Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    27. Listopad 2018. 20:54

Dijana, probaj u voznji davati razne igracke, pa izmjenjivati kad dosadi jedna. Ja sam kupila i one kao 'prve cetkice', zapravo je vise za zuljat zube i to ga najvise zaokupi. Onda dodajem kapu, pa sekinu kapu.. Kad vise nista nije zanimljivo onda mu dam kljuceve od stana ..I tak se vozimo.. Drzim fige da malac bude super ekstra dobar za svadbu.
    Frau, odlicno!!! Samo neka stoji!

• Dijana221
    27. Listopad 2018. 22:32

Hvala na moralnoj podrsci! 😁
    Dea, to i radim. Dam mu i kukuruzni smoki da gricka i pali 5min i onda se opet razdere i nista ne pomaze. On je jako aktivan bebac i ne podnosi to sto mora mirno zavezan sjediti..

-Tea-
    28. Listopad 2018. 06:29

Ajme cure, i vi imate muke po voznji? Moj stariji je uzasbo osjetljiv na vrucinu i u svakoj voznji mu je vruce.. A kad mu je vruce je zivcan... I onda se opskrbim glupostima (plasticna boca punjena kamencicima, male kartonske kutije, kutijica od zvakaca, vrecica koja suska... I dodajem jednu po jednu... 
    A mali zaspe cim auto upalim!  Ako je gladan, dodam bocu i to je to za sad...

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    28. Listopad 2018. 07:27

-Tea-

Ajme cure, i vi imate muke po voznji? Moj stariji je uzasbo osjetljiv na vrucinu i u svakoj voznji mu je vruce.. A kad mu je vruce je zivcan… I onda se opskrbim glupostima (plasticna boca punjena kamencicima, male kartonske kutije, kutijica od zvakaca, vrecica koja suska… I dodajem jednu po jednu…
    A mali zaspe cim auto upalim!Ako je gladan, dodam bocu i to je to za sad…

Mi otpocetka imamo muke po voznji, mislila sam kad bude malo stariji bit ce bolje.. Jos sam govorila da ce za svatove biti vec veliki i nece mu biti problem voziti se sat vremena tamo i sat vremena nazad, kad ono i dalje muku mucimo 🤔

dea32
    28. Listopad 2018. 07:42

Moj je generalno dobar. Sve ovisi kakvog je raspolozenja. Ako je za spavanje onda je nervozan jer inace zaspi uz cicu.. Zna nekad vristat i kad se oduzi voznja ili kad se probudi na pola puta. I onda ga smirit je skoro pa nemoguca misija. Meni puno pomogne cinjenica da je seka iza nasuprot njega (on je na prednjem sjedalu sa iskljucenim airbagom), pa ga onda zabavlja sa skrivanjem ili mu pjeva i onda se zna smiriti. Ili mu i ja pjevam, pa izbezumljeno gleda u mene sa nevjericom zasto ja pjevam  Cura je isto u toj dob znala tako vristati, ali je brzo prestalo kako smo je prebacili u sjedalicu vece kategorije iako je i dalje bila u obrnutom smjeru.. Vjerojatno im se ne lezi. Ja malog doma nema sanse da nagovorim da bude na ledima, jedva za presvlacenje, inace je 100 na sat..

• Frau_Mund6
    28. Listopad 2018. 08:29

Jutro cure! Mi mo sinoc zaspali u 8.50, malo smo odugovlacili zbog pomicanja sata pa se beba razigrala.. naravno da ke bilo placa nekih 10 min ali brzo je usnula 😉 jutros se probudila u 7 😀 bojala sam se da ce ranije.. 
    Voznju odlicno podnosi, sjedi iza suvozackog i buni se kad ju stavim u sjedalicu. Ali cim upalim auto i pocnem pjevat je ok, nakon prve pjesme cujem waaaaa waaaaa pa druga, pa cujem waaaaa aa pa treca i onda je aa i vise spavanac!  😂😂😂😂 samo sto mi 9dspava koliko vozim pa se cijeli dnevni ritam poseremeti! Obavezno kad idemo na plivanje spava 15 min, pa plivamo, pa opet 15 min ili ostane u kolicima na dulje... onda je popodnevno spavanje prerano..  pa nece zaspat, pa ja kasnije nedam da spava. I tako par dana imamo zbrku. 

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2018. 07:32

Jutro cure! Nas izgleda muce zubici... dobila je osip po guzi 😣 n8je ga imala od kad smo dohranu uveli 
    Nocas se budila u placu, negdje oko 21.15 pa do 22, kad se jedva smirila pa opet oko 23.30, sa jezikom si je masirala desni..  jos se nista ne vidi, niti mogu napipati. Koliko su vas mucili zubi prije nego su izbili? 
    Kako su vase bebice? 

dea32
    29. Listopad 2018. 07:39

Jutro
    Frau, mom malome je bilo koma kad su mu bas probijali. Do tad je relativno bio ok i nije davao do znanja da ga nesto muci, tak da ti ne mogu reci koliko dugo ga je prije mucilo, ali od kako bi mu desni otekle pa do izbijanja zuba bi proslo cca 2 tjedna..
    Mi smo ovu noc dobro odspavali. Iako se vec 2 dana bude u 6 i par min .

• Aymee
    29. Listopad 2018. 08:10

Tea, kako su popustile sparine i kako smo mu maknuli onaj podupirac za novorodjence, super je u voznji. Uz glasnu muziku, pjeva od tocke A do B, zaspe, a ako je budan, vrišti tek kad parkiramo auto. Nadam se da ce tako ostati. Osim ako mu je vruce al zato prije ulaska skinemo se do bodija.. i tako mu je dobro..

Aymee

• Aymee
    29. Listopad 2018. 08:13

Sto se pomicanja sata tice, jede po  starom vremenu, tj dosad je po danu jeo 9, 13, 17h a sad je to 8, 12, 16h a spavati ide u 20h kao prije. Jedino cu mu sad hranjenje morati nastimati uz jedan jaci medjuobrok.

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.