Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    22. Ožujak 2018. 10:44

Tea0801

Aymee

Tea0801

Drage cure, kakvo je vase misljenje o suzivotu djece i zivotinja?

Nemam nista protiv, dapace. Nauciti ce cijeniti sva ziva bica odmalena i odnositi se prema njima s postovanjem. Naravno, tada treba vise paziti na higijenu, ali sam za. Nekad su zivotinje bolji prijateljh nego ljudi. Izuzetak su naravno alergicari ali mislim da to nije tema.

Pitaš iz nekog posebnog razloga?

Pitam zato jer imamo jaaako puno zivotinja (ukupno vise od 200 komada) i svasta su mi pojedinci napricali… mada ja nevjerujem bas u sve sta cujem, a i sama sam odrasla uz zivotinje… a sve zivotinje su zdrave i redovno kontrolirane i cijepljenje.
    Mlađi sin pocinje hodati i vjerujem da ce ih htjeti uz mene gladiti i hraniti… Jer ih je obozavao gledati iz kolica. (a psi su redovno gurali glave u kolica i kontrolirali dali je sve ok. Pazili su na kolica da se nitko ne priblizi ako oni ne dozvole. Sad cuvaju svaki svoja kolica. Muzjak starijeg, a zenka mlađeg sina.)
    Pa neznamo dali smo samo mi ludi sto smo dozvolili psima da diraju malu bebu… Mislim, bit cemo ludi i dalje, ali me zanimaju tuđa mišljenja…

Gle, nekome lud, nekome normalan.. A bome svaka cast na tolikom broju ljubimaca..

Aymee

22. Ožujak 2018. 11:37

Zene znaci vadjenje krvi je bila trauma, za mene dozivotna, znaci strasno hahahha. Koji los pristup, nasilno uzmanje rukice, jak stisak i jadnica se uplasila i pocela plakati, i od svega toga krv je jedva isla, i to je trajalao i trajalo. Na kraju, nema dovoljno krvi za sve. Molim onda samo za kravljr mlijeko, kazu pokusat ce i da dodjem u 11. Vratim se u 11,uspjeli su, 500kn, nalaz u ruke i onda sreca najveca nije alergicna!!!!!!!!!!!!! Presretna sam. Tako da je onda intolerancija unpitanju, nadam se kratkorocna hihihi 
    Jer ona stvarno obicno am ne moze piti, sva se grci, ne zeli jesti, sva bude uzarena od osipa .ali dobro,bolje to nego alergija hihihihi
    A moja misica od 8 spava, koliko je jadna plakala, jedno hranjenje je bilo,ali u polusnu hehhe

22. Ožujak 2018. 11:38

Tea ljudi nek gledaju svoja posla i zivote. Bilo bi im bolje da djecu vise socijaliziraju i kultiviziraju, a zivotinje su najbolji prijatelji!! 
    Osobno, nikada u stanu, kuci ne zelim ni macku ni psa .psa imam,al je on vani, u svom dvoristu trci i uziva. Ali isto tako, postujem onoga tko ima zivotinju u kuci .

dea32
    22. Ožujak 2018. 12:06

Dazi, zao mi je zbog stresnog vadenja krvi. Ali mi je drago da nije u pitanju alergija..

• Mirjanos
    22. Ožujak 2018. 13:58

200 zivotinja? Prekrasno :)))) jeej

Ja sam uvijek imala zeceka... za zadnjeg sam se posebno vezala...jer je bio kao psic. Obozavao je mene i sestru. Okotio se kod nas i poznavao nas miris tako da je bio bas prava maza i beba. Kada bi cuo moj glas...prestajao je jesti i trci prema meni... onda je znao pustati zvukice kada bih ga mazila....mmm prekrasan je bio.

• Mirjanos
    22. Ožujak 2018. 13:59

Curke, malena je dobila tjemenicu. Narucila sam Mustelu za tjemenicu. Kakva su vasa iskustva?

22. Ožujak 2018. 14:28

A bas lijepo mirjanos hwhhw
    Moja malena je dobila, i ja sam je na pocetku kupanja, smocila kosicu, umasirala i ostavila dvije minute, onda sam isprala, taman kad smo i kupanje zavrsili, i onda sam joj kosicu osusila sa tetra pelenom pa sam stavila ulja i sa cesljicem iscesljala i sve je odmah otislo. :)
    I netko od vas je rekao da ima probiotik waya pa ako mi mozete reci koji? 

22. Ožujak 2018. 14:36

Evo vidjela sam sad na netu da imaju u biti te jedne jedine. :)) 
    Malena ne kaki i po dva,tri dana, pa sam uzela joj waya probiotik sada .

• Frau_Mund6
    22. Ožujak 2018. 14:40

Dazi, jako mi je drago da ste iskljucili alergiju 😄 sve ostalo je prolazno, malo cete se namucit na pocetku ali ce nestati 😉
    Tea, woooow 200!!! Svaka cast, to mora biti odlicna organizacija 😁 nadam se da od toga i zivis!!! Nemam bas nista protiv zivotinja! Mi imamo maltezericu doma 😉 vise je kao oni zecevi koje su cure spominjale 😂😂😂😂😂 
    Mislim da se djeca uce odgovornosti, brizi za slabije, prijateljstvu... ne vidim nista lose u tome. A i kad vidim nekog tko ne voli zivotinje taj mi odmah padne u ocima...

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    22. Ožujak 2018. 14:40

Mi smo nasu princezu danas prijavili 😍 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.