Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    05. Ožujak 2018. 19:54

Tea0801

Aymee

Tea0801

I moj jede vise od prosjeka… u biti cesce… jer pise na kutiji 90-120 ml 6-7 puta na dan(svaka cca 3.4-4 h.) Od navecer i po noci bude tako, ali tokom dana je budan i trazi cesce jesti… jbg, ja mu dam, necu da vristi gladan… tako sam i sa starijim i ziv je i zdrav! :)

Tea, moj je danas nakon 4 sata pojeo 240 i da je bilo jos i to bi ponjupao, 🤤 a sutra ce tek 2 mjeseca.. za mjesec dana cu dvije bocice raditi, hahahaha..

Da odmah kazem, nije bucko, ima ga u duzinu, bas mi je narastao i nema slaufice, ali se prezdere pa ne moze zaspati. I to je na mene, a hahaha..

Danas sam se smijala sama sa sobom i razmisljala da mu skuham lonac sarme pa nek decko jede, hahahahaha

A nis, probaj s čevapima… Mozda ga to zasiti! :)
    Moj stariji ujutro i navecer jede 240… ma, ja se ne drzim nikakvih pravila… svako dijete je individua za sebe… moj stariji sin i sun od frendice su vrsnjaci i nekako slicno se hrane od rođenja… i kolicine i vrsta hrane. E sad, njen ima 75 cm i 10 kg, a moj 76.5 cm i 13 kg. To je ogromna razlika kod jednogodisnjaka… sve ovisi o metabolizmu, građu tijela… njen je sav sitan, tanak i ko sparugica, a moj ima siroka ramena i sav je nabijen…

E tu se i njegov tata slaze da ga trebamo na cevape odvesti, da se mali covjek najede. Ma ne bi meni bio problem sto toliko jede da se nakon toga ne uzmuci.. pazi, tvoj stariji pojede 240 a ima 13 kg, a ovaj prdac pojede s 2 mjeseca toliko.. blento mali.. 

Aymee

-Tea-
    05. Ožujak 2018. 19:58

Aymee

Tea0801

Aymee

Tea0801

I moj jede vise od prosjeka… u biti cesce… jer pise na kutiji 90-120 ml 6-7 puta na dan(svaka cca 3.4-4 h.) Od navecer i po noci bude tako, ali tokom dana je budan i trazi cesce jesti… jbg, ja mu dam, necu da vristi gladan… tako sam i sa starijim i ziv je i zdrav! :)

Tea, moj je danas nakon 4 sata pojeo 240 i da je bilo jos i to bi ponjupao, 🤤 a sutra ce tek 2 mjeseca.. za mjesec dana cu dvije bocice raditi, hahahaha..

Da odmah kazem, nije bucko, ima ga u duzinu, bas mi je narastao i nema slaufice, ali se prezdere pa ne moze zaspati. I to je na mene, a hahaha..

Danas sam se smijala sama sa sobom i razmisljala da mu skuham lonac sarme pa nek decko jede, hahahahaha

Moj stariji ujutro i navecer jede 240… ma, ja se ne drzim nikakvih pravila… svako dijete je individua za sebe… moj stariji sin i sun od frendice su vrsnjaci i nekako slicno se hrane od rođenja… i kolicine i vrsta hrane. E sad, njen ima 75 cm i 10 kg, a moj 76.5 cm i 13 kg. To je ogromna razlika kod jednogodisnjaka… sve ovisi o metabolizmu, građu tijela… njen je sav sitan, tanak i ko sparugica, a moj ima siroka ramena i sav je nabijen…

E tu se i njegov tata slaze da ga trebamo na cevape odvesti, da se mali covjek najede. Ma ne bi meni bio problem sto toliko jede da se nakon toga ne uzmuci.. pazi, tvoj stariji pojede 240 a ima 13 kg, a ovaj prdac pojede s 2 mjeseca toliko.. blento mali..

Sve kuzim… najgore kad pretjeraju, pa bljucanje, pa se muci, pa se sav napinje, pa prdi… Uzas jedan… Mislim da mom malom jako pomaze domaci  caj od Kima. Nakon sta njega popije, nakon pola sata pocne prditi ko lud i bude mu lakse, pa mi i manje bljuca… jer najcesce bljuca kad se napreze…

url=https://lilypie.com]

05. Ožujak 2018. 20:01

Aymee draga, dogovoreno hahahahahha
    Hmm .na cevape u Pulu kod kadre. Savrsenstvo nad savrsenstvima i biti ce sit hahahahaha
    Ajmeeee zene drage meni se cini da moja s godinu dana nece toliko jesti, tsko ds ocito nije ns mene  mamica joj jaaaaaaako voli jest hahaahahahaha

• Aymee
    05. Ožujak 2018. 20:21

Tea0801

Aymee

Tea0801

Aymee

Tea0801

Sve kuzim… najgore kad pretjeraju, pa bljucanje, pa se muci, pa se sav napinje, pa prdi… Uzas jedan… Mislim da mom malom jako pomaze domaci caj od Kima. Nakon sta njega popije, nakon pola sata pocne prditi ko lud i bude mu lakse, pa mi i manje bljuca… jer najcesce bljuca kad se napreze…

Cek, to ti pije junior? Gdje nabavis? Jer i moj bljuca cesto od naprezanja, to sam skuzila.. 

Aymee

• Aymee
    05. Ožujak 2018. 20:24

Dazi

Aymee draga, dogovoreno hahahahahha
    Hmm .na cevape u Pulu kod kadre. Savrsenstvo nad savrsenstvima i biti ce sit hahahahaha
    Ajmeeee zene drage meni se cini da moja s godinu dana nece toliko jesti, tsko ds ocito nije ns mene mamica joj jaaaaaaako voli jest hahaahahahaha

Naucit ce nju moja prdomahovina kako izluditi mamu prezderavanjem, hahahaha.. 

Joj sto ja njemu volim "tepati" a on umire od smijeha.. 

Ne znam gdje su ti cevapi, al nadjemo se za neko vrijeme.. 

Aymee

-Tea-
    06. Ožujak 2018. 06:34

Aymee

Tea0801

Aymee

Tea0801

Aymee

Tea0801

Sve kuzim… najgore kad pretjeraju, pa bljucanje, pa se muci, pa se sav napinje, pa prdi… Uzas jedan… Mislim da mom malom jako pomaze domaci caj od Kima. Nakon sta njega popije, nakon pola sata pocne prditi ko lud i bude mu lakse, pa mi i manje bljuca… jer najcesce bljuca kad se napreze…

Cek, to ti pije junior? Gdje nabavis? Jer i moj bljuca cesto od naprezanja, to sam skuzila..

Obojici dajem taj caj… Vecem zato jer je dosadan kad vidi da je u boci od malog nesto "u boji" pa me davi dok i njemu nedam.
    A nabavila sam od sestre od svekrve koja zivi također na selu, pa ima svoj domaci uzgojni Kim pa mi je ona dala… Al pretpostavljam da ima u Bio trgovinama za kupiti.

-Tea-
    06. Ožujak 2018. 07:15

Evo, mi idemo danas na prvu kontrolu kod pedijatrice pa da vidimo situaciju.
     U akciji smo od 5 i po!! 
    Jedan bi jeo, drugi je usran,pa obrnuto! 
    Pa mali zaplace, veci dođe do košare i urla na njega, pa bi ga ljubio, gladio… Dobro da sam popila kavu prije nego su krenuli u akciju! :)

• Aymee
    06. Ožujak 2018. 08:06

Ajde bas cu potraziti u ljekarni ili vec negdje pa pokusati, ne kosta nas nista. Samo da se mrva manje napreze. Koliko i kako cesto dajes?

Aymee

• Aymee
    06. Ožujak 2018. 08:33

Javi svakako i koliki nam je mali Mate. 

Aymee

-Tea-
    06. Ožujak 2018. 11:58

Evo nas! Mali Mate vise nije bas mali… 4830 g i 54 cm! porođajna je bila 3510 i 52 cm! a ima mjesec dana! :) ped.zadovoljna-sve je ok!! 
    A dajem Mati caj između obroka kad vidim da ga pocinju muciti grcici..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.