• Aymee
    25. Ožujak 2018. 22:03

dea32

Mog odusevljava, uz ljude, jos jedna stvar.. OGLEDALO.. dakle, 20 min se gleda i cudi sam sebi, smije.. narcis mali.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    26. Ožujak 2018. 08:30

Cure, namazala sam jucer sa plimycolom i vec je malo bolje. Jutros sam kontaktirala pedijatra i veli da mazem plimycolom 😁 tako da s time nastavljam!!! 

url=https://lilypie.com]

dea32
    26. Ožujak 2018. 08:34

Aymee

dea32

Mog odusevljava, uz ljude, jos jedna stvar.. OGLEDALO.. dakle, 20 min se gleda i cudi sam sebi, smije.. narcis mali..

Sad bi babe rekle da dijete ne smije pred ogledalo jer nece pricat nikad.. 
    Moj se svima smije, obozava kad mu se prica, tad se samo smije. Seku prati po cijelom stanu pogledom, bas ju voli, jos kad mu pocne pjevat. Ogledalo mu nije zanimljivo.

dea32
    26. Ožujak 2018. 08:52

Frau_Mund6

Cure, namazala sam jucer sa plimycolom i vec je malo bolje. Jutros sam kontaktirala pedijatra i veli da mazem plimycolom 😁 tako da s time nastavljam!!!

Super da ide na bolje

Mela
    26. Ožujak 2018. 10:10

Jutro drage mame, nadam se da ste dobro. 
    Frau, bitno je da ide na bolje. 
    Dea, sto si me nasmijala za ogledalo. Babe ipak najbolje znaju, neka nama naših baka 
    Evo jutros je ponovo bijeli jezik, tako da moramo na pregled. 

• Aymee
    26. Ožujak 2018. 10:31

dea32

Aymee

dea32

Sad bi babe rekle da dijete ne smije pred ogledalo jer nece pricat nikad..
    Moj se svima smije, obozava kad mu se prica, tad se samo smije. Seku prati po cijelom stanu pogledom, bas ju voli, jos kad mu pocne pjevat. Ogledalo mu nije zanimljivo.

Ma babe bi svasta rekle, hahahaha.. narcis pred ogledalom prica sam sa sobom i to ga bas veseli.. 

A nocas od 2.30 do 4 se budio na mazenje.. 😭 spavao je samo ako mu ja drzim dudu u ustima i ruku na njemu, 😭😭😭😭

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.