Evo draga. Zena je super!!
Aaa misko mali. Hihihi 🤗
Samo ti tepaj misko mali, pa kad ti nasi na
Aymee
Evo draga. Zena je super!!
Aaa misko mali. Hihihi 🤗
Samo ti tepaj misko mali, pa kad ti nasi na
Pobjeglo.. kad ti nasi mali zavodnici krenu salijetat curu, hvatat ces se za glavu. Moj prdac se vec sad samo zenama smije, muski rod ne ferma.. 😂
Aymee
Dazi, papate li bolje?
Mene vec polako strah koliko moj prdac zna pojesti.. ne znam kako da mu smanjim obroke. Mislim da jede vise od svih mogucih tablica.. 🤤 i onda ga to muci.. i plaka i bljuca i ne spava..
Ima li netko neku ideju?
Aymee
Moguce moguce hahhahahahaha
Jojj suti, necu nista reci da ne ureknem hahahhaha
Hmm,mozda da mu das caja, on ce ga zasititi. Hmm .Nznm.
I moj jede vise od prosjeka… u biti cesce… jer pise na kutiji 90-120 ml 6-7 puta na dan(svaka cca 3.4-4 h.) Od navecer i po noci bude tako, ali tokom dana je budan i trazi cesce jesti… jbg, ja mu dam, necu da vristi gladan… tako sam i sa starijim i ziv je i zdrav! :)
url=https://lilypie.com]
Moguce moguce hahhahahahaha
Jojj suti, necu nista reci da ne ureknem hahahhaha
Hmm,mozda da mu das caja, on ce ga zasititi. Hmm .Nznm.
Probala i s vodom i cajem.. kao da mu se tek tad otvori apetit, hahaha.. na njega to djeluje kao dvije pive na mene, hahahaha..
Ja odlucila odgojiti malog zavodnika.. zasada, znam da ce se mozda promijeniti, ali ima velike plave oke.. eto, da znas ako bude kad pricala o takvome, 😅
Aymee
I moj jede vise od prosjeka… u biti cesce… jer pise na kutiji 90-120 ml 6-7 puta na dan(svaka cca 3.4-4 h.) Od navecer i po noci bude tako, ali tokom dana je budan i trazi cesce jesti… jbg, ja mu dam, necu da vristi gladan… tako sam i sa starijim i ziv je i zdrav! :)
Tea, moj je danas nakon 4 sata pojeo 240 i da je bilo jos i to bi ponjupao, 🤤 a sutra ce tek 2 mjeseca.. za mjesec dana cu dvije bocice raditi, hahahaha..
Da odmah kazem, nije bucko, ima ga u duzinu, bas mi je narastao i nema slaufice, ali se prezdere pa ne moze zaspati. I to je na mene, a hahaha..
Danas sam se smijala sama sa sobom i razmisljala da mu skuham lonac sarme pa nek decko jede, hahahahaha
Aymee
Tea, moj je danas nakon 4 sata pojeo 240 i da je bilo jos i to bi ponjupao, 🤤 a sutra ce tek 2 mjeseca.. za mjesec dana cu dvije bocice raditi, hahahaha..
Da odmah kazem, nije bucko, ima ga u duzinu, bas mi je narastao i nema slaufice, ali se prezdere pa ne moze zaspati. I to je na mene, a hahaha..
Danas sam se smijala sama sa sobom i razmisljala da mu skuham lonac sarme pa nek decko jede, hahahahaha
A nis, probaj s čevapima… Mozda ga to zasiti! :)
Moj stariji ujutro i navecer jede 240... ma, ja se ne drzim nikakvih pravila… svako dijete je individua za sebe… moj stariji sin i sun od frendice su vrsnjaci i nekako slicno se hrane od rođenja… i kolicine i vrsta hrane. E sad, njen ima 75 cm i 10 kg, a moj 76.5 cm i 13 kg. To je ogromna razlika kod jednogodisnjaka… sve ovisi o metabolizmu, građu tijela… njen je sav sitan, tanak i ko sparugica, a moj ima siroka ramena i sav je nabijen…
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji