Jutro cure!! Tata je ma godisnjem pa skupa spavaju dok mama ispija kavu 😁
Sinoc su grcevi krenuli oko ponoci i trajali do 2. Sad kad se tako mijenjaju ispada da nisu kolike. Bar po onome sta sam citala.
Peremo se obicnom vodom, svakih 1.5-2h, ako primjetim da se pokakala mijenjam ju. Kakica je vodena, zuto smeda. Cesto se pokaka kad ju presvlacim, onda vidim da je pjenasta. To je valjda zbog mlijeka. Probam sa sudokremom ili bepantenom. Pa cemo vidjet!! Thnx!
Vidim da pijes kavu.. Jel ju pijes i popodne?
Ja pijem instant ujutro samo. Jednom sam ju popila oko 5 popodne i preko noci je imao period vristanja. Otkako ju ne pijem popodne je ok. Probaj razmislit da li ima mozda veze sa necim sto pojedes ili popijes. Vjerojatno je samo vecernja nervoza u pitanju..
Dea dali mozda znas ako je istina da kofein smanjuje kolicinu mlijeka, i menta? Zato sto ja jako volim crni caj, zeleni i mentu. Ne pijem to od kako sam rodila bas zbog toga.
@Frau onda svaka cast tati! Iskreno ne pazim sto jedem, znam da ima odredenih namirnica sto napuhuju. Mozda bi trebala i ja pocet pazit. Kuham ono sto se samo skuha 😂 Juhe, bolonjez, cufte, riza, riba, piletina. Jucer ujutro je bio tost s avokadom i omletom, rucak zapeceni krumpir s vrhnjem, kobasica i salata, vecera krem juha. Ostalo krumpira od jucer pa cu samo dodati nesto uz to. Inace expres lonac me spasava, skuham brzo vece kolicine za par dana. Nekad imamo dane da jedva vidim kuhinju pa gledam samo sto je brze gotovo! Pileca prsa uglavnom 😝
Tost s avokadom i omlet?!?! Zvuci fino!!!
Meni je isto expresni zakon! Iako sam i kuhanje dragom prebacila.. ili mami 😉 koristim dok jos mogu 🤣🤣🤣🤣 tko zna kad ce se sjetit da sam se osposobila sve radit... 😁
Meni kobasice ne prolaze ni inace, odmah mi zeludac izreagira... povrce obozavam, ali sad ispada da mogu samo ovo koje raste pod zemljom i tikvice.. sve ostalo je zabranjeno, zbog napuhavanja.. hmhmh bas neka losa kombinacija.. od cega da cuspajz napravim? Nema kelja, poriluka, zelja...
url=https://lilypie.com]
Ne znam za kofein, ali menta navodno smanjuje kolicinu mlijeka. Iako vjerujem da od salice dnevno nece bit nista.
Ja jedem sve. Jedino sam za tu kavu popodne skuzila da mu smeta, kao i grah, ali mu grasak i leca ne smetaju. Sto recimo curi nije smetalo uopce.
Ne kazem da Loti nesto smeta od hrane ili sl, mislim moze ali i ne mora..
Znaci jedete i mahunarke i grahorice... provat cu i ja jedno po jedno ubacivat pa cemo vidjet, ovako sam stvarno ogranicena ba meso i krumpir sto mi nije neka hrana.
Znaci jedete i mahunarke i grahorice… provat cu i ja jedno po jedno ubacivat pa cemo vidjet, ovako sam stvarno ogranicena ba meso i krumpir sto mi nije neka hrana.
Da. I kelj, kiselo i obicno zelje, ukiseljeno povrce. Kuham sve jer mi je ujedno bitno i da cura jede sve, a najbolje pojede kad i nas vidi da jedemo to isto
Drage moje nisam stigla ranije da vam se javim. Bili smo kod druge pedice. Beba je po njoj uredna i prati svoju krivulju. Dobila je jos 150 grama, tako da smo sada ukupno 650 od otpusne. Rekla mi je da nastavimo dojenje i da ja povećam unos tekućine.
Dea povećala sam joj broj podoja, a navecer kada se ne moze razbuditi nekako joj uguram cicu i u snu jede
Hahaha nisam znala...
Pokusat cu procitati zadnje poatove da nadoknadim!
Jeeejj fora
E da, pročitala sam za kavu. Ni mojoj ne odgovara kada popijem ali nikako. Tokom trudnoće je nisam pila, tako da sam primjetila da joj ne pase ni sada.
Mela, pa zvuci dosta?!?! 150g u par dana.. mislim da ti je patronazna ipak fulala onu tezinu...
Mirjanos, sta nisi znala? Da smo tu?!?!
Mela eto vidis da curica dobiva dovoljno ☺ Vise tekucine svakako, topli caj, juhe itd.
@Mirjanos nasla si nas hehe! Kako je situacija kod tebe?
Moj mali danas ne pusta mamu ni na wc...vidim da je zaspao, ninja pokretima se isuljam iz kreveta i pogleda me sirom otvorenih ociju kao da kaze "A kud si ti krenula? Vracaj se nazad" moja sisa mu je jastuk 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji