Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    22. Ožujak 2018. 14:59

Drage moje, jel vasi kikaci sisaju palac? Moj mali ga zvace vec mj dana, stalno se nadam kako ce ga proc (kod cure je ta faza trajala 2 tjedna samo).. Sad je na prisilnom privikavanju na dudu jer su palci katastrofa..

22. Ožujak 2018. 15:42

Dea moja jos ne sise palac, ali stalno gura rukice u usta, i onda ono ispusti zvuk kao da ce povratiti, koliko ih gurnw hhahha i obavezno sve lize, svako toliko sebe lizne pp rukicama ili ako je netko drzi obavezno lize .Sinoc je muz drzao i ona bi nagnula glavu, liznula ga i vratila se i tako par puta. Preslatka je heheheh

• Aymee
    22. Ožujak 2018. 17:07

Dazi, zao mi je zbog traume ali makar ste iskljucili alergiju sto je super. Vjerujem da si ti sad mirnija. 

Mirjanos, nama se tjemenica pojavi, pa namazem uljem i nakon pola sata prodjem mokrim rucnikom pa suhim pa iscesljam. Pa za par dana opet.. 🤔 vraca mu se.. šmrc

Dea, moj0

Aymee

• Aymee
    22. Ožujak 2018. 17:09

Dea, moj prdac lize ruku i tu i tamo uvali palac. Pa mu ga vadimo pa vristi. Dam dudu, baci.. pa opet dudu, pa baci. 5, 6 puta i prihvati. Ali ne skuzim uvijek odmah da je ruku uvalio.. blento.. 

Aymee

• Mirjanos
    22. Ožujak 2018. 17:25

dea32

Drage moje, jel vasi kikaci sisaju palac? Moj mali ga zvace vec mj dana, stalno se nadam kako ce ga proc (kod cure je ta faza trajala 2 tjedna samo).. Sad je na prisilnom privikavanju na dudu jer su palci katastrofa..

Vidjela sam kod jedne curke ovu dudu i kaze da je pdezadovoljna... a.mislim i da je to ta duda u kolu stavis vodu i zaledis...pa to cucla kada izbbiju zubici...

• Mirjanos
    22. Ožujak 2018. 17:27

Tjemenicu sam namazala bademovim.. sada kada se probudi cu iscesljati i obrisati mokrom tetrom pa suhom... 
    A navecer cu je kupati pa mustelom... 

22. Ožujak 2018. 17:51

Mi imamo tu dudu. Aventove dvije dodju u paketu isuper su. Ali trenutno voli tommee tippee. 
    Ja je pustim da uziva jer je to supersto stavlja rukice u usta,bilo bi zabrinjavajuce da ne stavlja. :))))

22. Ožujak 2018. 17:52

I da,je. U nju se moze staviti vofai zalediti pa šomaze kad krenu zubici

-Tea-
    22. Ožujak 2018. 18:37

Frau_Mund6

Dazi, jako mi je drago da ste iskljucili alergiju 😄 sve ostalo je prolazno, malo cete se namucit na pocetku ali ce nestati 😉
    Tea, woooow 200!!! Svaka cast, to mora biti odlicna organizacija 😁 nadam se da od toga i zivis!!! Nemam bas nista protiv zivotinja! Mi imamo maltezericu doma 😉 vise je kao oni zecevi koje su cure spominjale 😂😂😂😂😂
    Mislim da se djeca uce odgovornosti, brizi za slabije, prijateljstvu… ne vidim nista lose u tome. A i kad vidim nekog tko ne voli zivotinje taj mi odmah padne u ocima…

Ma kakva zarada… nis od toga. Proda se par papiga godisnje…Ostalo su uglavnom nekakve zamjene sa slicnim entuzijastima.

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    22. Ožujak 2018. 20:40

Tea, znaci imas uzgoj papiga? Gdje ih drzis? Moras im i toplinu osigurati? Zvuci zanimljvo 😊 steta da se nemoze zivjeti od toga...
    Mirjanos, gdje se mogu nabavit te dude? 
    Mi smo isto krenuli sa dudom i navukla se u 2 dana... ojacala je celjust s tim pa sad brze povuce sve iz cice. To mi pogotovo pase za ovu lijevu, sad je napokon moze povuci kako treba 😉

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.