Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    20. Ožujak 2018. 13:38

Mela, 150g u par dana je odlicno! I super za podoje. Ja sam kavu pila i u toku trudnoce, al jednu dnevno, bas kad bi mi odgovarala popodne onda bi je i popodne popila.. Tako da se valjda navikao na tu jednu pa mu druga smeta 

Mela
    20. Ožujak 2018. 13:40

Definitivno je fulala. Takodjer poslušala sam Deu i dajem joj na svako kme i povećali smo broj podoja. 
    Dea veliko hvala na svim postovima i ohrbrenju da ne uključimo AD. 
    Frau kako ste nam vi?  Druge mame kako ste vi i vaše bebice? 

• Mirjanos
    20. Ožujak 2018. 13:59

Da, tu sam vas nasla :))) hahah nisam znala da ste promijenile grupu! i sada sam hepi:)))))
    jer nemam bas frendica s bebama koje su slicno stare kao moja mala.

pokušala sam nadoknaditi propusteno:)ali nisam naravno sve citala....
    Dazi zao mi je koliko si se namucila, 
    Orangina kako si skuzila da je uho u pitanju? 
    Frau ti si meni smijeh:) totalno si cool na sve:). 
    Dea, ti si izvor informacija, knjiga nase grupe:)))

Moja curka je dobro napredovala, +780g od otpusne tezine na prvoj kontroli s mjesec dana i +4 cm.
     Jucer mi je bilo jako tesko jer je puno bljucala prije podne, a navecer su je mucili grcici i nije bas dobro jela... bila je na dojci 3 min, pa 4 min u periodu od 4 sata, a onda je 5 h spavala.kada se zbroji sve zajedno od 7h navecer do 4 ujutro jela je samo 7minuta u 2 navrata (ja sam prespavala jer do sada uvijek me budila svakih 2,5 ili 3h). jakooooo sam se prepala, ali onda je uredno jela 10min, i nakon 3 h je jela 15 min. i nije puno bljucala
    ne znam da li je skok u razvoju ali jucer je usla u 6ti tjedan...moze biti i to.

U tom strahu svako malo sam joj mjerila temperaturu (preko cela samo okvirno) i to je bilo ok.

• Aymee
    20. Ožujak 2018. 14:01

Bravo Mela za bljucku, neka samo papa. 

Dea, svaka ti cast na svim porukama ohrabrenja ali i "ribanja" mama dojilja.. 🤗

Mirjanos, da, da tu smo, hehehehe

Orangina, znam kako je, imamo i mi takvih dana. I dana kad u toku dana spava samo na meni ili pored mene.. Luda su ta mala bica.. 🤣🤣🤣

Bljucko je jucer spavao skoro cijeli dan.. I zato smo od 3 ujutro imali tulum. Prvo je prdio pola sata, pa zaspao pa se probudio naspavan pa kad sam konacno oko 5.30 uspjela zadrijemati u 6 se probudio kao sat.. I danas spava na rate.. nakon hranjenja pa izmedju jos malo.. uh, uh.. 

Aymee

dea32
    20. Ožujak 2018. 14:02

Mela

Definitivno je fulala. Takodjer poslušala sam Deu i dajem joj na svako kme i povećali smo broj podoja.
    Frau kako ste nam vi? Druge mame kako ste vi i vaše bebice?

Drago mi je da je kod vas urodilo plodom. Vjerujem da u vecini slucajeva ima prostora za popraviti stvari oko dojenja.. Ako mogu pomoci cu kad god treba.
    Mom malom je dermatitis prosao nakon kreme sa kortikosteroidima. Prestali mazat u cetvrtak, jucer navecer mu se poceo vracat.. Danas je opet sav crven skoro kao i prije. I opet je poceo odbijat sisu.. 
    Ti muski su stvarno za*ebani od rodenja

• Aymee
    20. Ožujak 2018. 14:11

dea32

Mela

Frau kako ste nam vi? Druge mame kako ste vi i vaše bebice?

Drago mi je da je kod vas urodilo plodom. Vjerujem da u vecini slucajeva ima prostora za popraviti stvari oko dojenja.. Ako mogu pomoci cu kad god treba.
    Mom malom je dermatitis prosao nakon kreme sa kortikosteroidima. Prestali mazat u cetvrtak, jucer navecer mu se poceo vracat.. Danas je opet sav crven skoro kao i prije. I opet je poceo odbijat sisu..
    Ti muski su stvarno za*ebani od rodenja

Dea, znam da imas puno znanja o svemu, ali zasto ne pustis da se koza pokusa sama iscistiti? Frendicin mali, isto zimska beba je sav bio crven i tockast. Nije ga bas nicim mazala i na proljece je proslo. Ja nisam nikako za kortikosteroide. Mi isto imamo suhu, perutavu i tockastu kozu i ne mazem mu nista agresivno.. Ako bude potrebe za mjesec, dva budem, do tada necu..

Aymee

• Frau_Mund6
    20. Ožujak 2018. 14:32

Mirjanos, hvala na ovom da sam cool 😉 pokusavam biti sto vise... iako me nekad probiju hormoni... ali mala je mirnija kad sam i ja dobro 😍 to vec sad kuzim!!! 
    Dea, stvarno hvala na savjetima!!!! Puno nam pomazes 😘

url=https://lilypie.com]

dea32
    20. Ožujak 2018. 14:33

Aymee, mazala sam sa aflodermom jer je doslovno dermatitis buknuo preko noci sa cet na petak kad smo isli na kontrolu kod dr zbog prehlade. I svrbilo ga je toliko da se je na 2 mjesta grebao i raskrvario lice. Bojali smo se da se ne prosiri dalje pa je dala tu kremu. Ne bi mene brinulo da je to bilo normalno crvenilo sa pokojom tockom, to je doslovno bilo kao rajcica crveno od uha do uha, toplo na dodir i izdignuto od koze..
    Do sad je znao bit lagano crven ali nikad ovoliko

dea32
    20. Ožujak 2018. 14:40

Mirjanos, super za vas napredak!

-Tea-
    20. Ožujak 2018. 18:34

Evo, da se i mi malo javimo. Mate jede i spava i raste za poludit!! :) Imamo preko 5 kg (otpusna 3430), i + 3 cm u duzinu.. Grcice rjesavamo kombinacijom biogaia i caj od kima i drmuckanjem u kolicima preko produznog kabla po kuci! :) Za  sada pali! :)
    Napredujemo iz dana u dan. Ne javljamo se puno (ali vas citamo redovno!!) jer nemamo za sad problema osim tih grcica. Koza mu je malo vise suha, ali to je nista. Spava po danu svakako, a po noci po 3-4 h. Zadnjih tjedan dana je hranjenje sa 120-150 ml u 20,pa 12, pa 3 i u 6. A po danu svakako i svakakve kolicine.. Uglavnom-nemamo se sta pozaliti!  Samo neka tako ostane!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.