Jao kad vas citam, jedva cekam tu sljedecu fazu.. iako u ovoj sad uzivamo!!! Nekako mi malena prebrzo raste... najvise joj glava raste 😂😂😂😂 od one neuhranjene bebe sad smo dosli na 3680g, svaki dan dobije 60g 😁
url=https://lilypie.com]
Te babske price su mi strava, kako samo ogranicavamo djecu sa koje kakvim praznovjernim glupostima... samo nek se bebaci gledaju, mozda se zaljube u sebe!!! 😄
Joj cure pratim vas ali mi je mob stekao ovih dana, nisam se mogla ulogirati. Danas idemo na pregled a ako mu je uho proslo mozda ce ga cijepiti. Ima proljev svaki dan bar jednom...
Mame molim savjet: imamo problem s dojenjem, kad krene cicat povuce par puta pa ispljune i onda trazi da stavi u usta. Svakih 10sek.mu moram vracat bradavicu. Od pocetka je bio super, dojim u lezecem polozaju. Gladan je i zeli jesti. To nase natezanje zna trajati po sat vremena. Ocistim mu nosic prije. Sto bi moglo pomoci?
@Frau bitno da joj osip ide na bolje znaci da krema djeluje. Ja nikako nebi kamilicom prala jer isusuje kozu.
@Mela mozda je gljivica pa ce pedijatar prepisati nesto.
Mi smo dobili tekucinu u koju umocim stapic i lagano mu prodem po jeziku. U par dana je proslo.
Frau, super za curu da se izborila sa dojenjem i uvucenom bradavicom.. Ma za babske price sam iz fore rekla, uzasno su mi smjesne, ali kad cujem da se pojedinih netko i sad drzi, digne mi se kosa na glavi (hvala Bogu da je kratka)
Orangina, jesi probala dojiti u zatamnjenom prostoru, bez buke i sl? Meni ovo lici na skok-gladni su i krenu cicat pa pustaju cicu i 'svadaju se s njom', pa ju opet love i tako u krug. Sasvim je normalno to ponasanje (iako zna dovest do ludila 😁). Moze pomoci i dojenje hodajuci, ljuljanje na pilates lopti i sl.. U svakom slucaju je faza koja ce proc.
Mela, ako prolazi nakon ciscenja ne treba ic doktoru. Normalno je da im malo ostane mlijeka na jeziku. Sve dok se moze jednim potezom skinuti nisu gljivice. Tek ako se ne skidaju na ciscenje onda treba terapija.. Ali mozes se javit kod dr cisto da se konzultiras..
Evo nas od dermatologice. Kaze da prema izgledu krastica vec ima bakteriju na ranama na licu. Dala nam je kremu sa antibiotikom i kortikosteroidom da se jace ne upali i ugnoji. A za Klajcevu cem nam pedica dat uputnicu za obradu pa da naprave alergolosko testiranje.. Bas mi je jadan, kad si oguli sve sa lica bas ga boli i place, pogotovo kad ga umivam prije mazanja. Nadam se da ce ito proc i da se nece vratit u ovakvom obliku.
I konacno je prestao toliko palac gurat u usta i prihvatio dudu
Jucer se potrbuske poceo povlacit rukama naprijed da dode do igracke, bas sam se nasmijala tom njegovom pokusavanju, presmjesan je
Jeste cule za onu pricu da se nesmije djetetu prilaziti iz mraka? 😂
@Dea inace pokusavam ga uciti na razliku dan/noc pa preko dana je uvijek dnevno svjetlo i npr.tv upaljen u dnevnom, do sad mu nije smetalo ali nisam znala vise sta da radim, niti jede kako treba niti spava pa sam na tvoj savjet ugasila tv i bila tisina, njega sam uzela u ruke, sjela na loptu i tako je cicao. Sad je tek zaspao, probudio se u 10h. Hvala! 😘
Bas mi je zao tvog deckica, mora da je strasno. Nadam se da ce terapija pomoci! Jesu rekli od cega bi to moglo biti? Jeli tako od rodenja? Drzim fige da brzo i sto bezbolnije prode! Opa on se to vec priprema za puzanje hehe slatkis 😉
Orangina, ni bebina roba se ne smije preko noci ostaviti vani da se susi kao ni proljevati voda u kojoj se beba kupala navecer. Ne znam zasto ovo za vodu, a roba da se nebi mracne sile spustile na nju. Pogotovo ako beba nije krstena.
Drago mi je da je uspjelo bar na kratko. I mi imamo upaljen tv, naucili smo ga na buku jer ne mogu dozvolit da cura mora bit tiha cijeli dan. Ali po nekad im je sve ostalo zanimljivo osim cice iako su gladni..
Njemu od rodenja se pojavljuje crvenilo pa prode. Pa se pojavi ali nije jako pa se malo povuce i opet izbije. Zadnji put je izbilo bas jako ruzno, kao nikad do tad, kad je imao virozu, nestalo na terapiju i opet se pojavilo. Nitko ne moze rec zasto se pojavljuje. Kaze pedica da najcesce izbija zbog hrane-kravljeg mlijeka, jaja, brasna i sl.. A moze bit i nesto drugo. Zato cemo ic na testiranje pa cemo znat
Orangina, ni bebina roba se ne smije preko noci ostaviti vani da se susi kao ni proljevati voda u kojoj se beba kupala navecer. Ne znam zasto ovo za vodu, a roba da se nebi mracne sile spustile na nju. Pogotovo ako beba nije krstena.
Ajme, ovo jos nisam cula! Evo, pitala sam mamu dal je moju robicu susila po noci vani i kaze da je, redovno. I moju i sestrinu. A nisam krstena…a ni ona… Jbt, bas sam si silno mracna!!!!! (moram sestru pitat dal se isto tako osjeca!!)
Bok curke! Malo sam citala unazad da nadoknadim :)
Moja mala je stara 6tj. I pedica mi uopce nije rekla da ju stavljam na trbi
Uh da vjezba vrat... nisam ju niti jednom stavila... :) sada cu poceti. Pitala sam ju da li se trebaju raditi neke vjezbe...rekla je ne treba prije 2 mj.
Inace zbog SIDSa se ne preporuca spavanje na trbuscicu... ne bih je stavila spavati tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji