Mali Mate vise nije mali nego komad bebe, 😍 super za njega, lijepo se popunio, 🤣
Uskoro ces i ti s nama na cevape, hahahahaha..
Super, pokusat cu i s kimom, mozda ce mu i to olaksati prduckanje, 🤣
Aymee
Cure drage mene strah da li beba dovoljno dobro napreduje. Sada nam je treci tjedan, a ona je dobila 300 grama. Izgubila je 200 po izlasku iz porodilista .
Cure drage mene strah da li beba dovoljno dobro napreduje. Sada nam je treci tjedan, a ona je dobila 300 grama. Izgubila je 200 po izlasku iz porodilista .
Koliko puta u danu dojis i koliko ima popisanih i pokakanih pelena?
Minimum mjesecni je nesto sitno ispod 500g prema szo
U roku 24 sata imamo između 8-10 podoja. Imam uvijek kakicu, a nekad i dvije-tri prepune. Dojim je jedan podoj jedna dojka. Ona je prvo vratila svojih 200 i sada dobila samo 300. Sada je dojim sjedeći, kolijevka položaj jer mi je dosta lakse. Svaki put posle podoja bljucne.
U roku 24 sata imamo između 8-10 podoja. Imam uvijek kakicu, a nekad i dvije-tri prepune. Dojim je jedan podoj jedna dojka. Ona je prvo vratila svojih 200 i sada dobila samo 300. Sada je dojim sjedeći, kolijevka položaj jer mi je dosta lakse. Svaki put posle podoja bljucne.
Slobodno ubacis jos koji podoj da ih bude 10-12.
To znaci da je beba dobila vec 500g, ovo od najnize pa do porodajne takoder je dobitak..
Pozdrav drage moje. Samo javljam da smo dobro i da moja cura sad ima trenutke kad hoce samo na zlicicu jesti,ocito dijete jedva ceka,kao i mama,vrijeme kasica. I toliko puno slini,da je to nemoguce. Ima toliko sline da ju zna povratiti.
Ja sam onsko, iskreno uzasno. Sjebana sam i zalosna. 24godine zivim u strahu i nemiru zbog bolesti,i evo sad i dalje se nastavlja taj nemir i strah .Naravno, nedaj boze neceg goreg,al sam samo htjela da sve bude u redu s mojom bebicom i da uzivamo maksimalno,da sve bude normalno i ide svojim prirofnim tokom,al eto ocito nista od toga.
Pixii, Orangina,di ste cure?
Puse svima!
Pozdrav drage moje. Samo javljam da smo dobro i da moja cura sad ima trenutke kad hoce samo na zlicicu jesti,ocito dijete jedva ceka,kao i mama,vrijeme kasica. I toliko puno slini,da je to nemoguce. Ima toliko sline da ju zna povratiti.
Ja sam onsko, iskreno uzasno. Sjebana sam i zalosna. 24godine zivim u strahu i nemiru zbog bolesti,i evo sad i dalje se nastavlja taj nemir i strah .Naravno, nedaj boze neceg goreg,al sam samo htjela da sve bude u redu s mojom bebicom i da uzivamo maksimalno,da sve bude normalno i ide svojim prirofnim tokom,al eto ocito nista od toga.
Pixii, Orangina,di ste cure?
Puse svima!
Draga Dazi, zsto zivis u strahu od bolesti?
Nesmijes se obeshrabriti. Gledaj pozitivne stvari i okruzi se dobrim vibrama. Ja pokisavam kad je tesko, staviti "ruzicaste naocale" i gledati samo vesele stvari,a one teske gurati pomalo naprijed i napraviti najbolje sta mogu iz losih situacija.
Znam da svi mozemo svakome pametovati, ali svatko nosi "svoj kriz"… Zelim ti srecu i zdravlje(i svima oko tebe) i da se sto manje sekiras… :-*
url=https://lilypie.com]
Znam draga i uvijek sam pozitivna osoba i nadjem uvijek nesto pozitivno,al sad me satrala malo ta tuga,al proci ce. Kad mi se misica nasmije odmah sam super.
Pa meni je brat bolestan bio jako,sada manje jer je srecom dobio bubreg prije par mjeseci,nakon 2 godine dijalize i 30 godina borbe.i onda cijeli svoj zivot najvisr cijenim zdravlje i mir i to je sve sta zelim. Ali eto.
Osip je opet tu,opet je pocela slabije jesti, povrati svako toliko nesto tipa sluz, imala je krvi u stolici,itd itd. Ali dobro rijedit cemo i to. :)) To je mene sad malo uhvatilo,ali proci ce. Hormooni,ruzni vrijeme,itd heheg
Hvala ti draga na ovim rijecima.
Draga Dazi, nemoj sebe da opteretis jer bude to sve uredu. Naravno da ce sve biti uredu s bebicom, jer vec je sada sve uredno. Počela je fino ruckati i napredovati i sto ti vise treba
Čuvaj sebe radi nje, jer si njoj najpotrebnija. Šaljemo puno toplih zagrljaja i poljubaca
Sortiraj odgovore
Najstariji