Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    04. Ožujak 2018. 19:58

Nas je baka ljeti cuvala na moru 3 mjeseca, 4 unuka. Imala je odlicnu taktiku, imas to u tanjuru i ako ne pojedes ceka te kasnije. Gdje bi zena stigla da svima udovoljava... ugl nakon igranja i ludovanja svi smo se vratili na to sta ima za jesti 😁 istina da je lakse to na godisnjem izvest ali mislim da cu isprobat tu taktiku kad moji klinci dodu u fazu ne svida mi se 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    04. Ožujak 2018. 20:14

Frau_Mund6

Nas je baka ljeti cuvala na moru 3 mjeseca, 4 unuka. Imala je odlicnu taktiku, imas to u tanjuru i ako ne pojedes ceka te kasnije. Gdje bi zena stigla da svima udovoljava… ugl nakon igranja i ludovanja svi smo se vratili na to sta ima za jesti 😁 istina da je lakse to na godisnjem izvest ali mislim da cu isprobat tu taktiku kad moji klinci dodu u fazu ne svida mi se 😂😂😂😂

Isto to je moja mama radila samnom i sa sestrom… "Neces rucati? Nemoj,ceka te za veceru…"
     I tako danas jedem sve, a izuzetak su svjezi sir i ananas jer mi rade zlo…
    Definitivno cu tako s klincima i ja…

• Frau_Mund6
    04. Ožujak 2018. 20:53

Haha Tea, i mi svi 4 sve jedemo 😁 meni topli svjezi sir dize zeludac 😁 

• Aymee
    04. Ožujak 2018. 21:46

dea32

Aymee, koma je cijelo vrijeme razmisljat da li jede dovoljno.. Kad su mali glad i papanje je nagonski i refleksno. Sa 2 god svjesno odbijaju hranu jer im nije dovoljno lijepa, ili jer ne zeli grasak kao ni ista zeleno pa automatski rizoto ne valja ili sl.. Pa kuhaj ovo, kuhaj ono da bi na kraju rekla da zeli pahuljice..

Ma nisam mislila nista lose s tim, znam da ti mali prdci pocnu odbijati hranu. Frendica ima maloga koji sve odbija i dodju u mesnicu i dijete ubijedi mesara da mu pokloni kobasice jer "to nikad u zivotu nije vidio"... i dodje kuci i smaze 3 komada. Za par dana ista prica.. Iako, nemoj krivo shvatiti, a ne znam ni kakva cu ja biti kad malac bude u toj fazi, mišljenja sam da bi dijete jelo da je gladno. Da budem iskrena, nemam mu namjeru, zasada, izmisljati "toplu vodu" ne bi li jeo..

Aymee

• Frau_Mund6
    04. Ožujak 2018. 22:16

Cure, smiijem li imati odnos ako mi je ispao sluzni cep? On stiti od infekcije a ja nisam niti sigurna jeli islao... 😜

dea32
    05. Ožujak 2018. 09:54

Aymee, svi mi kazemo da nesto necemo.. Pa poreknemo. Ima dana kad jede sve sto se skuha, nekad trazi jos pa se pitam gdje joj stane. Nekad trazi juhu pa ju stvarno pojede. A nekada je na 1 puter stangici i 3 zlice juhe kroz cijeli dan. I tu stvarno nema onih grickalica i smokica ili cokoladica jer joj to doziram i dam tek kad lijepo pojede, inace se ne spominje. Pa ima dana kada ju lovim po stanu da pojede, jer jedino tako hoce (a rekla sam da to nikad necu radit). A vec drugi dan pojede za dvoje. 
    I ne nakuhavam 5 jela, ponudim joj juhu i glavno jelo, ako nece ostavim na dohvat ruke pa kad ogladni uzme. Ali isto tako ima dana kad uopce ne pride blizu stolu..
    Frau, bebu stiti i vodenjak tak da joj nece biti nista. U krajnjem slucaju mozete koristit kondom. U terminu si, slobodno se zabavi s partnerom

• Dijana221
    05. Ožujak 2018. 10:10

Drage moje, jedno pitanje nevezano za temu :)
    Sto da poklonim svekrvi koja mi je puno pomagala sad dok sam se oporavljala od poroda? Da napomenem - zena je jako dobra, nije "tipicna svekrva", volimo se, pomazemo si i htjela bih joj nesto lijepo pokloniti a ne znam sto, nesto nisam bas sa idejama u zadnje vrijeme.. hvala curke!

05. Ožujak 2018. 10:18

Hmm. Pada mi napamet jedna ideja. Posto je zena tako dobra hehhe ovako, ima jedna koja sama izradjuje kutije od drveta i oslikava ih po zelji. Zovu se kutije uspomena 
    Pa mozda da joj poklonis tu kutiju, neka oslika oslika zena, oprost molim te zaborabila sam imas li curicu ili decka, unuce i nju i kazes joj da je to kutija uspomena za koju se nadas da ce napuniti uspomenama sa unucetom i vama. Tako nesto :)
    Muz i ja smo za vjencani dar, izmedju ostalog dobili tu kutiju, ja sam sw tako rasplakala heheh

05. Ožujak 2018. 10:19

I da,ta zena izradjuje i satove i okvire za slike .

• Dijana221
    05. Ožujak 2018. 10:31

Decko :)
    Kako se zove zena? Svida mi se ideja :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.