Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    21. Ožujak 2018. 12:19

Cure kako ste nam vi? 
    Dazi kako je bilo na promociji? 

21. Ožujak 2018. 13:21

Mela draga super je bilo .
    Na kraju sam u rijeci nasla vizazisticu, pa ssm stigla otici prije pocetka, taman u minutu sam sve stizla hahaha ali super je bilo. Lijepo je i sluzbeno drzati diplomu u rukama,u 7.mj sam obranila diplomski i evo ssd smo imali promociju. Lijep osjecaj!! 😍😍

• Aymee
    21. Ožujak 2018. 14:11

Cestitke Dazi! Tako je i meni bilo, srpanj obrana, ozujak dogodine obrana. Koji si ono faks bila? Kao da si mi pisala ali sam zaboravila.. 🤔

Aymee

-Tea-
    21. Ožujak 2018. 14:16

Cestitke Dazi!! :)
    Ja sam se na obrani skuhala (7 mj) a na promociji smrznula (12 mj).

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    21. Ožujak 2018. 14:16

Dazi, jeste li obavili sve pretrage s mrvom? 

Aymee

• Frau_Mund6
    21. Ožujak 2018. 14:49

Stvarno Dazi, cestitam!!  Sjecam se tog osjecaja kad napokon zavrsis faks i dobijes sluzbenu potvrdu 😄
    Sta je sa pretragama? 
    Orangina, bas mi je zao mrve, vec sam na ant 😐 samo da se rijesi upale sto prije.. 

21. Ožujak 2018. 15:05

Hvala vam zene 😁😁😁😁
    Eto svw smo obranile u 7.mj heheheh
    A zavrsila sam pravni, 5 godina mi je proletilo bome u trenu. Ko da sam jucer bils na upisima. Ahh boze. Tako ce i nase mrvice u skolu krenuti,necemo se ni okrenuti ahh 😊😊
    Pretrage,hmm .sutra idemo u pulu vaditi krv,jer ovdjene vade tako malenoj bebi. I iskreno mene je strah jako,da ce jako boljeti i da ce puno plakati 🙁

-Tea-
    21. Ožujak 2018. 15:47

Dazi

Hvala vam zene 😁😁😁😁
    Eto svw smo obranile u 7.mj heheheh
    A zavrsila sam pravni, 5 godina mi je proletilo bome u trenu. Ko da sam jucer bils na upisima. Ahh boze. Tako ce i nase mrvice u skolu krenuti,necemo se ni okrenuti ahh 😊😊
    Pretrage,hmm .sutra idemo u pulu vaditi krv,jer ovdjene vade tako malenoj bebi. I iskreno mene je strah jako,da ce jako boljeti i da ce puno plakati 🙁

Dazi, malima vade iz prstica i nije nista strasno. Bila sam ja s prvim malim i nije ni skuzio da ga je ubola…

21. Ožujak 2018. 16:00

Tea mene strah jer su mi ovdje u laboratoriju rekle da vade iz vene i to cijelu epruvetu pa one zato to ne vad etako maloj djeci, jedino kantrida ili pula

• Aymee
    21. Ožujak 2018. 16:08

Dazi

Tea mene strah jer su mi ovdje u laboratoriju rekle da vade iz vene i to cijelu epruvetu pa one zato to ne vad etako maloj djeci, jedino kantrida ili pula

Ma zato su te i poslale u Pulu. Uvijek mozes nazvati Pulu i Kantridu i pitati kako vade krv. Mrva je hrabra cura i sve ce biti super. Gledaj s pozitivne strane, bit cete obje na miru i znat ces sto je. Javi kako proslo. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.