Drage moje, jel vasi kikaci sisaju palac? Moj mali ga zvace vec mj dana, stalno se nadam kako ce ga proc (kod cure je ta faza trajala 2 tjedna samo).. Sad je na prisilnom privikavanju na dudu jer su palci katastrofa..
Dea moja jos ne sise palac, ali stalno gura rukice u usta, i onda ono ispusti zvuk kao da ce povratiti, koliko ih gurnw hhahha i obavezno sve lize, svako toliko sebe lizne pp rukicama ili ako je netko drzi obavezno lize .Sinoc je muz drzao i ona bi nagnula glavu, liznula ga i vratila se i tako par puta. Preslatka je heheheh
Dazi, zao mi je zbog traume ali makar ste iskljucili alergiju sto je super. Vjerujem da si ti sad mirnija.
Mirjanos, nama se tjemenica pojavi, pa namazem uljem i nakon pola sata prodjem mokrim rucnikom pa suhim pa iscesljam. Pa za par dana opet.. 🤔 vraca mu se.. šmrc
Dea, moj0
Aymee
Dea, moj prdac lize ruku i tu i tamo uvali palac. Pa mu ga vadimo pa vristi. Dam dudu, baci.. pa opet dudu, pa baci. 5, 6 puta i prihvati. Ali ne skuzim uvijek odmah da je ruku uvalio.. blento..
Aymee
Drage moje, jel vasi kikaci sisaju palac? Moj mali ga zvace vec mj dana, stalno se nadam kako ce ga proc (kod cure je ta faza trajala 2 tjedna samo).. Sad je na prisilnom privikavanju na dudu jer su palci katastrofa..
Vidjela sam kod jedne curke ovu dudu i kaze da je pdezadovoljna... a.mislim i da je to ta duda u kolu stavis vodu i zaledis...pa to cucla kada izbbiju zubici...
Tjemenicu sam namazala bademovim.. sada kada se probudi cu iscesljati i obrisati mokrom tetrom pa suhom...
A navecer cu je kupati pa mustelom...
Mi imamo tu dudu. Aventove dvije dodju u paketu isuper su. Ali trenutno voli tommee tippee.
Ja je pustim da uziva jer je to supersto stavlja rukice u usta,bilo bi zabrinjavajuce da ne stavlja. :))))
I da,je. U nju se moze staviti vofai zalediti pa šomaze kad krenu zubici
Dazi, jako mi je drago da ste iskljucili alergiju 😄 sve ostalo je prolazno, malo cete se namucit na pocetku ali ce nestati 😉
Tea, woooow 200!!! Svaka cast, to mora biti odlicna organizacija 😁 nadam se da od toga i zivis!!! Nemam bas nista protiv zivotinja! Mi imamo maltezericu doma 😉 vise je kao oni zecevi koje su cure spominjale 😂😂😂😂😂
Mislim da se djeca uce odgovornosti, brizi za slabije, prijateljstvu… ne vidim nista lose u tome. A i kad vidim nekog tko ne voli zivotinje taj mi odmah padne u ocima…
Ma kakva zarada… nis od toga. Proda se par papiga godisnje…Ostalo su uglavnom nekakve zamjene sa slicnim entuzijastima.
url=https://lilypie.com]
Tea, znaci imas uzgoj papiga? Gdje ih drzis? Moras im i toplinu osigurati? Zvuci zanimljvo 😊 steta da se nemoze zivjeti od toga...
Mirjanos, gdje se mogu nabavit te dude?
Mi smo isto krenuli sa dudom i navukla se u 2 dana... ojacala je celjust s tim pa sad brze povuce sve iz cice. To mi pogotovo pase za ovu lijevu, sad je napokon moze povuci kako treba 😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji